Passer au contenu
Invatati mai bine cu laptisor de matca si miere cruda!

Invatati mai bine cu laptisor de matca si miere cruda!

Noul an scolar va incepe in curand si, odata cu el, vor veni orele de invatare, temele si examenele, atat pentru elevi, cat si pentru studenti. Pentru a invata mai cu spor, pentru a va stimula memoria si capacitatea de concentrare, aveti un aliat de nadejde: laptisorul de matca.

Acest aliment-minune al stupului imbunatateste memoria, capacitatea de concentrare si performanta intelectuala, stimuland intregul proces de invatare. Ne ajuta sa fim mereu pe faza si sa avem reactii rapide si corecte. In plus, ne intareste sistemul imunitar, ne apara de viroze si de infectii, tinandu-ne mereu in forma.

S-a dovedit stiintific ca laptisorul de matca joaca un rol esential in dezvoltarea si buna functionare a sistemului nervos uman, refacand sinapsele si celulele nervoase, caci, pe langa vitamine, minerale, enzime si aminoacizi esentiali, acest aliment minunat ne furnizeaza si acid 10-HDA, esential pentru dezvoltarea neuronala si pentru stimularea sistemului imunitar. Iar acest element, principalul nostru aliat in fata oricarui obstacol pe care il avem de trecut, se gaseste doar in laptisorul de matca.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca laptisorul de matca e singura sursa naturala de acetilcolina, un neurotransmitator important, esential in transmiterea influxului nervos. Astfel, laptisorul de matca este principalul nostru sprijin si in ceea ce priveste buna functionare cerebrala.

Iar pentru un plus de energie nimic nu poate fi mai bun decat mierea cruda Apiland. Dizolvand laptisorul de matca in miere, veti obtine un gust mai dulce, mai delicios.

Mierea cruda, acea miere care nu a fost incalzita niciodata la peste 40 grade Celsius, reprezinta unul dintre cele mai sanatoase si mai complexe alimente, avand capacitatea de a ne furniza energie instantaneu. In plus, ea ne intareste sistemul imunitar si creste capacitatea organismului de a face fata bacteriilor, virusilor si infectiilor de tot felul.

O lingurita de miere cruda, luata seara, inainte de culcare, va ajuta sa dormiti bine, sa va treziti odihniti si in forma maxima. Mierea hraneste creierul si ii da energie aproape instantaneu, caci proportia dintre fructoza si glucoza o face sa fie cel mai bun energizant.

Examenele inseamna stres, oboseala, surmenaj, iar toate acestea duc la epuizare, anxietate, dezechilibre emotionale si insomnie. Combinatia dintre laptisor de matca crud si miere cruda va scapa rapid de toate acestea!

Pentru orice informatii si detalii legate de produsele apicole sau produsele cosmetice cu ingrediente din produsele stupului, puteti suna la numarul de telefon 0371.78.00.78.

Va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in cadrul emisiunii matinale de la "Antena Satelor".

Article précédent 9 façons de distinguer le miel brut du faux miel