Ugrás a tartalomra
Certificări ISO privind managementul calităţii produselor apicole ApiLand

ISO tanúsítványok az ApiLand méhészeti termékek minőségirányítására vonatkozóanAz ApiLandnél az a prioritásunk, hogy a legjobb minőségű tiszta méhészeti termékeket biztosítsuk Önnek, hogy élvezhesse rendkívüli terápiás hatását!

Szeretnénk, ha termékeink olyan frissen érkeznének Önhöz, mint amikor a kaptárból kivonták őket, ezért folyamatosan gondoskodunk arról, hogy kezelésük, szállításuk, tárolásuk és csomagolásuk a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően történjen.

Az ApiLand rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, amely tanúsítja, hogy a következő minőségirányítási rendszereket vezette be és tartja karban:

  • ISO 9001:2015 - minőségirányítási rendszer a méhészeti termékek feldolgozására, tárolására és forgalmazására vonatkozóan;
  • ISO 22000:2019 – élelmiszerbiztonsági irányítási rendszer a méhészeti termékek feldolgozására, tárolására és forgalmazására vonatkozóan.

Az ApiLand által birtokolt ISO-tanúsítványok nemzetközileg elismertek, és tanúsítják azon eljárások minőségét, amelyeken a méhészeti termékek mennek keresztül.

Előző cikk Mi a különbség az ECO, BIO, Organic és a hagyományos között?