Ugrás a tartalomra
Produse recomandate de Bio - Romania

A Bio - Románia által ajánlott termékek

A BIO-Romania (Association of Organic Agriculture Operators BIO-Romania) a civil társadalom legjelentősebb képviselője az ökológiai mezőgazdaságot és az ökoélelmiszereket népszerűsítő mozgalomban. Az egyesület fő célja az ökológiai gazdálkodásnak az emberi egészségre és a természet védelmére gyakorolt ​​előnyeinek oktatása, tájékoztatása és tudatosítása a fogyasztókban, az ökológiai gazdálkodás területén a kiválóság előmozdításával.

A BIO-Romania kétféle tanúsítványt ad ki: Tanúsítvány és Megállapodás a tanúsítvány használatára vonatkozóan.

Mire használják a BIO-Romania tanúsítványokat?

Nagyon fontos, hogy a fogyasztó meg tudjon győződni a termék minőségéről, amikor meg akarja vásárolni. A BIO-Romania által ajánlott termék minőségjelzésének megléte garantálja, hogy az adott terméket szigorúan és gondosan ellenőrizték. A terméktanúsítás ellenőrzése párhuzamosan történik a TÜV-Austria képviselőjével.

A BIO-Romania által ajánlott natúr termékeknek természetes alapanyagokból kell készülniük, minimálisan feldolgozottaknak kell lenniük, és nem tartalmazhatnak hormonokat, antibiotikumokat, édesítőszereket, ételszínezékeket, később hozzáadott aromákat.

A BIO-Romania által ajánlott biotermékek biogazdálkodásból származó anyagokon alapulnak, amelyek önmagukban fogyaszthatók vagy feldolgozásnak vethetők alá.

Az organikus jelöléssel ellátott termékeknek legalább 95%-ban szerves összetevőket kell tartalmazniuk, kivéve a vizet, a sót és a szulfit kategóriába tartozó vegyszeres tartósítószereket, amelyekre a borászati ​​termékkategóriában a mai napig nem találtak szerves helyettesítőt.

Az ApiLand méhészeti termékei a BIO-Romania tanúsítvánnyal rendelkeznek, ökológiai termékek és természetes termékek státuszával.

Előző cikk Az ApiLand Manuka MGO™ minőségi garanciája
Következő cikk Mi a különbség az ECO, BIO, Organic és a hagyományos között?