Ugrás a tartalomra
Apicole cu dragoste

Méhek szeretettel

Február van, a szerelem deklarált hónapja. Mindannyiunknak vannak szeretteink a közelben. Legyen szó gyerekekről, házastársakról, szülőkről, nagyszülőkről vagy barátokról, mindegyikünk lelke tele van szeretettel a hozzánk közel álló emberek iránt. Életünk minden napján szeretjük szeretteinket, fontosak nekünk, tiszteljük őket és vigyázunk rájuk, de ez a szerelem ünnepei által jegyzett hónap jó alkalom arra, hogy kicsit megtörjük a napi rutint és pluszt hozzunk. érzelmek az életünkben. Az általunk kínált ajándékok a szeretetről, az érzelmi táplálékról tanúskodnak, amelyen keresztül idővel, kreativitással és odafigyeléssel tiszteljük meg a hozzánk közel állókat. A legszebb ajándék, amit szeretteinknek adhatunk, az önmagunk, a törődésünk, az érintettségünk, a biztonság és a közelség érzése.

Az egészség életünk legfontosabb része. Ha egészségesek vagyunk, teljes életet élhetünk, kiaknázhatjuk lehetőségeinket, élvezhetjük az embereket és a természetet, álmodozhatunk és tervezhetünk. A mi egészségünk és a körülöttünk élők egészsége nem egy jó, amivel rendelkezünk, hanem egy olyan gond, aminek mindig foglalkoznia kell velünk, hogy megóvjon minket a különféle betegségektől, és hogy jó formában, tonizálva és energiával telve tartsunk.

A méhészeti termékek nem helyettesítik az egészséges táplálkozást, hanem kiegészítik azt. Ahogy a februári ünnepek alkalmából tett kedves gesztusok sem pótolják az év hátralévő részében a figyelem hiányát, csak plusz érzelmet és szeretetet adnak. Februárban is fokozott figyelmet szentelünk szervezetünk immunitásának, amikor érzékenyebbek vagyunk a külső tényezők hatására, mint például a stressz, a fáradtság vagy a hideg évszak különböző körülményei.

Az erre a hónapra összeállított akciós csomag alkalmas ajándék bármely hozzád közel álló szerette számára, amely egy üveg tiszta méhpempőből és egy doboz nyers vadrózsa virágporból áll, amelyek erőt és vitalitást adnak. a szervezetre, erősítve immunitását.

A méhpempő lenyűgöző termék, fő összetevője, a 10-HDA sav, kiváló vírus-, antibakteriális és gombaölő, az acetilkolin mellett az idegimpulzusok átvitelében nélkülözhetetlen elem, savanyú és fanyar ízű, sárgás színű. és krémes állagú. Fogyasztható önmagában, mérőkanállal, kevés vízzel, vagy más méhészeti termékekkel, például mézzel vagy virágporral kombinálva. Hat hetes kúrák javasoltak, a gyerekeknek egyenként 1,5 grammot kell adni. naponta (fél mérőkanál), felnőtteknek pedig 1-2 gr. naponta.

A nyers vadrózsa virágpor kiváló tonik és energizáló, különösen alkalmas a fáradtság leküzdésére. Ez egy élő táplálék, amely laktofermentumot tartalmaz, amely segít a bélflóra helyreállításában. Alkalmazási korlátai nincsenek, egész évben bátran fogyasztható, de évente kétszer hat-hét hetes kúrák javasoltak. Fagyasztóban tárolandó, nem fagyasztható, a gyerekeknek napi egy teáskanál, a felnőtteknek egy-egy teáskanál.

Februárban tartsa közel szeretteit, és erősítse meg immunitását.

MÉHEK SZERETETTEL

Előző cikk Tiszta méhpempő – Az immunitás szövetségese!
Következő cikk "Tavasz egészséggel" csomag