Ugrás a tartalomra
ApiLand - Cel mai de încredere stup

ApiLand – A legmegbízhatóbb kaptár

ApiLand – a legmegbízhatóbb kaptár

2002-ben azzal kezdtük, hogy néhány méhész virágporát értékesítettük bizonyos üzleteknek, magánszemélyeknek, kiváló minőségű termékeket kínálva, ami még ma is megkülönböztet bennünket a többi munkatársunktól.

A kezdetet követő évek rendkívüli eredményeket hoztak, így ma már a rendkívül széles termékválasztéknak, a kiváló minőségnek és a professzionalizmusnak köszönhetően az ApiLand a legjellemzőbb márka mind a romániai, mind a külföldi méhészeti piacon.

Az ApiLand méhészeti termékek széles választékát kínálja, és továbbra is új termékekkel lepi meg Önt:

  • TISZTA méhpempő
  • Méhtonikok - Méhpempős ampullák és más esszenciális méhek - Az ApiLand bevezette a piacra a méhpempőt, nevezetesen a méhpempőt és egyéb olyan összetevőket tartalmazó ampullákat, amelyek serkentik az agyműködést, tonizálnak és energizálnak bennünket.
  • RAW Bee Pollen – Az ApiLand rendelkezik a RAW pollenek legszélesebb választékával, mint például:

A Raw Pollen egy VIU élelmiszer , amely a száraz virágporon kívül laktofermentumot is tartalmaz, amely elősegíti a bélflóra, az enzimek, a hasznos baktériumok és az antioxidánsok regenerálódását.

Termékeink RAW állapotban vannak, TERMIKUSAN NEM FELDOLGOZOTT ÉS TISZTA . Ez azt jelenti, hogy igyekszünk olyan termékeket kínálni Önnek, amilyeneket a természettől kaptunk, anélkül, hogy azok tulajdonságai megváltoznának.

Az ügyfelek számára kínált összes terméket a CETAM – Moselle France-i Méhészeti Tanulmányok Központja elemzi, hogy garantálni tudja Önnek a kiváló minőséget, és magas színvonalú termékeket kínáljon.

Az ApiLand méhészeti termékek gyártója és forgalmazója, a legszélesebb termékválasztékkal rendelkezik, és az egyetlen olyan cég Romániában, amelyet az ANSVSA felhatalmazott méhészeti termékek beszerzésére, tárolására, csomagolására és értékesítésére, valamint rendelkezik az Ecoinspect srl.-n keresztüli ökológiai tanúsítvánnyal.

Termékeinket Romániában és külföldön egyaránt népszerűsítik és értékelik különböző csatornákon keresztül, mert ezeknek a NYERS, FELDOLGOZATLAN és TISZTA termékeknek a hatását a vásárlók többsége felismerte.

A promóciós kampánynak köszönhetően az ApiLand a közterületen a legismertebb méhészeti márka, tévében és online is. Ennek az együttműködésnek az a célja, hogy megközelítsük ügyfélkörünket, de egyben segítsük őket az egészségesebb életmódhoz.

Az ApiLand termékeit a Bio - Románia ajánlja, ökológiai termék és természetes termékek státuszával, és Romániában a Manuka Health Honey egyetlen szállítója.

Az ApiLand együttműködik a méhészek hálózatával Románia-szerte, akik ezekkel a hihetetlen méhészeti termékekkel látnak el bennünket, és ezért népszerűsítjük a román gazdaságot és termékeket.

Az Apiland termékeket megtalálja az online áruházban, de a 0371 78 00 78-as telefonszámon is, ahol egy profi csapat áll rendelkezésére tanácsokkal, de munkatársaink üzleteiben is.

Meghívjuk Önt, hogy kóstolja meg az Apicole Apilandot, meglepő ízzel és csodálatos egészségügyi hatással!

Előző cikk 7 ok az ApiLand nyers pollen fogyasztására
Következő cikk Méhpempő cukorbetegségre!