Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
ApiLand la Târgul de Mărțișor, MegaMall București

ApiLand a Târgul de Mărțișorban, a Bukarest MegaMall-ban

Jön a tavasz! Szép időben, sok napsütésben és jókedvben készülünk felöltöztetni lelkünket, vidám és színes ruhát viselni, élvezni a hosszú napokat, kék eget és virágzó fákat. De a természet életre keltésével eljön az az időszak, amikor hajlamosabbak vagyunk a megfázásra vagy más tavaszi betegségekre is.

A méhészeti termékek megbízható szövetségesek a szervezet immunitásának szempontjából, bátran számíthatsz rájuk, ezért úgy gondoltuk, hogy a szervezet eme tavaszi előkészületeivel találkozunk február 26. és március 8. között a Megában szervezett Márciusi Vásáron. Bukaresti bevásárlóközpont.

Az ApiLand standján méhészeti termékek kóstolóval várunk, három termékünk megismerésére hívunk – hársméz, legelő mézben, nyers vadrózsa virágpor. Elmondjuk a méhészeti termékek előnyeit, felhasználási módjait, hogyan használhatod nyers, tiszta és egészséges termékeinket szervezeted erősítésére és immunizálására.

Mindazok számára, akik ebben az időszakban felkeresik standunkat, vásárlási kedvezményes utalványokkal is készültünk, így minden 100 lejt meghaladó rendelés esetén 30 lej kedvezményben részesül. Ezek az utalványok azokra a megrendelésekre érvényesek, amelyeket telefonon a 0371 78 00 78-as számon, online - apiland.ro , valamint e-mailben - [email protected] .

Várunk benneteket nagy szeretettel, hogy egy édes és egészséges nassolnivalóval kedveskedhessünk!

Mega Mall Bukarest, 2016. február 26-tól 2016. március 8-ig!

Előző cikk 9 módszer a nyers méz megkülönböztetésére a hamis méztől