Ugrás a tartalomra
ApiLand la Târgul Național al Mierii, 1 - 3 aprilie 2016

ApiLand az Országos Mézvásáron, 2016. április 1-3

Örömmel jelentjük, hogy a következő napokban is várunk Titeket standunkon az Országos Mézvásáron.

Idén immár 14. alkalommal rendezik meg ezt a vásárt, amely hazánkban már hagyomány, rendkívül alkalmas alkalom arra, hogy Románia szerte több mint száz méhész találkozzon, bemutassa ajánlatát, megvitassa és megértse a piac igényeit. Ugyanakkor jó lehetőség, hogy a méhészeti termékek minden fogyasztója egy helyen rendkívül sokféle ismert és nagyra értékelt terméket, de új termékkört is találjon.

JELENTKEZÉS AZ ORSZÁGOS MÉZVÁSÁRRA, 2016. ÁPRILIS 1-3.<!--nl--><!--nl-->

Az ApiLand egyetlen alkalommal sem hiányzott az Országos Mézvásárról, minden évben ott volt a standunk, ahol adott, és nagy öröm számunkra, hogy partnereinkkel, munkatársainkkal, de mindenekelőtt vásárlóinkkal találkozhatunk. Megtalálsz minket a 16-os standon, van időnk és szívesen mesélünk termékeinkről, újdonságainkról, adunk részleteket, tanácsokat a méhészeti termékek fogyasztásának legjobb módjáról. Minden évben akciókkal készülünk erre a vásárra, és igyekszünk megfelelni vásárlóink ​​igényeinek, hogy minden alkalommal a ránk jellemző minőséget tudjuk nyújtani.

A 2016. évi Országos Mézvásár 14. alkalommal kerül megrendezésre 2016. április 1. és 3. között, az ACA / IC-D platformon. Méhészet Bukarestből, B-dul Ficusului sz. 42, 1. szektor.

Szeretettel üdvözöljük! Állj 16!

JELENTKEZÉS A ORSZÁGOS MÉZPIACON, 2016. ÁPRILIS 1 - 3.

A cikket írta: Loredana Ionescu, ApiLand

Előző cikk Mangó ízű március
Következő cikk Nyers méz az ApiLand-től