Ugrás a tartalomra
Apiland, la Targul National al Mierii 2015

Apiland, a 2015-ös Országos Mézvásáron

Ezen a hétvégén Apiland jelen volt a 2015-ös Országos Mézvásáron az Apicola Baneasa Platformról (Bulevardul Ficusului, 42. sz., Bukarest, 1. szektor).

Élveztük a hűséges vásárlóinkkal való találkozást, de azoknak a látogatását is, akik először szerették volna kipróbálni és megkóstolni termékeinket, és meggyőződtek jó ízükről és egészségre gyakorolt ​​jótékony hatásukról!

Cégünk bevezette a piacon a méhészet fogalmát tiszta és nyers formájában, mivel a kaptárból gyűjtötték - tiszta és nyers méhpempő , nyers virágpor, legelő (fermentált virágpor a kaptárban zajló természetes folyamatokon belül), nyers méz ( amelyet soha nem fűtöttek 40 Celsius fok fölé) és egyre többet! Ebből az alkalomból mindazok, akik az egészséges életmódot és a minőségi méhészetet keresők, akik nem hagyhatták ki ezt a vásárt, meggyőződtek a méhészet előnyeiről tiszta és nyers formájában.

Örömmel találkoztunk, és ígérjük, hogy minél több rendezvényen jelen leszünk az Apiland termékek akcióival, mintákkal és a minőségi méhészet népszerűsítéséhez szükséges információkkal!

Előző cikk ApiLand, a "Méhészek, a világ kultúrájában" rendezvény partnere
Következő cikk ApiLand, a Vegetáriánusok Nemzetközi Napján