Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
ApiLand, partenerul evenimentului "Apicolele, in cultura lumii"

ApiLand, a "Méhészek, a világ kultúrájában" rendezvény partnere

Cégünk, az ApiLand a „Méhtermékek, a világ népeinek kultúrájában” rendezvény partnere volt, mint mindig jelen volt azokon a rendezvényeken, ahová az emberek többet érkeznek, hogy többet megtudjanak a méhészetről és a méhészeti termékek előnyeiről. A találkozó házigazdája Kleopátra Lorintiu volt, aki a kultúra embere és az egyetemes értékek hirdetője volt, amelyek vallástól, kultúrától és civilizációtól függetlenül összekötnek bennünket.

Amint azt Ahmed Harrati karrierdiplomata szavaiból megtudhatta a közvélemény, Marokkóban a méz nagyon drága. A Korán szuperlatívuszokban beszél a mézről és a méhekről. Köztudott, hogy a meleg éghajlatú országokban nagyon keresettek az édességek, így Marokkóban számos, erre az országra jellemző péksütemény és helyi desszert található, amelyek receptjei mézre épülnek. Sőt, ha a vendéget mézzel kínáljuk, az a megbecsülés és a tisztelet jele.

Irina Arinei asszony a mézről kulturális szempontból beszélt, Lucretia Brezianu pedig néhány újdonságot mesélt a méhekről, a mézről és azok egészségügyi előnyeiről. Őlordsága emellett beszélt a méz egyes természetes gyógymódokban való alkalmazásáról, valamint a mézhamisítás kockázatairól.

A méhekkel és a méhekkel kapcsolatos kevésbé ismert dolgokon kívül, például ennek a foglalkozásnak a régi hagyománya vidékünkön, az ApiLand termékekről szóló hasznos részletek mellett, amelyeket Cecilia Caragea kommunikációs és márkaépítési tanácsadó mutatott be, a résztvevők lehetőséget kaptak. megkóstolni néhány termékünket. Pontosabban: nyers mézzel , de nyers virágporral , legelővel és nyers méhpempővel is kedveskedtek a rendezvény résztvevői, néhányan pedig most fogyasztottak ilyen finomságokat.

Az esemény végén Georgeta Pintilescu asszony, a „Spiru Haret” Egyetem Zeneművészeti Karának dékánja, valamint négy hallgató ugyanarról a karról: Mandra Florescu, Mihaela Avrigeanu Pamfil, Radu Teodor Mancas és Samuel Alper Adiguzel kísért. a zongora, Ieronim Buga úr, operákból és egyéb klasszikus zeneművekből készült áriákból álló mini-esttel szórakoztatta a résztvevőket.

Előző cikk Az Apiland.ro-n folytatódik a nagy nyüzsgés!
Következő cikk Apiland, a 2015-ös Országos Mézvásáron