Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Cina sanatoasa, cu Apiland

Egészséges vacsora Apilanddal

Tegnap este Apiland részt vett a Vegetáriánus Szövetség által szervezett különleges találkozón, amelyre az Acuarelában (Bukarest, Polona utca 40.) került sor. A nagyszámú résztvevő ismét megmutatta, mennyire érdekli a közvéleményt az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód megtalálása. A találkozó során egy dokumentumfilm „Furculite vs. szike" ("Forks over Knives"), amely az elmúlt évtizedek statisztikáit mutatta be a fogyasztói társadalomban élő emberek hajlamos betegségeiről, ahol a fő táplálék az állati fehérjék.

A film emellett rávilágított azoknak a világszerte elismert orvosoknak és táplálkozástudományi szakembereknek a több évtizedes munkájára, akiknek csak helyes táplálkozással sikerült megelőzniük, sőt kezelniük is a súlyos betegségeket, amelyből az állati fehérjéket kiiktatták. Mindenekelőtt az Amerikai Egyesült Államok két igen értékes kutatója, Dr. T. Collin Campbell és Dr. Caldwell Esselstyn, akik különböző utakon ugyanarra a következtetésre jutottak, nevezetesen, hogy a táplálkozás sokkal fontosabb, mint amilyen. hitt abban, hogy a súlyos betegségek, például a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség vagy a modern világ más súlyos betegségei kialakulását elkerülhetjük vagy akár meg is állíthatjuk, pusztán az étrend beállításával. Több ország orvosi statisztikáit tanulmányozták, és észrevették, hogy néhány helyen, ahol nem fogyasztanak állati fehérjéket, a modern világ e súlyos betegségei miatti megbetegedések aránya jóval alacsonyabb, mint az Amerikai Egyesült Államokban és más fejlett országokban.

Nyilvánvalóan számtalan vitát, vitát kavart az est témája, és az Apiland sem nélkülözhette ezt a rendezvényt, amelyen elsősorban a vegetáriánus étrendet követők, illetve követni kívánók vettek részt. Cégünk lehetőséget kínált a jelenlévőknek a nyers virágpor megkóstolására, amely egészséges fehérjeforrás, kiváló megoldást jelent a növényi eredetű fehérjéket fogyasztani vágyóknak. Örültünk annak a sok kérdésnek is, amelyeket a lakosság azért tett fel, hogy minél többet megtudjunk termékeinkről, az étrendről és az egészséges életmódról. Az eseményt az Apiland, Vel Pitar - Painea Graham és a Republica Bio támogatta.

Várjuk mindazokat, akik nem tudtak jelen lenni a rendezvényen a www.apiland.ro címen vagy a 0371.78.00.78-as telefonszámon és online vagy telefonon válaszolunk kérdéseikre.

Előző cikk Apiland kóstoló, a Herastrau parkban
Következő cikk Filmes est, Apilanddal