Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Circulatie sanguina sanatoasa, cu polen crud de castan dulce si mur

Circulatie sanguina sanatoasa, cu polen crud de castan dulce si mur

Castanul este un pom puternic, util si destul de misterios. Exista o poveste foarte interesanta, care spune ca traia odata un om sarman, pe nume Castan. Era atat de sarac incat nu avea bani nici pentru a aprinde lumanari la biserica. Era foarte trist din cauza existentei nefericite pe care o ducea si isi plangea amarul la tulpina unui copac fara rod, un copac fara nume. Intr-o seara, a adormit acolo, langa copac, iar dimineata s-a trezit si a vazut ca el inflorise cu mii de flori care semanau cu niste lumanari! Intre el si copac s-a creat o legatura, caci fiecare dintre ei isi gasise rostul. De atunci, copacul se numeste castan.

Castanele comestibile, fructele castanului, sunt foarte gustoase, insa sunt, de asemenea, deosebit de utile pentru sanatatea noastra. Ele ajuta circulatia sanguina, iar extractul de castan il intalnim in creme si lotiuni care ne diminueaza oboseala din picioare se ne tonifica.

Nu doar tanarul din poveste a aflat de miracolul infloririi castanului, ci si albinele, care strang din acestea un delicios polen crud. Acest polen este cel mai dulce dintre toate polenurile, astfel ca le este pe plac chiar si copiilor mai mici.

Pentru orice informatii si detalii legate de produsele apicole sau produsele cosmetice cu ingrediente din produsele stupului, puteti suna la numarul de telefon 0371.78.00.78.

Va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in cadrul emisiunii matinale de la "Antena Satelor".

Előző cikk 9 módszer a nyers méz megkülönböztetésére a hamis méztől