Ugrás a tartalomra
Cum sa-ti cresti vanzarile magazinului naturist cu pana la 20% cu produse apicole

Hogyan növelheti természetes bolti eladásait akár 20%-kal méhészeti termékekkel

"Méhészeti termékek és immunizálási termékek
a teljes értékesítés 20%-át teszi ki"

Mihai Bucuroiu, alapító és fejlesztési igazgató, online naturista bolt.

Ma a méhészeti termékek jó bevételi forrást jelentenek egyre több natúrtermék boltnak. Tudja meg, melyek a legfontosabb előnyök vállalkozása számára, ha a méhészeti termékek értékesítését választja!

A méhészeti termékek nem a 21. század, de még csak nem is az elmúlt 100 év felfedezései. Az emberek évezredek óta használják különféle betegségek megelőzésére és kezelésére, valamint a jó közérzet fenntartására.

Hogyan jöttek létre ma ilyen eladások a természetes termékekkel foglalkozó vállalkozások számára?

Az elmúlt években az emberek aggodalma a természetes táplálkozás és az egészséges életmód iránt erősödött, ami a természetes termékek és természetesen a méhészeti termékek fogyasztásának növekedéséhez vezetett.

Természetesen a románok is egyre jobban tisztában vannak a méhészeti termékek egészségügyi előnyeivel, ezért egyre több fizikai vagy webáruház bővíti méhészeti termékkínálatát a vásárlók igényeinek megfelelően. A méhészeti termékek fogyasztása után a vásárlók által érezhető jótékony hatások a mennyezet típusú üzletek számára is számos előnyt hoztak, elsősorban az eladások természetes növekedését okozva.
Lássuk, melyek a legfontosabb előnyök a természetes termékekkel foglalkozó vállalkozások számára.

tartalom


A méhészeti termékek értékesítésének előnyei az egészséges élelmiszerboltban

1. A forgalom növekedése

2. Előnyös haszon

3. A társaság tőkéjének jó forgása

4. Ingyenes hűtőszekrények és fagyasztók

5. Ingyenes képzés a dolgozóknak

6. Akciók és akciós akciók partnerboltok számára

7. A méhészeti termékek legváltozatosabb kínálata Romániában

8. 100%-ban természetes termékek, ECO minősítéssel

Milyen előnyökkel jár az üzlete, ha úgy dönt, hogy ApiLand méhészeti termékeket árul?


1. A forgalom növekedése

A sikeres vállalkozás nagyban függ attól, hogy milyen újdonságot hoz. Éppen ezért a vállalkozónak nagyon alaposan át kell gondolnia, hogy milyen új termékeket tesz a boltba, és hogy azok érdeklik-e a vásárlókat. A méhészeti termékek nagyon nagy keresletet mutatnak a piacon, és jelentős eladásokat könyvelnek el, mind webáruházunkban, mind több mint 500 partnerüzletben. Az ApiLand méhészeti termékek boltjai polcaira hozásával jelentősen, akár 20%-kal is növelheti forgalmát.

2. Előnyös haszon

Természetes, hogy a megnövekedett eladások nyereséget hoznak, de mennyire előnyös a nyereség a méhészeti termékek esetében? Az ApiLand méhészeti termékek vételára és átlagos eladási ára magasabb haszonkulcsot tesz lehetővé más természetes termékekhez képest. Ilyen például a teák, amelyek általában a legtöbb helyet foglalják el a felsőkategóriás üzletek polcain, és amelyek haszonkulcsa nagyon kicsi. Ezért az ApiLand méhészeti termékek jelenléte üzlete polcain nemcsak magasabb eladásokat, hanem magasabb profitot is hozhat.

3. A társaság tőkéjének jó forgása

Fontos, hogy magas árbevétel és előnyös nyereség legyen, de Önt ugyanúgy érdekli, hogy mennyi idő alatt térül meg az ilyen termékek vásárlásába fektetett pénz, nem igaz?

Mivel az ApiLand az egyik legismertebb és legelismertebb méhészeti termékmárka Romániában, a fogyasztók az ország minden részéről elkérik tőlünk azoknak a természetes áruházaknak a címét, ahol ezeket a termékeket megtalálhatják, és közvetlenül a partnereinkhez fordulunk. megfelelő terület.
Ez azt jelenti, hogy az ApiLand méhészeti termékek nem maradnak túl sokáig az Ön üzletének polcán, és a vásárlásukba fektetett pénz gyorsan megtérül és újra befektethető.

megjegyzések-facebook-ApiLand

4. Ingyenes hűtőszekrények és fagyasztók

Vannak bizonyos méhészeti termékek, amelyeket hidegen kell tárolni, ilyen például a tiszta méhpempő, amelyet hűtőszekrényben kell tárolni, és a nyers virágpor, amelyet a fagyasztóban kell tárolni. Tudjuk, hogy sok sokemeletes üzletben gondot okoz az elégtelen tárhely. Az ApiLand támogatja a kisvállalkozásokat és hisz a fenntartható partnerségekben, ezért a partnerüzletek számára hűtőszekrényeket és fagyasztókat kínál a méhészeti termékek optimális körülmények közötti tárolására. Így nem kell aggódnia a tárolásuk miatt.

5. Ingyenes képzés a dolgozóknak

Az egészséges élelmiszerboltokban gyakran előforduló másik probléma az alkalmazottak képzésének hiánya az értékesített termékekkel kapcsolatban. Sokszor az alkalmazottak nem adnak elegendő információt egy adott termékről ahhoz, hogy meggyőzzék a potenciális vásárlót és az eladásokat generálják.

Az ApiLand a belső call-center részlegen keresztül ingyenes képzést kínál a partnerboltok dolgozóinak a méhészeti termékek tulajdonságairól és előnyeiről. Így jobban képzett alkalmazottai lesznek, hogy tanácsot adhassanak az ügyfélnek az adott problémára legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Ez segít Önnek időben, valamint az ügyfelek hűségében és az értékesítés növekedésében.

6. Akciók és akciós akciók partnerboltok számára

A legtöbb egészséges élelmiszerbolt nem engedheti meg magának, hogy költségvetést különítsen el promóciós kampányokra vagy kedvezményekre, ahogyan azt a nagy vagy online boltok teszik. Az ApiLand folyamatosan szervez promóciókat és akciós kampányokat a partnerüzletek számára, melyeket a továbbiakban a vásárló javára fordíthat. Így növelheti eladásait, és lojálissá teheti ügyfeleit.

Az ApiLand által lebonyolított kampányokhoz minden szükséges promóciós anyagot is ingyenesen kínálunk: plakátok, szórólapok, katalógusok, személyre szabott matricák stb. Nem kell pénzt fektetnie termékeink reklámozásába, de nagyon jó eladásokat fog elérni velünk.

blog-bejegyzés-kampányok

7. A méhészeti termékek legváltozatosabb kínálata Romániában

Az ApiLand egy hagyományokkal rendelkező márka, amely a méhészeti termékek legváltozatosabb kínálatát kínálja Romániában. A 16 éves tevékenység során a méhészeti termékek előnyeit, komplexitását tanulmányoztam és kutattam, és úttörő akciókkal járultam hozzá a méhészeti terület fejlődéséhez az akkor még ismeretlen méhészeti termékek romániai piacra történő bevezetésében.

Tudjon meg többet az ApiLandről!


Más szemszögből látjuk a dolgokat, és készek vagyunk a legjobbat nyújtani ügyfeleink számára. Éppen ezért stratégiánk középpontjában a méhészeti termékpaletta állandó fejlesztése áll, annak érdekében, hogy minél több igényt lefedhessünk.

A vásárlói elégedettség magas foka, a nyomtatott sajtóban, rádióban és tévében lebonyolított promóciós kampányok, valamint az online környezetben és a közösségi oldalakon való folyamatos jelenlét hozzájárult a legismertebb és legelismertebb márka kialakulásához. méhészeti termékek az országban, amelyek külföldön is egyre ismertebbek lettek.

Az ApiLand termékei országszerte több mint 500 natúr üzletben megtalálhatóak, így a vásárlók könnyen felismerik termékeinket.

média-megjelenések-ApiLand

Mit mondanak rólunk az ügyfelek?


Hagyományos cég, amely minőségi garanciát vállal

"Az ApiLand egy jól ismert, hagyományokkal rendelkező cég, amely a minőségi termékek garanciáját jelenti."
Simona B., 44 éves, Galati

Komolyság és gyorsaság

"10 pont a termékekért. Kiváló ügyfélszolgálat! Bátran ajánlom! Nagyon komoly és gyors! Gratulálunk ApiLandnek!”
Delia P., 30 éves, Bukarest

Okosan csomagolt minőségi termékek

"Nagyon elégedett voltam a termékeivel, azzal, hogy koncentráltak és intelligensen csomagoltak."

Maria O., 55 éves, Zalău

Kérje ApiLand kereskedelmi ajánlatát!

Használja ki ezt a lehetőséget és növelje eladásait!

dobogós forma

8. 100%-ban természetes termékek, ECO minősítéssel

Az ApiLand a tiszta méhészeti termékek legszélesebb választékát kínálja, pontosan úgy, ahogyan a kaptárban megtalálható, rendkívüli terápiás hatással. Ezenkívül az ApiLand termékei az Ecoinspect és a Bio - Románia által tanúsítottak, ökológiai termékek és természetes termékek státuszával.

Tekintse meg az ApiLand tanúsítványait itt!


Szigorúan ellenőrzött biotermékek

"Ezek biotermékek, és bízom benne, hogy ellenőrzik őket, ellentétben az egyénektől származó termékekkel."
Ana D., 39 éves, Râmnicu Vâlcea


Eco termékek az immunitásért – gyorsan és biztonságosan szállítjuk

„Szerintem az Eco-k Eco-k. A társaság komoly. Mindent, amit vásároltam, nagyon gyorsan és teljes biztonságban megkaptam. Az ApiLand termékek fogyasztásával javulást észleltem az egészségemben, nevezetesen: egyáltalán nem volt megfázás, jobb tónus, jobb fizikai és lelki állapot."
N. Adina, 56 éves, Beszterce

Ezért az ApiLand partnerüzletének számos és nagyon változatos előnye van. De nem kell szót fogadnia, erről maga is meggyőződhet, ha az ApiLand méhészeti termékeket árulja üzletében.

Előző cikk 2018 - Sikerekkel teli év a méhek szerelmeseivel
Következő cikk 7 alapvető szempont, amit szem előtt kell tartanod Manuka méz vásárlásakor