Ugrás a tartalomra
De 17 ani va daruim sanatate din stup

17 éve adunk egészséget kaptárból

Mindig is hittünk a méhészeti termékekben, és mindig is szerettük volna megismertetni a nagyközönséggel. Ebből a célból 2002-ben megnyitottuk az ApiLand üzletet Nagybányán. Az egészséges életmódot népszerűsítve első ízben hívtuk fel a közvélemény figyelmét új termékekre, amelyek a szervezet számára jótékony hatások széles skáláját kínálják: nyers virágpor , méhpempő , legelő-méhkenyér és tisztított propolisz .

Mindig is az általunk kínált termékek minősége volt aggodalmunk középpontjában, és pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy olyan nyers és feldolgozatlan termékeket biztosítunk Önnek, amelyek pontosan a kaptárban találhatók, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy megőrzik minden terápiás hatásukat.

A célok teljesítésével fejlődünk

Az ApiLand csapatának fő célja, hogy kizárólag tiszta, kiváló minőségű méhészeti termékeket kínáljon a fogyasztóknak, és célunkat követve mi lettünk az új-zélandi Manuka Health Manuka MGO méz egyetlen importőre Romániában . De továbbra is nagy célunk a lakosság tájékoztatása és oktatása a méhészeti termékek előnyeiről. Ezzel kapcsolatban kutatjuk a kaptártermékek fortélyait, és hasznos információkat osztunk meg követőinkkel különféle online csatornákon ( blog , Facebook , Instagram ) és egyebeken keresztül. Méhészeteink a 0371 78 00 78-as telefonszámon várják az apiterápiás szakemberek által hitelesített, az ő tapasztalataikból, illetve az évek során meghallgatott vásárlóinktól szerzett információkat.

A 17 év alatt 3 alkalmazottból több mint 35 fős profi csapattá fejlődtünk. A csapat minden tagja hozzájárult annak a fejlődéséhez, ami ma az ApiLand – Románia legváltozatosabb méhészeti termékválasztékával rendelkező vállalat.

Honnan tudhatjuk, hogy jól állunk a méhészettel?

A méhek szerelmeseinek közösségének véleménye a legmeggyőzőbb bizonyíték. Üzenetei motiválnak bennünket, és örömmel fogadjuk minden vásárlónk folyamatos visszajelzését. Ez segít nekünk megtudni, mit akar az ApiLandtől, és mi megtaláljuk a megoldásokat az Ön kívánságaihoz.

Köszönjük, hogy az ApiLand méhészeti termékeit választotta, és aktív Facebook és Instagram oldalainkon, ahol megoszthatja ApiLand termékkel kapcsolatos tapasztalatait az egész méhészeti közösséggel.

17 év egészséggel a kaptárból

Neked is köszönhetjük 17 éves tevékenységünk sikerét, mert mindvégig velünk voltál, és veled nőttünk össze. Köszönetképpen úgy döntöttünk, hogy együtt ünnepeljük 17. évfordulónkat, és egy egész hét szuper kedvezményekkel és akciós csomagokkal jutalmazzuk hűségüket. Élvezze továbbra is a méhészeti termékek minden előnyét és különleges ízét, és mondja el barátainak , miért lett boldogabb, mióta ApiLand termékeket fogyaszt .


Előző cikk 9 módszer a nyers méz megkülönböztetésére a hamis méztől