Ugrás a tartalomra
Detoxifiere naturală cu Păstura în miere ApiLand!

Természetes méregtelenítés ApiLand Mézlegelővel!

A máj a has jobb oldalán található szerv, amely a szervezetben különféle rendkívül fontos élettani funkciókat lát el, mint például a biligenetikai, méregtelenítő, plazmatisztítás és a májtömeg regeneráció. A méregtelenítés a méreganyagok szervezetünkből történő eltávolításának és semlegesítésének természetes folyamata.

Napról napra egyre több méreganyag halmozódik fel szervezetünkben, amelyek levegőből, vízből, élelmiszerekből és gyógyszerekből, kozmetikumokból stb. Az emberi szervezet úgy épül fel, hogy bizonyos méreganyagokat termel, amelyek a máj, a vastagbél és a vesék segítségével természetes úton távoznak el. Amikor sok külső méreganyagot felhalmozunk, nyilvánvaló, hogy májunk túlterhelt lesz, és segíteni kell rajta.

A toxinok különféle állapotokat okozhatnak, mint például: elhízás, ízületi fájdalom, bőrgyógyászati ​​állapotok, emésztési problémák, vastagbélproblémák és irritábilis bél szindróma.

Így a májon segíthet egy méregtelenítő kúra, kiváló méhészeti termékkel: Mézes ApiLand legelővel.

TERMÉSZETES MÉREGTELENÍTÉS LEGELŐVEL APIFÖLD MÉZBEN!

Mi a legelő a mézben?

Legelő mézben Az ApiLand egy méhészeti termék, amelyet a legelő őrlésével és nyers polivirágmézben való feloldásával állítanak elő. Mint tudjuk, a legelő a természetes körülmények között, a kaptárban erjesztett virágpor. A méhek által hozzáadott anyagok, mikroorganizmusok, a kaptár hőmérséklete és páratartalma hatására a pollen egy sor biokémiai átalakuláson megy keresztül, 3 hónapos természetes erjedés után legelővé válik. Ezt a természetes terméket ApiLand nyers mézzel keverik, és legelővé válik a mézben.

A mézben lévő legelő 30% legelőből és 70% nyers polivirágmézből áll.

TERMÉSZETES MÉREGTELENÍTÉS LEGELŐVEL APIFÖLD MÉZBEN!

A mézben lévő legelő értékes tulajdonságokkal rendelkezik a magas egyszerű cukrok, vitaminok, mint például A, B, C, E és K, tejsav, enzimek és ásványi anyagok, például nátrium, kálium, foszfor, cink, magnézium, kalcium, vas és szelén.

Az ApiLand mézes legelő a máj számára ajánlott természetes méregtelenítő, amely a nap minden percében több száz tevékenységet végez, ugyanakkor fontos energiaforrás, vitalitás és jó közérzet.

Ez a termék kiváló kiegészítője a méregtelenítő tanfolyamoknak, emésztési zavarok esetén, vagy azoknak, akiknek máj-, gyomor- vagy lassú emésztési problémái vannak. Egyesek a mézben lévő füvet használták adjuvánsként hepatitis, cirrhosis, zsírmáj stb.

Vérszegénység megelőzésében és kezelésében javallott, antioxidáns hatású, természetes energiaforrás, vitalitás és jó közérzet.

Ez a méhészeti termék édes és kellemes ízű, és könnyen beadható gyermekeknek, különösen a vérszegénység megelőzése és kezelése esetén.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy az ApiLand mézes legelő az Ön családja minden tagjának ajánlott méhészeti termék.

Fedezze fel a legelő minden előnyét és azt, hogyan fogyaszthatja a lehető leghatékonyabban!

Előző cikk Az Ön természetes mindennapi energiája
Következő cikk A fiatalság forrása: Manuka Health termékcsalád