Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Lăptișorul de matcă pentru diabet!

Méhpempő cukorbetegségre!

Az elmúlt években a cukorbetegség rohamosan terjedt világszerte.

Romániában azért súlyos a helyzet, mert a cukorbetegek száma a statisztikák szerint a tíz évvel ezelőttihez képest megkétszereződött. Gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy megközelítőleg minden tizedik román szenved ebben a betegségben, próbálva kordában tartani. Ezenkívül a közelmúltban egyre gyakoribbá vált a cukorbetegség gyermekeknél.

A cukorbetegség olyan állapot, amely először olyan tünetekkel kezdődik, mint a túlzott fáradtság, valamint a vitamin- és ásványianyag-hiány.

KIRÁLYI TEJ CUKORBETEGSÉGRE!

Az egyik megoldás, amit a természet kínál az emberiségnek erre az állapotra, a híres tiszta méhpempő .

18 aminosavat, vitaminokat, ásványi sókat, nyomelemeket, szénhidrátokat és zsírsavakat, valamint egyéb olyan anyagokat tartalmaz, amelyeknek a szervezet revitalizációja és a lelki állapot támogató szerepe van. Ilyen összetétellel a tiszta méhpempő igazi csoda , különösen a megelőzésben. Sokan, akiknek családjában vannak cukorbetegek, szintén hajlamosak erre az állapotra, de ha egészséges életmódot folytatnak, és tiszta és nyers méhpempőt tartalmaznak, akkor a cukorbetegség esélye jelentősen csökken. Mint minden betegségben, és a cukorbetegségben is, a megelőzésben és a kezelésben is fontos a lelki egyensúly megőrzése, a depresszió elkerülése, ehhez pedig nagy segítség az ApiLand tiszta és nyers méhpempője .

E zavarok enyhítésében a tiszta méhpempő két összetevője játszik fontos szerepet : a pantoténsav , amelynek hiánya hipoglikémiát válthat ki, és a króm , amely nyomelem gyakran hiányzik a cukorbetegeknél.

A tiszta méhpempő képes szabályozni a vércukorszintet azáltal, hogy támogatja a glükóz zsírokká történő átalakulását, amelyek aztán energiatartalékként raktározódnak.

Számos konkrét vizsgálatot követően arra a következtetésre jutottak, hogy ez a méhkas termék normalizálja a vércukorszintet a cukorbetegség enyhe formáiban.

Kísérletileg megállapították, hogy krónikus anyagcsere-betegségek esetén a tiszta méhpempő, méz és ginzeng keverékének beadása előrelépést eredményezett a testtömeg és a mentális állapot egyensúlyában, elősegítve az embereknél a normál vérértékekhez való visszatérést. akiknek problémái vannak a vércukorszinttel.

A tiszta méhpempő az anyagcserét is serkentette, és a fehérjékhez hasonló stimuláló hatást váltott ki, amelyet az enzimaktivitás határoz meg.

A tiszta méhpempő anyagcserezavarát hiperlipémia és cukorbetegség esetén észlelték a kutatók, napi 1 grammos adaggal étkezés előtt, 1,5-5 hónapig, az eredmények igazolását a laboratóriumi minták is biztosították.

Szisztematikus vizsgálatok kimutatták, hogy a tiszta méhpempő az inzulinhoz hasonló aktivitással rendelkezik. A közelmúltban a németországi Justus-Liebig Egyetemi Kórházból álló német orvosok egy csoportja tanulmányt végzett 20 cukorbeteg önkéntesen.

Szokásos glükóz tolerancia tesztet végeztek, amelyet szájon át adtak be 20 gramm tiszta méhpempő elfogyasztása előtt és után. A szervezetben lévő cukor mennyiségének értékeléséhez laboratóriumban elemezték a vérben lévő cukor mennyiségét, vagy más szóval a szérumban vagy vérplazmában lévő cukrot. Normál értékek a vércukorszinttől ezek 65 és 110 mg között vannak 100 ml vérben. A kutatók azt találták, hogy a méhpempő elfogyasztása után 2 órával a 20 önkéntes szérumának cukorszintje jelentősen csökkent.

Ezért a túlzott cukorszinttel kapcsolatos bármilyen probléma esetén az orvosok tiszta méhpempő fogyasztását javasolták, az inzulinkezelés alatt állóknak pedig ezt a szintet kell alaposan ellenőrizni, mert a méhpempő tiszta királynő csökkenteni fogja.

KIRÁLYI TEJ CUKORBETEGSÉGRE!

királyi királynő PURE és RAW Az ApiLand terméke különösen kiváló a megelőzésben , és az egészséges életmóddal kombinálva hihetetlen hatásokkal rendelkezik. Azoknál, akiknél már kiderült, hogy cukorbetegek, kettős szerepe van a tiszta méhpempő fogyasztásának. Az első lépés a vércukorszint szabályozásának elősegítése, a második pedig a cukorbetegséggel diagnosztizált személy lelki egyensúlyának fenntartása .

Ennek az állapotnak a javításához és kordában tartásához fontos a jó lelki állapot, ami mind a család támogatásával, mind a 100%-ban TERMÉSZETES, TISZTA és NYERS termékekkel valósul meg, ezek közül a leghatékonyabb a anyatej.

Előző cikk ApiLand – A legmegbízhatóbb kaptár
Következő cikk Az Ön természetes mindennapi energiája