Ugrás a tartalomra
Seara de film, cu Apiland

Filmes est, Apilanddal

Cégünk, az Apiland szerda este volt jelen az egészséges életmódra vágyók újabb találkozóján, a Román Vegetáriánus Szövetség által szervezett találkozón. A találkozó egy különleges helyszínen, Bukarest központjában, a Közgazdaságtudományi Akadémiával szemben, a Caderea Bastiliei utcában, a Boheme kávézó-bisztróban zajlott. 11, a Piata Romana közelében.

A tetőn felállított Bohém teraszon este 21 órától az egyesület kezdeményezésére a Zöld Éjszaka sorozat új dokumentumfilmjét tekinthették meg a találkozó résztvevői. Ezúttal az "Otthon" című filmet választották, egy lenyűgöző dokumentumfilmet bolygónkról, az élet kialakulásáról és fejlődéséről, arról, hogy a földi elemek és élőlények hogyan hatnak egymásra és befolyásolják egymást, valamint a megőrzés szükségességéről. a globális természeti egyensúly. A Yann Arthus-Betrand által készített film több mint 60 országból készült egyedülálló, nagy magasságból készült felvételeket mutat be, amelyek egyensúlyra és mindennel való törődésre buzdítanak, ami körülvesz bennünket. egyúttal könyörgés Terrához, az otthonunkhoz.

Az Apiland sem hiányozhatott egy ilyen rendezvényről a természetes és egészséges táplálkozás iránt érdeklődők számára. Ezúttal az Apiland márkájú legelő kóstolójával kínáltuk a jelenlévőket, többségében fiatalokat. A "méhek kenyerének" becézett legelő természetes körülmények között, a kaptárban erjesztett virágpor, szervezetünk számára különösen tápláló és jótékony táplálék. Kiváló növényi fehérje-, vitamin-, ásványianyag- és enzimforrás, amely nagyon könnyen emészthető, finom édes-savanyú ízű. A legelő nem annyira ismert, mint a kaptár egyéb termékei, mint például a méz, a méhpempő vagy a nyers virágpor, de miután felfedezik és megtudják, milyen értékes táplálkozási szempontból, mind a felnőttek, mind a gyerekek örömmel töltik el. általa.

Az eseményt az Apiland, Vel Pitar - Painea Graham és a Republica Bio támogatta.

Ha egészséges életre vágyik és harmonikus életmódra vágyik és hisz a méhészeti termékek jótékony erejében, akkor a www.apiland.ro oldalon vagy telefonon várjuk szaktanácsadással, hogy melyik méhészkedés illik hozzád. 0371.78.00.78.

Előző cikk Egészséges vacsora Apilanddal
Következő cikk Méhészeti termékekre vonatkozó ajánlások évszaktól függően