Ugrás a tartalomra
2018 - Un an plin de reușite alături de iubitorii produselor apicole

2018 - Sikerekkel teli év a méhek szerelmeseivel

Minden év végén számba vesszük tevékenységünket, és elemezzük, hogy mi ment jól a számunkra, és mi az, amit javíthatunk, vagy még többet tudunk tenni a következő évben. Visszatekintve 2018 kiváló év volt. 2018-ban azzal a szándékkal indultunk, hogy a méhészeti termékeket beépítsük az egészséges életmódba, és hangsúlyozzuk egészségügyi előnyeiket. Apránként kiépítettük a méhek szerelmeseinek közösségét, közösen fejlesztettünk új termékeket és hozzáadtuk a kínálathoz az Ön által kívánt termékeket, és ez még csak a kezdet.

Hiszünk abban, hogy az egészséges életmód, kiegészítve a méhészeti termékek rendszeres fogyasztásával, a legjobb recept szervezetünk vitalitásához, jó közérzetéhez és hosszú élettartamához. Így minden tevékenységünk arra irányult, hogy a legjobb termékeket kínáljuk, és ezáltal az ApiLand méhészeti termékek egyre ismertebbé és megbecsültebbé váltak Önök körében.

Sokat tanultunk neked köszönhetően, és ez arra késztet bennünket, hogy többet tegyünk, és leírjuk magunkat az egészségesebb életmódra. Minden nap kapunk visszaigazolást arról, hogy amit csinálunk, az jó, és elégedett vagy. Minden megrendeléssel és visszajelzéssel tanulunk, fejlődünk, de mindenekelőtt élvezzük. Ezek azok az okok, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy előrelépjünk és kitűnjünk.

Kezdjük hát útunkat utólag, az éppen véget érő évben.

#HapiLand - a boldog és egészséges emberek földje


A 2018-as év volt az a pillanat, amikor elhatároztuk, hogy egy különleges teret hozunk létre a méhészeti termékeket fogyasztók és szeretők számára, és ezt sejtetően HapiLandnek neveztük el. Innen indult el minden ötletünk, hogy kellemesebb élményt, alternatívát az egészségesebb életmódhoz és több boldogsághoz nyújtson. A HapiLand az a hely, ahol hasznos információkat találhat arról, hogyan óvhatja egészségét, ahol választ kap kérdéseire, és ahol bátran oszthatunk meg tanácsokat, véleményeket az általunk fogyasztott méhészeti termékekkel kapcsolatban.

Gyere te is a #HapiLand-re!


A méhek szerelmeseinek folyamatosan növekvő közössége


Szeretnénk, ha boldogabb, egészségesebb emberek lennének körülöttünk, akik szeretettel fogadják a méhészeti termékeket. A legszebb látni, hogy azok, akik közösségünk tagjai, ugyanazt akarják. Kielégültnek érezzük magunkat, ha termékeink beépülnek ügyfeleink életstílusába, ami arra késztet bennünket, hogy nap mint nap ugyanolyan lelkesedéssel folytatjuk. A közösségünk bővült, és egyre több méhkedvelők vagyunk. Jelenleg az ApiLand közösség több mint 83 000 barátot számlál a Facebookon és az Instagramon . Köszönjük, hogy velünk vagy, és örömmel látjuk, hogy egyre többen választják az egészséges és mosolygós életet. Elismerései, üzenetei és kívánságai arra ösztönöznek bennünket, hogy továbbra is a legtisztább méhészeti termékeket kínáljuk Önnek, amelyek csodálatos előnyökkel járnak testünk egészsége és vitalitása szempontjából.
Ügyfeleink elismerése - a legnagyobb nyereség

Tevékenységünk során a legnagyobb elégedettséget és motivációt a termékeink fogyasztóitól kapott több ezer üzenet jelenti. Köszönjük, hogy az ApiLand méhészeti termékeket választotta, és időt szakított arra, hogy írjon nekünk, megossza tapasztalatait az elfogyasztott termékekkel kapcsolatban, javaslatokat, hasznos információkat adott a méhészeti termékek különféle terápiás célú felhasználásával kapcsolatban. Örülünk minden alkalommal, amikor méhészeti termékeink segítenek abban, hogy egészségesebb és boldogabb legyen.Új, ízletes és egészséges – friss kaptárból származó finomságok2018 volt az az év, amikor új termékekkel szeretnénk meglepni Önt. Igyekeztünk minden kategóriából kiválasztani a legjobb termékeket, hogy kedved szerint külön-külön is fogyaszthasd, vagy kombináld őket a maximális előny érdekében:

  • Méhsejt poliflora mézzel , egy tiszta és nagyon összetett méhészeti termék, amely semmilyen feldolgozásnak nem veti alá, érintetlenül megőrzi minden előnyös tulajdonságát;

  • Nyers gesztenyeméz , sötétebb méz, magas antioxidáns bevitellel, magas pollentartalommal és intenzív, enyhén kesernyés aromával;

  • A doboz mini méhészeti termékekkel , mely tökéletes azoknak, akik a kaptár legértékesebb termékeit (tiszta méhpempő, nyers virágpor, legelő, mézes legelő, nyers méz) szeretnék megkóstolni vagy tesztelni.

Ezenkívül a Manuka Heath termékcsalád új ízletes és egészséges termékekkel gazdagodott:

  • Manuka méz MGO 850+ , nagyon ritka méz, limitált kiadás, rendkívül magas bakteriális fertőzésekkel szembeni aktivitással;

  • Tasakok Manuka mézzel MGO 100+ , nagyon hasznos, könnyen szállítható és beadható, munkahelyen és nyaraláson egyaránt;

  • 4 új cukorkaválaszték Manuka mézes MGO 400+-mal és egyéb természetes összetevőkkel: propoliszos, citromos, ribizlivel, gyömbérrel és citrommal.

Új, praktikusabb és vonzóbb csomagolásMivel szeretnénk tartósan javítani az ApiLand méhészeti termékek használatának élményét, idén úgy döntöttünk, hogy termékeink csomagolását új külsővel látjuk el, praktikusabbá és vonzóbbá tesszük. Így a tiszta méhpempő, nyers méz, legelő és legelő mézben, propolisz, méh tonik és ApiLand mézes szappan új, modernebb és színesebb megjelenést kapott, de összetétele és előnyei változatlanok maradtak.

Fedezze fel az ApiLand méhészeti termékek új csomagolását!

16 éves tevékenységét veled ünnepeltük

A siker csak a körülötted lévők segítségével épül fel, és mindig együtt ünneplik azokat, akik melletted voltak. Elmondhatjuk, hogy számunkra nagyon szép 16 év volt, számos eredménnyel, úttörő akcióval és új termékbevezetéssel, amelyek közül néhány egyedülálló Romániában. Mindvégig az volt a prioritásunk, hogy csak tiszta méhészeti termékeket kínáljunk Önnek, pontosan úgy, ahogyan a kaptárban megtalálható, és cserébe elnyertük a legfontosabbat: az Ön bizalmát és megbecsülését. Ezért választottuk az ApiLand 16. évfordulóját egy egész hét szuper akcióval, mert szerettük volna megköszönni és kedvezményes árakkal jutalmazni hűségüket.


Az ApiLand a Top 15 Made in Romania vállalat között


Mindezek az erőfeszítések és az a tény, hogy mellettünk állt, hozzájárult ahhoz, hogy egy olyan díjat nyerjünk el, amely büszkévé tesz minket, valahányszor az eredményeinkre gondolunk.

Az ApiLand bekerült a Bukaresti Értéktőzsde által lebonyolított Made in Romania projekt keretében kiválasztott legjobb 15 vállalat közé a gazdaságunk növekedéséhez való hozzájárulásáért. Ez az előadás megerősíti munkánk értékét, és azt, hogy az ApiLand egy jól ismert és szeretett márka Romániában.


ApiLand - a legszorgalmasabb kaptár


Nagyon büszkék vagyunk méhes csapatunkra is. Az ApiLandnél még a drónok is különösen szorgalmasak :) és kollégáikkal együtt lenyűgöző csapatmunkát végeznek nap mint nap. A méhészeti termékek ellenőrzésétől, csomagolásán, címkézésén és tárolásán át a call-centerig vagy a fejlesztési részlegig méheink minden szükséges erőfeszítést megtesznek, hogy Ön élvezhesse méhészeti termékeink előnyeit. Ezért szeretnénk megköszönni az ApiLand csapat minden tagjának az elvégzett munkát és a cég minden idei eredményét.
Légy tagja a méhek szerelmeseinek közösségének 2019-ben!

Fedezze fel a méhészeti termékek előnyeit, az akciókat, a méhészeti termékekkel végzett kezeléseket és sok más hasznos információt az egészsége szempontjából:

Facebook | Instagram | Youtube | Pinterest

Iratkozz fel a BZZ-levélre

A hírek gyorsabban eljutnak hozzád, ha előfizető vagy!

A napsütötte dombokról különleges méhészeti termékeket hozunk el számtalan, több ezer éven át tesztelt terápiás tulajdonsággal. Próbáld ki őket!

Előző cikk Legelő - terápia tucatnyi előnnyel. Lásd Dr. Stefan Stangaciu ajánlásait.
Következő cikk Hogyan növelheti természetes bolti eladásait akár 20%-kal méhészeti termékekkel