Ugrás a tartalomra
Vinerea verde pe apiland.ro!

Zöld péntek az apiland.ro-n!

2015.11.20. és 2015.11.22. között zajlik az apiland.ro oldalon a Black Friday, egy kampány, amit mi inkább "zöld pénteknek" hívunk!

Új akciókkal és sok meglepetéssel készültünk. Promóciós csomagokat kínálunk ingyenes termékkel vagy ingyenes kiszállítással, de akár 25%-os kedvezményt is kínálunk a legkelendőbb méhkasokra . És hogy ezt az ajánlatot még érdekesebbé tegyük, 15% kedvezményt adunk a tiszta mangó ízű méhpempőre - ez egy új termék, amely csak néhány napja jelent meg a román piacon.

A Méhpempő 100g + 25g ingyen, Legelő 500g + Legelő mézes 200g ingyenes kiszállítással, Royal Tonic - 10 ampulla, Méhész tonik 10 ampulla akciói megmaradtak, de a többi kedvezmény, amit kínálunk, új és érdekes. Továbbá 200 lej feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

„Zöld Péntek!” kampány abból a vágyból született, hogy válaszoljunk vásárlóink ​​igényeire, akiknek a méhészeti termék kiválasztásakor időre van szükségük a kínálat elemzésére, a méhészeti termékek előnyeinek megismerésére, az árak összehasonlítására - ezért 3 napos kedvezményt biztosítunk.

Az online vásárlás egyre érdekesebb, pihentetőbb és hasznosabb élmény. Mi sem kellemesebb, mint megkeresni a minket érdeklő termékeket, és kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Az apiland.ro webáruház idén azt szeretné, ha minden vásárló elégedett lenne a vásárolt termékekkel, de a kínált szolgáltatások minőségével is.

Szeretnénk megjutalmazni vásárlóinkat és megköszönni az Apiland méhészekbe vetett bizalmukat. Teljes átláthatóságot biztosítunk, az általunk kínált kedvezmények, akciók valósak, ezért az alábbiakban néhány képet talál a termékekről az aktuális árakon (megtekintéshez kattintson a képre).

Előző cikk Újdonság Romániában! Az ApiLand piacra dobja a tiszta méhpempőt mangó ízzel!
Következő cikk ApiLand a kicsiknek