Ugrás a tartalomra
Aliatul perfect în antrenarea memoriei

Tökéletes szövetséges a memóriaedzésben

Június mozgalmas időszak a diákok és tanulók számára, fontos vizsgákra kell készülniük és le kell tenniük. Sokszor túl fáradtnak, mentálisan kimerültnek érzik magukat és így csökken a koncentrációs képességük. Ezekkel a tünetekkel mindannyian szembesülünk: akik dolgoznak, főleg az irodában, akiknek sok napi feladatuk van, vezetők, anyák stb. Ebben az értelemben az Ön segítségére állunk egy megoldással, amellyel ragyogóan megbirkózni velük és egyensúlyt teremteni a szervezetben: Tiszta méhpempő és Apiland nyers méz .

Az emlékezet lehetővé teszi, hogy megszerezzük identitásunk időbeli folytonosságát. Ez az a folyamat, amelynek során az információ kódolása, tárolása és visszakeresése történik. A kódolás lehetővé teszi, hogy a külvilágból származó információ kémiai és fizikai ingerek formájában elérje az öt érzékszervet. Ebben az első lépésben az információt módosítani kell, hogy be lehessen helyezni a kódolási folyamatba. A tárolás a memóriafolyamat második szakasza. Ez azt jelenti, hogy az információkat bizonyos ideig megőrzik. Végül a harmadik szakasz a tárolt információk helyreállítása. Ezt az információt meg kell találni és vissza kell juttatni a tudatba. Néhány visszakeresési kísérlet az információ típusa miatt erőfeszítés nélkül történhet, míg más, a tárolt információk visszahívására irányuló kísérletek nehezebbek lehetnek.

Az információ tárolásának időtartama szerint a memóriát három típusra osztják: nagyon rövid távú memória, más néven szenzoros memória, rövid távú memória és hosszú távú memória.

Az Apiland CRUD tiszta méhpempő javítja a kognitív képességeket, valamint más agyi funkciókat. Az idegrendszerre gyakorolt ​​jótékony hatást az acetilkolinnak tulajdonítják.

Az acetilkolin egy neurotranszmitter, amely a központi és a perifériás idegrendszerben található, és különösen az agyban és a gerincvelőben található.

Az acetilkolin beavatkozik a memóriával kapcsolatos élettani folyamatokba. Ez az egyik legfontosabb neurotranszmitter az emberi szervezetben. Az acetilkolinon keresztül üzenetek jutnak el egyik idegsejttől a másikig, növeli az agy alkalmazkodási képességét a külső és belső környezet változásaihoz, valamint a perifériás idegekből a központi idegrendszerbe továbbító ágensként működik.

A tiszta méhpempő igazi hiperétel az egészségért , természetes, élő termék, jótékony hatással van a szervezetre a stressz, a fáradtság és a memóriaproblémák elleni küzdelemben.

Ennek a terméknek a neve - méhpempő - egyfajta misztikus összetevőként hangzik, és nem áll messze az igazságtól, a méhpempő egy látványos tulajdonságokkal rendelkező nemes anyag, amelyet a méhkaskirálynőknek tartanak fenn.

Az ApiLand nyersméz természetes, tiszta, melegítetlen, nem pasztőrözött méz, így érintetlenül és életben tartja azokat az enzimeket, amelyek tápanyagai és előnyeit adják, táplálja az agyat és energiát ad neki , a fruktóz és glükóz aránya pedig a legjobb energizálóvá teszi. .

A tiszta méhpempő a nyers akácmézzel együtt javítja a memóriát, a koncentrációt és az intellektuális teljesítményt, serkenti a teljes tanulási folyamatot. Megszüntetik a fáradtságot, a stresszt és több energiát hoznak a szervezetbe, tökéletes egyensúlyt biztosítva a túlterhelt időkben.

Tiszta méhpempő fogyasztható nyers mézzel keverve is, mert testileg és lelkileg is erősíti a tonizáló hatást.

A tiszta méhpempő túlnyomóan savas, savanykás ízű. Ez a tény a specifikus pH-nak (pH 4) tudható be, néha még ennél is kevesebb, pH 3,9 vagy pH 3,8. Ennek a méhészeti terméknek a természetes savassága jelzi tisztaságát és frissességét, a savas pH pedig tulajdonképpen normális állapotot jelez. Ennek a természetes savasságnak a magyarázata az összetételéből adódik. A méhpempő szerves savakban gazdag, pantoténsavat (B5-vitamin) és 10-hidroxi-2-dekánsavat (10-HDA) tartalmaz, de nyers mézzel együtt fogyasztva kellemes, édes ízű, így nagyon könnyen beadható. .

Előző cikk Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care laptisorul de matca pur le sustine
Következő cikk Természetes méregtelenítés az ünnepek után