Ugrás a tartalomra
Laptisor de matca, pentru sanatate si frumusete

Méhpempő, az egészségért és a szépségért

Egyes ételek igazi csodákra képesek! A méhpempő az egyik ilyen! Ez étel és... gyógyszer, egyszerre!

Meghosszabbítja az élettartamot, és csodákat tesz egészségünkkel és szépségünkkel.

Gazdag hatóanyag-tartalmának köszönhetően - amelyek közül sok csak a méhpempőben van jelen - hatalmas regenerációs képességet ad szervezetünknek.

Erős daganatellenes hatása van, még kemoterápiás kezelés alatt álló betegek számára is ajánlott.

Egészséges emberek esetében segít megőrizni az erőnlétet és a fiatalságot, erőt ad, növeli az immunitást, fenntartja a magas energiaszintet.

A méhpempő előnyei:

- A teljes gyomor-bélrendszer, a vesék és a máj, beleértve az A, B vagy C típusú hepatitis esetén is.

- Az ízületek, mind reuma, mind ízületi gyulladás esetén.

- A csontrendszer, csontritkulás és törések esetén egyaránt.

Cukorbetegség esetén is ajánlott a méhpempő.

Emellett a méhpempő a koleszterinszintet és a vérnyomást szabályozó, valamint a szívizom működését szabályozó hatásával a szív- és érrendszer fontos védelmezője is.

Az immunrendszer serkentése és antivirális és antimikrobiális hatása miatt erősít bennünket fertőzésekkel, influenzával, megfázásokkal szemben, megbízható szövetséges tüdőbetegségek, valamint különféle immunbetegségek esetén.

A méhpempő serkenti a mellékvesék működését, és kiváló hatással van a nemi szervekre, beleértve a menstruáció előtti szindróma és a korai menopauza esetén is. Fontos a meddőség elleni küzdelemben is, mind a férfiaknál, mind a nőknél, az impotencia és a frigiditás leküzdésében.

A méhpempő alapvető szerepet játszik az idegrendszer fejlődésében és megfelelő működésében. Harcol a depresszió és a fáradtság ellen. Megszabadít minket az álmatlanságtól és a stressztől.

Javítja a memóriát, a koncentrációt és az intellektuális képességeket, alapvető szerepet játszik mind a gyermekek fejlődésének időszakában, mind a maximális intellektuális igény időszakában, de akkor is, amikor a neuronok leépülésének első folyamatai megjelennek, degeneratív betegségek esetén látványos hatással. is .

A méhpempő nemcsak egészségünk, hanem szépségünk szempontjából is fontos szerepet játszik. Segít a pattanásos és szeborreás bőr kezelésében.

Az erős tápláló és ránctalanító hatású méhpempő segít a bőrnek megőrizni szépségét és fiatalságát.

Így belsőleg, napi 1 grammban, vagy – az apifitoterapeuta tanácsára – nagyobb mennyiségben, de külsőleg is, maszkok formájában is képes a méhpempő egészséget és irigylésre méltó szépséget biztosítani.

Fontos azonban, hogy a legjobb minőségű méhpempőt használjuk, például az Apiland méhpempőt. Megtalálható a www.apiland.ro oldalon. Megrendelheti online vagy telefonon. Hívj most! 0374.044.944.

Választhat a méhpempőt tisztán vagy mézben oldva, virágporral és propoliszsal, az egészség és a lendület különleges kombinációja, a Méhész tonik .

Válassz minőségi méhészeket Erdély domb- és hegyvidékeiről, válassz Apiland méhészeket! És ne feledd! A legjobb és legbiztonságosabb élelmiszer és gyógyszer a méhpempő !

Vele úgy fogsz ragyogni, mint egy királynő!


Előző cikk Méh tonik az egészségért
Következő cikk A nyers szelídgesztenye és szeder pollen íze és előnyei