Ugrás a tartalomra
Laptisor de matca si miere cruda, pentru examene de nota 10

Laptisor de matca si miere cruda, pentru examene de nota 10

Va pregatiti pentru examene? Sunteti obositi, stresati, emotionati? Aveti probleme cu memoria? Dificultati de concentrare? Alegeti laptisorul de matca Apiland! Este principalul vostru aliat! Impreuna cu mierea cruda Apiland, este solutia inteligenta, din tara albinelor, pentru examene de nota 10.

Laptisorul de matca imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare, creste performanta intelectuala, stimuleaza procesul de invatare. Ne ajuta sa fim mereu pe faza si sa avem reactii rapide si corecte. In plus, ne intareste sistemul imunitar, ne apara de viroze si de infectii, pentru a fi cu adevarat in forma.

Examenele inseamna stres, oboseala, surmenaj, iar toate acestea duc la epuizare, anxietate, dezechilibre emotionale si insomnie. Dar laptisorul de matca crud de la Apiland va scapa rapid de toate acestea!

Laptisorul de matca joaca un rol esential in dezvoltarea si buna functionare a sistemului nervos, in refacerea sinapselor si a celulelor nervoase, deoarece, pe langa vitamine, minerale, enzime, aminoacizi esentiali, laptisorul de matca ne ofera si un element esential pentru dezvoltarea neuronala si pentru stimularea sistemului imunitar, 10-HDA. Iar acesta, principalul nostru aliat in fata oricarui obstacol pe care il avem de trecut, se gaseste doar in laptisorul de matca.

Si mai trebuie sa stim ca laptisorul de matca este si singura sursa naturala de acetilcolina, un neurotransmitator, o substanta esentiala in transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca laptisorul de matca sa fie si principalul nostru sprijin pentru buna functionare cerebrala.

Astfel, laptisorul de matca este in masura sa ne asigure performanta pe care ne-o dorim, atat din punct de vedere al memoriei, cat si al vitezei de reactie. Este exact ceea ce avem nevoie pentru examene de nota 10!

Iar - pentru un plus de energie - nimic nu poate fi mai bun decat mierea cruda de la Apiland. Mierea cruda, care nu a fost incalzita niciodata la peste 40 grade Celsius, reprezinta unul dintre cele mai sanatoase si mai complexe alimente, ce are capacitatea de a-ti oferi energie imediat. In plus, ea iti intareste sistemul imunitar si creste capacitatea organismului de a face fata bacteriilor, virusilor si celor mai diferite infectii.

Descoperă ce esteandnbsp;mierea crudăandnbsp;şi cum o poţi distinge de cea contrafăcută!

O lingurita de miere, seara, inainte de culcare, te va ajuta sa dormi bine, sa te trezesti odihnit si in forma maxima, mierea hraneste creierul si ii da energie aproape instantaneu. Proportia intre fructoza si glucoza o face sa fie cel mai bun energizant!

Laptisorul de matca si mierea cruda Apiland te ajuta sa incepi ziua in forta, te ajuta sa-ti iei examenele cu nota 10!

Előző cikk Méhészeti termékek – Alapvető szuperételek egészségünk számára