Ugrás a tartalomra
Laptisorul de matca - cel mai eficient supliment natural pentru memorie si concentrare maxima la examene

Méhpempő - a leghatékonyabb természetes kiegészítő a memória és a maximális koncentráció érdekében a vizsgákon


A tesztek, a dolgozatok, a vizsgák vagy a foglalkozások során az érzelmek és a kitartó intellektuális erőfeszítések nehézségeket okozhatnak a figyelem fenntartásában, ami csökkenti a koncentrációt és a memorizálást. Ebben a helyzetben ajánlott tiszta méhpempővel végzett kúrát követni, amely egy 100%-ban természetes, méhek által előállított termék. Javítja a memóriát és a koncentrációt, segít megszüntetni a stresszt, a fáradtságot és az álmatlanságot.


Az évek során végzett kutatások és fogyasztóinktól kapott üzenetek bebizonyították, hogy a tiszta méhpempő vagy méhpempőt tartalmazó méhészeti termékek számos jótékony hatást fejtenek ki az agy megfelelő működésére az intenzív tevékenység időszakaiban.

A következőkben megtudhatod, mi az a tiszta méhpempő, és hogyan segíthet a tanulási folyamatban.


TARTALOM:

 • Mi az a méhpempő?

 • A méhpempő előnyei a memóriára és a koncentrációra

 • Hogyan kell beadni a méhpempőt

 • Méhpempőt tartalmazó termékek, amelyek serkentik a memóriát és a koncentrációt

 • Hogyan kell beadni a méh tonikokat?

Mi az a méhpempő?

A tiszta méhpempőt munkásméhek állítják elő a királynő (a kaptár királynője) etetésére. Az ezt előállító munkásméhek élettartama mindössze öt-nyolc hét, míg a méhkirálynő – csak tiszta méhpempővel táplálkozva – négy és hat év között él, ami több mint 50-szer hosszabb, mint a királynőké.

Összetételében tartalmazza a szervezetünk számára szükséges legfontosabb tápanyagokat, a tiszta méhpempő szabályozza a biológiai reakciókat, fizikai és szellemi energiát ad, harmonikusan serkenti az idegrendszert és a vérkeringést, valamint erősíti az immunrendszert. De mitől is olyan hatékony ez a méhkas termék a memória és a koncentráció növelésében?

A test 8 létfontosságú rendszere, amelyet a tiszta méhpempő támogat


A méhpempő előnyei a memóriára és a koncentrációra

Összetételében található számos jótékony anyag (acetilkolin, 10 HDA sav, aminosavak, ásványi anyagok és nyomelemek, lipidek és esszenciális zsírsavak, B-vitamin komplex) miatt a tiszta méhpempő az egyik legteljesebb és legösszetettebb természetes táplálék, kiváló toniknak tekinthető, amely javítja az általános energiaszintet, növeli az immunitást és lassítja az öregedési folyamatokat.

Idővel végzett vizsgálatok kimutatták a tiszta méhpempő csodálatos hatását testünk egészségére. Íme ennek a szuperételnek az előnyei a tanulási folyamat serkentésében:

ajánlások-leszállóoldal-ApiLand

Javítja a memóriát

Gyakran előfordul veled, hogy órákig tanulsz, és a végén rájössz, hogy szinte semmire sem emlékszel mindabból, amit tanultál? A memóriaedzés mellett szükséged lehet egy természetes kiegészítőre is, amely segít.


A tiszta méhpempő kiváló ösztönző a tanulási folyamatban. Bizonyos esszenciális nyomelemek (foszfor, magnézium), B1-, B2-, B6-vitaminok, aminosavak (fenilalanin, triptofán) jelenléte miatt a tiszta méhpempő hasznosnak bizonyult a memória javításában és az intellektuális teljesítmény növelésében.


Növeli a koncentrálóképességet és az információfelszívódást

Nem tudsz figyelni tanulás közben? Könnyen elvonja a figyelmed a tanulástól, és inkább más dolgokkal töltöd az idődet? A probléma a hosszabb ideig tartó csökkent koncentrálóképesség. A tiszta méhpempő ezúttal is a segítségedre lesz.
Az acetilkolin, az idegimpulzusok továbbításában nélkülözhetetlen neurotranszmitter egyetlen természetes forrásaként a tiszta méhpempő nagyon fontos támasza a jó agyműködésnek, javítja a koncentrációs képességet.

Serkenti az idegrendszert

Tudományosan bebizonyosodott, hogy a tiszta méhpempő alapvető szerepet játszik idegrendszerünk fejlődésében és megfelelő működésében, a szinapszisok és az idegsejtek helyreállításában, hiszen a vitaminokon, ásványi anyagokon, enzimeken és aminosavakon kívül ez a csodálatos táplálék is ellát bennünket. 10-HDA savval, nélkülözhetetlen az idegrendszer fejlődéséhez és az immunrendszer stimulálásához.

anyatej-pupillák

Megszünteti a stresszt és az álmatlanságot

A vizsgák során az érzelmek és a fáradtság miatt stresszesebbek, idegesebbek leszünk, sőt néha álmatlanságban is szenvedünk. A tiszta méhpempő kiküszöböli a stresszt, mert niacint és piridoxint tartalmaz, mindkettő nagyon hatékony természetes nyugtató, nem okoz függőséget. A tiszta méhpempő fogyasztói arról számoltak be, hogy a fáradtsággal szembeni ellenállás fokozása, az intellektuális teljesítmény fokozása, valamint a jóval javuló mentális állapot megteremtése révén meglehetősen hamar megtapasztalták az általános jólét érzését.

11 tünet és állapot, amelyekről nem tudtad, hogy a méhpempő enyhíti

Hogyan kell beadni a tiszta méhpempőt

A maximális hatás érdekében 6 hetes kúrákban ajánljuk. Szublingválisan adjuk be a teljes feloldódásig, reggel, 20-30 perccel étkezés előtt. Az ajánlott adag gyermekeknek 0,5 g/nap, felnőtteknek 1-2 g/nap.
A méhpempőt hűtőszekrényben, 2°C és 6°C közötti hőmérsékleten tárolják.
2%-os mézben homogenizálva is fogyasztható (pl.: 10g tiszta bio méhpempő 500g nyers mézzel elkeverve). Ebben az esetben az ajánlott adag 1-2 teáskanál/nap, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.


Olvassa el még Méhészeti termékek - cukorbetegség esetén javasolt vagy sem?

Tiszta méhpempőt tartalmazó termékek, amelyek serkentik a memóriát és a koncentrációt


A tisztán ökológiai és hagyományos méhpempőn kívül, amely online áruházunkban különböző súlyokban kapható, az ApiLand háromféle méh tonikot kínál: Royal Tonic, Beekeeper's Tonic és Junior Tonic.


tonikok


A királyi tonik

A royal tonik egy egyedülálló méhészeti termék, amely egyesíti a tiszta méhpempőt, mézet és ginzenget, olyan összetevőket, amelyek jótékony anyagok koktéljává teszik, természetes energizáló, azonnali hatásokkal a szervezetben.

A ginzeng jelenléte a királyi tonikban serkenti az idegrendszert, felveszi a harcot a rendkívüli fáradtság ellen, visszaadja szervezetünk energiáját és jó közérzetét.


A királyi tonik fő előnyei:

 • Javítja a memóriát

 • Serkenti a tanulási folyamatot

 • Serkenti az agyi aktivitást

 • Növeli a szervezet energia- és vitalitás szintjét

 • Harcol a stressz, a fáradtság és az álmatlanság ellen

 • Erősíti az immunrendszert


Méhész tonik

A méhész tonik a tiszta méhpempő, a nyers méz, a propolisz és a virágpor tökéletes keverékét tartalmazza, amely a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és antivirális és antimikrobiális anyagok optimális keverékét képviseli.


A méhész tonik legfontosabb előnyei között megemlítjük:

 • Javítja a memóriát és a tanulást

 • Harcol a stressz és a fáradtság ellen

 • Eltávolítja a neurózisokat, depressziókat, neuraszténiát

 • Erősíti az immunrendszert

 • Megvédi a szervezetet a vírusoktól és fertőzésektől


A junior tonik

A Junior tonik tiszta méhpempőt, nyers virágport, nyers mézet, propoliszt és narancslevet tartalmaz. Vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, nyomelemek, lipidek és esszenciális zsírsavak keveréke, amelyet kifejezetten a növekvő gyermekek szervezetének szükségleteinek kielégítésére fejlesztettek ki. Igazi csemege gyerekeknek, minden helyzetben jól helyettesítheti a magas cukortartalmú édességeket.

A junior tonik előnyei a vizsgák során:

 • Növeli a koncentrálóképességet és az információfelszívódást
 • Serkenti a tanulási folyamatot
 • Elősegíti a fáradtság és a stressz megszüntetését
 • Javítja a fizikai és intellektuális teljesítményt
 • Erősíti az immunrendszert


Junior tonik - a gyermekek szövetségese az immunitás, a memória és a vitalitás érdekében

Hogyan kell beadni a méh tonikokat?

Mivel ampullákba csomagolják, a méh tonikok könnyen beadhatók. Ráadásul bárhová magaddal viheted, anélkül, hogy hűtőben kellene tárolnod őket.

A méh tonikokat lehetőleg reggel, étkezés előtt 20-30 perccel kell beadni.
A szokásos ajánlott adag gyermekeknek 1 ampulla/nap, felnőtteknek 1-2 ampulla/nap.

A tiszta méhpempő és méh tonik 2 éves kor alatt nem ajánlott.

Szerezze meg a szükséges információkat a Bee Tonicsról – az elit immunitás, vitalitás és memória napi adagja


Összetételében tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat, amelyekre szervezetünknek szüksége van a kitartó szellemi erőfeszítések időszakában, a tiszta méhpempő reményteljes szövetségese és természetes helyettesítője a vizsgák során intenzíven fogyasztott memóriatablettáknak.

Javasoljuk, hogy korán kezdje el a kúrát tiszta méhpempővel vagy méhpempővel , hogy a vizsgák vagy a foglalkozások során élvezhesse jótékony hatását.


Előző cikk Az egészség elixírje: méhpempő
Következő cikk A Helicobacter pylori természetes kezelése