Ugrás a tartalomra
Laptisorul de matca imbunatateste fertilitatea

A méhpempő javítja a termékenységet

A meddőség olyan egészségügyi probléma, amely a párok körülbelül 15%-át érinti, és nagyon különböző okai lehetnek. A százalékos arány az életkorral növekszik, így 40 év felett a meddőség előfordulási gyakorisága közel 50%-nak számít. Mindkét partner hatékony természetes gyógymódja a tiszta méhpempő . Tudja meg, hogyan segíthet a tiszta méhpempő a termékenység növelésében!

A gyermek születése igazi áldás, de sajnos az elmúlt években jelentősen megnőtt a meddőség előfordulása, és ez a probléma annál súlyosabb, minél idősebbek a partnerek.

A tiszta méhpempő a remény szövetségese a meddőségben szenvedők számára. Mind a nők, mind a férfiak meddősége ellen küzd a hormonszint szabályozásával, a reproduktív rendszer gyulladásának csökkentésével és a szexuális étvágy növelésével. Lássuk, mi az a méhpempő, és hogyan javítja a termékenységet.

Mi a tiszta méhpempő?

A tiszta méhpempő a kaptárkirálynő (a királynő) kizárólagos tápláléka. Az ezt termelő munkásméhek élettartama mindössze öt-nyolc hét, míg a kizárólag tiszta méhpempővel táplálkozó királynő négy és hat év között él, ami több mint 50-szer hosszabb nővéreinél. Ráadásul a királynő naponta több mint 1000 tojást tojik, ami lenyűgöző szám, nem igaz? Éppen ezért a tiszta méhpempőt ősidők óta a hosszú élettartam és a termékenység igazi elixírjének tartották, és a legújabb orvosi vizsgálatok bizonyítják, hogy segít a női meddőség kezelésében, és segít a férfiak impotenciájának kezelésében.

A tiszta méhpempő gazdag aminosavakban (egészen pontosan 29), lipidekben, cukrokban, vitaminokban, zsírsavakban és, ami a legfontosabb, fehérjékben. Ez egy természetes forrás, amely vasban és kalciumban gazdag. A tiszta méhpempő acetilkolint is tartalmaz, amely az idegi üzenetek egyik sejtről a másikra történő átviteléhez szükséges, valamint 10-hidroxi-dekánsavat, röviden 10-HDA-t - az immunrendszer fő modulátorát.


A KIRÁLYI TEJ JAVÍTJA A TERMÉKENYSÉGET

A tiszta méhpempő jótékony hatásai a termékenységre

A tiszta méhpempő figyelemre méltó eredményeket ért el a klinikai vizsgálatok során, mivel ez az egyik leghatékonyabb kezelés a meddőség és a reproduktív rendszer problémáinak leküzdésében.

A tiszta méhpempő helyreállítja a hormonális egyensúlyt.

A tiszta méhpempő a petefészek, az agyalapi mirigy és a hipotalamusz hormonok jó szabályozója a nőknél, férfiaknak pedig az androgének termeléséért felelős mellékvesék működését normalizáló képessége és a herékre gyakorolt ​​pozitív hatása miatt ajánlott. tesztoszteront termelnek. Serkenti az ovulációt és a megtermékenyítést, valamint a nő és a férfi szexuális teljesítményét, így a pár kiegyensúlyozott és boldog szexuális életéhez vezet.

Egy Japánban végzett és 2007-ben publikált tanulmány azt mutatja, hogy a tiszta méhpempő hajlamos az emberi ösztrogén utánzására, így hasznos lehet az alacsony ösztrogénszinttel küzdők számára. Az ösztrogén nélkülözhetetlen a csontok és a gének kialakulásához, de az egészséges menstruációhoz is. Ugyanez a tanulmány kimutatta, hogy a tiszta méhpempő rendszeres fogyasztása a méhsejtek számának növekedéséhez vezetett.

A tiszta méhpempő javítja a termékenységet.

A tiszta méhpempő javítja a termékenységet azáltal, hogy serkenti az immunrendszert, csökkenti a reproduktív rendszer gyulladásait és küzd a szervezet öregedéséhez vezető tényezők ellen.

Szabályozza a nő menstruációs ciklusát, és biztosítja a méhfal és a méhnyálkahártya egészségének helyreállítását. Ezenkívül a tiszta méhpempő növeli a libidót, védi a petéket, valamint növeli a spermiumok számát és mozgékonyságát, mivel gátolják a lebontó faktoraikat.

A tiszta méhpempő nem tartalmaz mesterséges hormonokat. Segít leküzdeni a termékenységi problémákat azáltal, hogy serkenti a szervezet megfelelő működését és saját esszenciális hormonjainak kiválasztását, amelyek részt vesznek a szaporodási folyamatban. Így nincs mellékhatása, és az egyik legteljesebb természetes táplálékkiegészítő, amely jótékony hatással van az egész szervezetre.

A tiszta méhpempő szabályozza a menstruációt és küzd a menopauza tüneteivel.

Terhesség, majd szoptatás alatt is javasolt a tiszta méhpempő fogyasztása, mert serkenti a tejtermelést és segít helyreállítani a hormonháztartást.
Enyhíti a menstruáció okozta zavarokat és a posztmenopauzális szindrómával összefüggő állapotokat is.

Olvasson még a test 8 létfontosságú rendszeréről, amelyet a tiszta méhpempő támogat

Hogyan kell a tiszta méhpempőt fogyasztani?

A tiszta méhpempőt szublingválisan adagoljuk, amíg teljesen fel nem oldódik, reggel, 20-30 perccel étkezés előtt. Az ajánlott adag 1-2 g/nap. 2%-os mézben homogenizálva is fogyasztható (pl.: 10g tiszta méhpempő 500g nyers mézzel kombinálva). Ebben az esetben az ajánlott adag 1-2 teáskanál/nap.

A legjobb terápiás hatást 6-8 hetes kúrákban történő fogyasztás esetén éri el.


Fedezzen fel 11 tünetet és állapotot, amelyekről nem tudta, hogy a méhpempő enyhíti

Hol találok tiszta méhpempőt?

A www.apiland.ro oldalon nagyon egyszerűen és gyorsan vásárolhat tiszta méhpempőt
Tekintse meg alább a tiszta méhpempő összes fajtáját!

A cikk tartalma tájékoztató jellegű, és nem helyettesítheti az orvos tanácsát.

Előző cikk Méhpempő és termékenység
Következő cikk Hogyan segít a méhpempő a depresszióban