Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Laptisorul de matca si fertilitatea

Méhpempő és termékenység

Egy pár számára a gyermek születése igazi áldás. Sajnos a meddőség előfordulása folyamatosan növekszik. Ma a párok 15%-a nem vállalhat gyermeket a nő, a férfi vagy mindkét partner meddősége miatt. Ez az arány pedig gyorsan növekszik az életkorral, 40 év felett még az 50%-ot is meghaladja. A problémák a nőből és a férfiból is származhatnak. Mindkét partner számára nagy segítség a méhpempő.

A méhpempő a kaptár csodaterméke, amely egy közönséges lárvát királynővé változtat! Neki köszönhetően a királynő csaknem 50-szer tovább él, mint a többi méh, és naponta több mint ezer tojást tojik. A méhpempő tehát a hosszú élettartam és a termékenység elixírje.

A párok esetében a méhpempő figyelemre méltó eredményeket hozott.

Így a férfiak esetében a vér tesztoszteronszintjének növekedése érhető el, a nőknél pedig a luteinizáló hormon szintjének növekedése, az ovulációt stimuláló hormon. A méhpempő szabályozza a szervezet hormonális egyensúlyhiányát, szabályozza a nő menstruációs ciklusát és biztosítja a méhfal és a nyálkahártya egészségének helyreállítását.

Növeli a nemi libidót, védi a petéket és javítja a spermiumok egészségét. Több mint 30%-kal növeli a spermiumok számát és mozgékonyságát. A spermiumokat lebontó tényezők gátlásra kerülnek. Ezenkívül hozzájárul a jobb termékenységhez azáltal, hogy serkenti az immunrendszert, csökkenti a reproduktív rendszer gyulladásait, és küzd a szervezet öregedéséhez vezető tényezők ellen.

Ma már bebizonyosodott, hogy a méhpempő az egyik leghatékonyabb kezelés a meddőség leküzdésében, férfiak és nők esetében egyaránt.

A meddőséggel kapcsolatos problémákat a legtöbb pár le tudja küzdeni, minden partner naponta 1-2 gramm méhpempőt fogyaszt, több héten keresztül.

A méhpempő serkenti az ovulációt és a megtermékenyítést, valamint a nők és férfiak szexuális teljesítményét, növeli a potenciát, így egy kiegyensúlyozott és boldog pár szexuális életéhez vezet.

Emellett terhesség alatt, majd szoptatás alatt is ajánlott fogyasztani, mert serkenti a tejtermelést és segít helyreállítani a hormonháztartást.

Nem szabad elfelejteni, hogy a méhpempő növeli a stresszel szembeni ellenállást, elősegíti a káros anyagok szervezetből való kiürülését, megakadályozza a különféle betegségek megjelenését, ami végső soron a házasélet minőségének javulásához vezet.

A méhpempő nem tartalmaz mesterséges hormonokat, segít leküzdeni a termékenységi problémákat azáltal, hogy serkenti a szervezet megfelelő működését és saját esszenciális hormonjainak kiválasztását, amelyek részt vesznek a termékenységi folyamatokban. Így nincs mellékhatása, és az egyik legteljesebb élelmiszer, amely jótékony hatással van az egész szervezetre. Igazi általános tonik és fiatalság elixír, amelyet az Apiland portfóliójában találhat meg.

Előző cikk A méhpempő és az emlékezés
Következő cikk A méhpempő javítja a termékenységet