Ugrás a tartalomra
Polenul crud Apiland

Apiland nyers pollen

A méhek által szorgalmasan gyűjtött virágpor az egyik legteljesebb táplálék, a természet igazi csodája, az ókor óta használják természetes gyógyszerként és kiváló szervezetfenntartó tényezőként. Napjainkban számos klinikai és laboratóriumi vizsgálattal teljes mértékben igazolták terápiás erényeit.

A szél által szállított pollentől eltérően az anemofil, a méhek által gyűjtött, entomofil pollen nem okoz allergiát. Ráadásul a nyers pollen fogyasztása akár 40%-kal is csökkentheti az allergiát.

Nagy különbség van a száraz virágpor és a nyers pollen között, amelyben a hatóanyagok nagy része a szárítással elpusztult. Pontosan ezért válassz a legjobb körülmények között betakarított és tárolt minőségi nyers virágport, az Apiland nyers virágport Erdély domb- és hegyvidékéről!

A nyers pollen a növényi fehérjék egyik legfontosabb forrása, és nagyon könnyen emészthető. Ideális vegetáriánusok és böjtölők számára.

Kiváló gyermekek és idősek számára, küzd a fáradtság és a vérszegénység ellen, erős természetes ásványianyag- és vitaminizáló, növeli az erőnlétet, erősíti az immunrendszert, méregteleníti a szervezetet és jó természetes antibiotikum, küzd a hörghurut ellen. , köhögés és influenza.

A méhek által több százféle virágról összegyűjtött pollen jótékony hatásait ötvöző polyflor nyers pollen mellett, amely évszaktól és helytől függően jelentősen eltérhet, a www.apiland.ro oldalon a monoflor nyers pollen mellett is választhatsz, amely konkrét, sokkal erősebb cselekvést mutat be. 8+1 szortiment közül választhat:

Nyers galagonya pollen - kiváló szívvédő,

Nyers fűz virágpor - amely védi a látást,

Nyers vadrózsa pollen - amely védi a vastagbelet és támogatja az immunitást,

Nyers szelídgesztenye és szeder pollen - kiválóan javítja a vérkeringést,

Nyers fekete fű pollen - védi a vesét,

Nyers szilva pollen - támogatja az emésztési egyensúlyt,

Nyers alma pollen - támogatja a teljes anyagcserét,

Nyers hegyi virágpor - kiváló a szépségért, a ragyogó bőrért, az erős hajért és az egészséges körmökért.

A nyers pollen ezen fajtáinak mindegyike a terápiás hatások sokkal szélesebb palettáját mutatja be, amelyet a modern kutatások bizonyítanak, és amelyeket Ön is megtudhat az Apilandtől. A www.apiland.ro oldalon 5 csillagos minőséget és hozzáértő tanácsokat talál!

Ne felejtsük el, hogy a nyers pollen az egyik leggazdagabb szelénforrás, kiváló antioxidáns és méregtelenítő, erős daganatellenes hatással.

A nyers pollen tehát a legjobb szövetséges az öregedés ellen!

Pontosan ezért válassza az Apilandot ! 5 csillagos minőség és hozzáértő tanácsadás!

Erősödjön meg az Apilanddal , az egészséges méhészet specialistájával!

Előző cikk Mi az a nyers pollen és mire jó?
Következő cikk Egészségügyi koktél: Méh tonik