Ugrás a tartalomra
Polenul crud de flori de munte Apiland: Frumusete pentru piele, par si unghii

Nyers Apiland hegyi virágpor: Szépség a bőrnek, hajnak és körmöknek

Jön a nyár, és természetesen többet gondolunk a szépségre, az ápolásra, és arra, hogyan javíthatnánk imázsunkon. De a szépségért sem akarunk mindent feláldozni, így a kozmetikumok és ápolószerek kiválasztásakor, illetve a követendő étrenden gondolkodva az egészséget is figyelembe vesszük. Egyre jobban odafigyelünk a döntéseinkre!

hegyi virágok Nem véletlenül, a természetes termékek és élelmiszerek iránt egyre nagyobb a kereslet. Ezek között vannak természetesen méhészeti termékek, méhészeti termékek. És amikor a bőr, az arcszín, a körmök és a haj egészségéről beszélünk, tudjuk jól, hogy egészségük és szépségük elsősorban belülről fakad. Hiába használnánk mindenféle kozmetikumot, ha nem belülről vigyáznánk szépségünkre. Nagyon fontos, hogy mit eszünk, milyen tápanyagokat adunk a szervezetünknek, hogy egészséges, üde és csillogó megjelenésünk legyen, ragyogó arcunk, ellenálló hajunk és szép körmünk legyen, melyek nem törnek el, amikor a világ a legkedvesebb számunkra!

A méhek egyik csodaterméke a nyers pollen . Ennek a pollennek a jótékony hatásai kezdenek felértékelődni hazánkban, ahol sokáig csak a száraz virágport ismerték. A nyers pollen egy élő táplálék, amely érintetlenül megőrzi azoknak a növényeknek a rendkívüli tulajdonságait és minden hatóanyagát, amelyekből betakarították.

pollen A száraz virágporhoz képest a bélflóra regenerálódását segítő laktofermentumot, valamint enzimeket, hasznos baktériumokat és antioxidánsokat is tartalmaz. Ezt a kaptárterméket természetes, nyers, tiszta és feldolgozatlan formában tartják, pontosan a maximális terápiás hatékonyság garantálása érdekében. Fagyasztóban tárolják, ahol elképesztő módon nem fagy meg, mert nagyon kevés vizet tartalmaz.

Cégünk, a minőségi méhészeti termékek egyik legjelentősebb hazai gyártója, az Apiland , amely a poliflorális nyerspollen mellett már most is széles választékban kínálja az egyvirágú nyerspolleneket , új pollencsaládot dobott piacra - a Hegyi nyers pollenjét .

A "bőr, haj és körmök szépségének őrangyalának" becézett nagyon különleges virágpor egy olyan táplálkozási komplexum, amely erőt, szépséget, vitalitást, volument és fényt biztosít a hajnak, valamint ellenáll a körmöknek.

nyers pollen csomag Erdély hegyvidéki területeiről szorgalmas méhek gyűjtik, a méhészek gondosan gyűjtik, majd helyesen, a legjobb körülmények között tárolják és szállítják a teljes elosztási láncban, hogy Ön is részesülhessen az Ön által kívánt minőségi virágporból. Egészség és szépség.

A nyers Apiland hegyi virágpor 100%-ban természetes, feldolgozatlan, gazdag fehérjében, vitaminokban - B2, B3, B6, B8, C és E, antioxidánsokban, cinkben és szelénben. Ezek az aktív összetevők visszaadják haj és köröm erejét és vitalitását. Gyakorlatilag ez a termék két irányban hat, mert egészséget és szépséget is kölcsönöz.

Mindannyian tudjuk, hogy a hajnak is nap mint nap fontos tápanyag-, ásványianyag- és vitaminellátásra van szüksége. Csak így tudja megőrizni egészségét és fényét. Ezeket a tápanyagokat nyers hegyi virágpor rendszeres fogyasztásával lehet asszimilálni.

Természetesen a kiegyensúlyozott életmód és a változatos táplálkozás is hozzájárul a haj egészségéhez. Ezen kívül a hegyi virágpor segít a hajhullás elleni küzdelemben, különösen a nők esetében.

A magas C-vitamin, E-vitamin, B-vitamin és ásványi anyagok (cink, szelén) tartalmának köszönhetően a nyers hegyi virágpor rendkívüli, igazán egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Megakadályozza a bőr öregedését, fellép a szabad gyökök ellen, hozzájárul a kollagén képződéshez, véd a bőr kiszáradásától, helyreállítja feszességét, nagyon hatékony a köröm töredezése elleni küzdelemben is.

Ezért a nyers Apiland hegyi virágpor új választékával várunk minden egészségre és szépségre vágyókat természetes úton.

Előző cikk Méh tonikok, természetes energizálók
Következő cikk Méh tonik az egészségért