Ugrás a tartalomra
Sanatate din flori de mar

Egészség az alma virágaiból

Mindannyian ismerjük azt a bölcs mondást, hogy "napi egy alma távol tartja az orvost". Úgy tűnik, ma a tudományos vizsgálatok megerősítik azt, amit a múlt emberei megéreztek és alkalmaztak, nevezetesen, hogy az alma különösen jótékony gyümölcs az egészségünkre.

Alma virágok

De nemcsak az alma gyümölcse rendelkezik kivételes gyógyászati ​​tulajdonságokkal, hanem az almavirágok is, amelyeket népszerű kórusokban és versekben énekelnek innen. Szépségük és erejük is megadja nekünk, tavasznak azt az energiát és optimizmust, amire a hideg évszak után szükségünk van.

Az alma a világ legkeresettebb és leginkább termesztett gyümölcse. Nem meglepő, hogy oly sok ókori nép mitológiájában és legendájában szerepel, különösen fontos szimbólumként. Az alma volt az emberek Édenkertből való bukásának eredete, egyben a bölcsesség forrása is, mert Ádám és Éva megtanulta az igazságot, amikor beleharaptak. Az ókori görögök legendáiból pedig a leghíresebb természetesen a viszály almája. Az aranyalmát, amelyet Eris a "legszebb istennőnek" dobott, az ifjú Paris felajánlotta Aphroditénak, annak, aki Elenának ígérte, és ez a gesztus vezetett a trójai háború kitöréséhez. Szintén egy almának köszönhető, hogy Newton rájött a gravitáció törvényének képletére, és számtalan az almára utaló kulturális példa.

Az alma rendszeres fogyasztásával felfrissítjük, segítjük a szervezet általános immunitásának erősítését, a vérszegénység leküzdését. Ugyanilyen hatású a nyers alma virágpora, amely érintetlenül tartja annak a növénynek a tulajdonságait és életelvét, amelyből származik, és amely ráadásul nagyon ízletes.

A méhészeti termékekkel kapcsolatos további információkért, részletekért a 0371.78.00.78-as telefonszámon érdeklődhetnek. Örömmel nyújtunk Önnek minden olyan információt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb monoflorális nyers pollent.

Meghívjuk Önt, hogy hallgassa meg Cecilia Caragea kommunikációs tanácsadó beszédét az "Antena Satelor" reggeli műsorában.

Előző cikk Románia, a méhek mennyországa
Következő cikk Royal tonik - energia és vitalitás