Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Sărbătorim 20 de ani de activitate

20 éves tevékenységünket ünnepeljük

Október különleges hónap az ApiLand családban. Azért mondom a családot, mert már nem úgy érezzük, hogy egy munkahelyre jövünk, hanem egy olyan helyre, ahol jól és jól érezzük magunkat. Akárcsak otthon. A cél pedig közös: megismertetni az emberekkel a méhészeti termékek előnyeit. 20 éve , hogy ezt nagyon jól csináljuk.

Az elmúlt év tele volt hírekkel és jó hírekkel. Új központba költöztünk, amely sokkal nagyobb és tágasabb az egész ApiLand kaptár számára. És mivel szeretjük a természetet és vigyázunk rá, az épület teljes tetejére napelemes paneleket szereltünk fel.

Szeretnénk, ha minél jobban megismerne minket, és tudná, ki gondoskodott arról, hogy a legjobb termékek sértetlenül eljussanak Önhöz. Ennek értelmében frissítettük honlapunk „Rólunk” oldalát, és az elsőtől az utolsó tagig bemutattuk a csapatot.

Igyekeztünk még vonzóbbá tenni az apiland.ro online vásárlási élményét. Ennek eredményeként új funkciókat és design-módosításokat vezettünk be, amelyek megkönnyítik az Ön számára az oldalon való navigálást, gyorsan megtalálják a megfelelő termékeket, és néhány percnél rövidebbé teszik a rendelési folyamatot. Még sok meglepetéssel készülünk nektek.

Szeretnénk továbbra is a romániai méhészet legváltozatosabb kínálatával rendelkező márka maradni, és e cél elérése érdekében olyan új termékekkel bővítettük üzletünket, mint a Facelia nyers virágpor, a Superlife manuka méz, és egy egész sor kozmetikumot dobtunk piacra me | Ma. Ezek mellett változatossá tettük a cukorkák választékát és bemutattuk a finom karamelleket. Meghívjuk Önt, hogy tekintse meg az új méhészeti termékek fogyasztási naptárát. Nagy segítség, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik kaptár finomság a megfelelő az Ön számára.

A szokásosnál aktívabbak voltunk helyben, és újrakezdtük a számunkra nagyon kedves, mosolygós és vidám tevékenységet. Meglátogattam a nagybányai iskolákat, óvodákat, elmagyaráztam a gyerekeknek, hogy mik azok a méhészeti termékek, és mennyire fontosak az egészség szempontjából, a kicsik pedig szuper izgatottak és szófogadóak voltak.

fokon

Méheink és poszméheink Bukarestbe repültek, hogy – mint minden évben – jelen legyenek az Országos Mézvásáron. Egy másik alkalommal apró ajándékokat osztottak a Veranda Mall gyerekbemutatóin megismert gyerekeknek és szülőknek. Mindig marad a nevetés és a jókedv, amikor megjelennek méheink.

ver

Mindig támogatjuk a térségünkben zajló kulturális eseményeket, és igyekszünk összekapcsolni azokat az ország többi részével. Egy különleges vendéggel is büszkélkedhetünk, aki minden héten mosolyt csal az online követőink arcára, ezúttal Costel Pătrășcan tette ugyanezt a Mândrie Maramureseană-ban jelenlévő közönséggel. Az Onbike MM Trophy és a One Jazz Festival két másik szép esemény, amelyek reményeink szerint az Ön érdeklődését is felkeltik.


büszkeség


Érzelmekkel és örömmel támogattuk és támogatjuk az egyesületek csodálatos projektjeit, amelyek minden figyelmünket megérdemlik. Itt megemlítjük az Életet adunk a Kórházat készítünk projekttel, a Habitat for Humanity Romániát, a Casa Bună-t, a Magic Home-ot, a Naradát és nem utolsósorban a Román Királyi Margareta Alapítványt. Ön is hozzájárulhat ezeknek a projekteknek a megvalósításához.

Írhatnánk még, de itt az ideje, hogy ünnepeljünk és ezt szeretnénk veletek megtenni. Megbecsülésünk jeléül, amiért velünk vagy, és nélküled nem jutottunk volna el ide, tudom, hogy közhelyesen hangzik, de amilyen igaz, minden termékünkre elkészítettük az év legnagyobb KEDVEZMÉNYEIT . Köszönjük!

Kövessen minket a közösségi csatornákon is, hogy naprakész legyen a legfrissebb hírekkel és az ApiLand kaptárában zajló eseményekkel. Ne felejtsen el feliratkozni bzz-levelünkre.Legújabb cikkeink is tetszhetnek:

Bőrápolás velem | Ma

Manuka Superlife

A legjobb 3 méhész gyerekeknek

Az egészséges táplálkozás megmutatkozik a bőrön

Előző cikk Méhészeti termékek – Alapvető szuperételek egészségünk számára