Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Tonice apicole pentru sanatate

Méh tonik az egészségért

Vannak időszakok, különösen tavasszal és ősszel, amikor szervezete számos általános egészségügyi problémával szembesül: gyenge immunitás, gyengeség, fáradtság, stressz, figyelemzavarok stb. Milyen termékeket választanak ezek megelőzésére vagy leküzdésére? Az ilyen problémákra tökéletes természetes kiegészítők a méh tonikok . Tudja meg, mik azok a méherősítők, és milyen jótékony hatásai vannak az egész család egészségére!

tartalom


A kutatók szerint a hőmérséklet és a páratartalom ingadozása, valamint a légköri nyomás változása befolyásolhatja tevékenységünket, rövid távú figyelem- és memóriazavarokat, fáradtságot, fejfájást, álmatlanságot okozva. Ezenkívül az eső, az erős szél és a páratartalom ingadozása hozzájárul az immunrendszer gyengüléséhez, kedvezve a megfázásokkal való érintkezésnek. A megfázást több mint 200 fajta vírus okozhatja, és szervezetünk nem mindig tud ellenállni a támadásuknak, különösen alacsony immunitás esetén.

Ha megerőltető munkája van, vagy szülő, akkor nagyon jól tudja, hogy nem engedheti meg magának, hogy beteg legyen. Ezenkívül a gyermekek, akiknek nincs teljesen kifejlett immunrendszerük, nagyon hajlamosak különféle vírusokkal vagy baktériumokkal érintkezni, különösen tavasszal és ősszel. Sőt, mind nekünk, mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek, akiknek vizsgákra vagy vizsgákra kell tenniük, szükségünk van egy jó koncentrációs és memoriás képességre.

Mit tehetsz, hogy megelőzd ezeket a problémákat? Milyen természetes termékeket válasszunk az immunitás erősítésére, az asthenia leküzdésére és a memória javítására?

Mindezekre a problémákra a hatékony és hozzáférhető természetes kiegészítők a méherősítők . Tökéletesen adagolt méhészeti termékek keverékei ezek, amelyek megerősítik szervezetét, hogy ellenálljon megfázásnak és influenzának, gyengeségnek, energiahiánynak, fáradtságnak, stressznek, koncentrációs vagy memóriazavarnak, stb.

Mik azok a méh tonikok?

Az ApiLand méh tonikok valódi koktéljai a szervezet egészségéhez és vitalitásához elengedhetetlen tápanyagokból. A legértékesebb méhészeti termékeket tartalmazzák, melyek az immunrendszer erősítésére, a szervezet energiaszintjének emelésére, valamint a memória és a tanulási folyamat javítására ajánlottak.

A méh tonik előnye, hogy már injekciós üvegekben adagolják, így könnyen szállítható és beadható, bárhol is van. Tehát magaddal viheted őket munkába, nyaralásra, vagy odaadhatod kicsidnek az iskolába, edzésbe.

Felnőtteknek ajánljuk a Méhész Tonikot és a Királyi Tonikot , gyerekeknek pedig egy speciális termékünk - Junior Tonic . Továbbra is nézzük meg, mely méhészeti termékeket tartalmazzák a méherősítők, és miért olyan jótékonyak az egészségünkre nézve.

Mit tartalmaznak a méh tonikok?

A méh tonikok táplálkozási és terápiás szempontból igen értékes méhészeti termékeket tartalmaznak: tiszta méhpempő, nyers méz, nyers virágpor, propolisz. Biztosítják a szervezet számára a vitaminok, ásványi anyagok és egyéb alapvető tápanyagok optimális bevitelét.

A tiszta méhpempő a kaptárkirálynő kizárólagos tápláléka, és az oka annak, hogy sokkal erősebb és hosszabb életű, mint nővérei. Összetett összetételének köszönhetően biztosítja az emberi szervezet számára a szükséges vagy hiányzó legfontosabb tápanyagokat. A méhpempő három kivételes vegyületet tartalmaz összetételében: gammaglobulin, royalizin és 10-hidroxi-dekánsav, vagy röviden 10-HDA, az immunrendszer fő modulátora. Ezek a vegyületek erősítik az immunitást, segítik a szervezetet a fertőzések elleni küzdelemben, valamint elpusztítják a baktériumokat és vírusokat, jótékony hatást fejtenek ki, többek között a hepatitis ellen is. Emellett a tiszta méhpempő az egyetlen természetes forrása az acetilkolinnak, amely az idegimpulzusok átvitelében nélkülözhetetlen közvetítő, így nagyon fontos támasza az agy megfelelő működésének, javítja a koncentráló- és emlékezőképességet.

Olvasson még a test 8 létfontosságú rendszeréről, amelyet a tiszta méhpempő támogat


A nyers méz
természetes méz, amelyet nem melegítettek előzetesen, így megőrizte minden táplálkozási előnyét. Ez az antioxidánsok gazdag forrása, a gyermekek immunitásának alapvető elemei, valamint a szervezet optimális fejlődésében fontos szerepet játszó fitonutriensek, amelyek különleges antibakteriális és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkeznek.


Tudjon meg 9 módszert, amellyel megkülönböztetheti a nyers mézet a hamisított méztől


A propolisz , az egyik legerősebb természetes antibiotikum, egy gyantaszerű anyag, amelyet a méhek a fák rügyeiről gyűjtenek össze, és a belső falak fedésére és a kaptár repedéseinek betömésére használják. Ugyanakkor a mikrobák, penészgombák elleni védekezés eszköze, gomba- és baktériumölő hatású. A propolisz segít az immunitás erősítésében, de erős vírusellenes, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően nagyon hatékony a megfázás és az influenza kezelésében is.

A nyers pollen a virágok porzójában képződő finom por, amelyet a méhek összekevernek a nyállal, és a kaptárba szállítják. A méhész összegyűjti, és azonnal a fagyasztóba teszi, hogy minden tulajdonsága sértetlen maradjon. A nyers pollen a növényi fehérjék egyik legfontosabb forrása, leginkább aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és más esszenciális tápanyagok formájában. A nyers pollenben található tápanyag-választék rendkívül összetett táplálékká, kiváló természetes energizálóvá, valamint a memória és az immunitás valódi segítőjévé teszi.


Fedezze fel, mely szuperételek elengedhetetlenek egészségünkhöz

Méhtonikok választéka és előnyei

Az ApiLand háromféle méhtonikot kínál: Beekeeper's Tonic, Royal Tonic és Junior Tonic. Ezek természetes energizálók, immunizáló szereppel. Felnőtteknek a Méhész Tonikot és a Királyi Tonikot ajánljuk, gyerekeknek pedig egy speciális termékünk a Junior Tonic.

 • Méhész tonik – méhkeverék a jó tónusért és a vas immunitásért


A méhész tonik vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és antivirális és antimikrobiális hatású anyagok optimális keveréke. Minden ampulla tiszta méhpempő, nyers méz, propolisz és nyers virágpor tökéletes keverékét tartalmazza, ami valódi energia- és egészségforrássá teszi a szervezetet. Míg a tiszta méhpempő az immunrendszert és a memóriakapacitást segíti, a propolisz ellenáll a megfázást okozó vírusoknak és baktériumoknak, a nyers méz és a nyers virágpor pedig segít megszüntetni a fáradtságot, energiát és jó hangulatot biztosít.

Miért érdemes Méhész tonikot fogyasztani?

 • Erősíti az immunrendszert

 • Megvédi a szervezetet a vírusoktól és fertőzésektől

 • Megszünteti a krónikus fáradtságot és a stresszt

 • Segít a neurózis, a depresszió, a neuraszténia kezelésében

 • Javítja a koncentrációs és a memorizálási képességet


Próbálja ki az ÖKO méhész Tonikot – az öko méhészeti termékek koktélját! • Royal tonic - természetes energizáló immunizáló hatással

A royal tonik egy egyedülálló méhészeti termék, amely a tiszta méhpempőt, a nyers mézet és a ginzenget ötvözi. A ginzeng jelenléte a Royal Tonicban számos előnnyel jár. A ginzeng serkenti az idegrendszert, növeli az általános immunitást, erősíti a szív- és érrendszert és küzd a rendkívüli fáradtság ellen. Ez az összetevők kombinációja a királyi tonikot a jótékony anyagok koktéljává teszi, természetes energizálóvá, immunizáló szereppel, azonnali hatással a szervezetre.

Hogyan segíthet a Royal Tonic?

 • Erősíti az immunrendszert

 • Növeli a szervezet energiaszintjét

 • Serkenti az agyi aktivitást

 • Harcol a stressz, a fáradtság és az álmatlanság ellen

 • Serkenti a tanulási folyamatot • Junior tonik - a gyermekek szövetségese az immunitás, a memória és a vitalitás érdekében

A junior tonik egy méhészeti termék, amelyet kifejezetten a gyermekek táplálkozási igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Ez jelenti a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldást a szülők számára, ha a gyermekek egészségéről és optimális fejlődéséről beszélünk. A Junior Tonic ampullák a tiszta méhpempő, a nyers virágpor, a nyers méz, a propolisz és a narancslé tökéletes keveréke, igazi csemege a gyerekeknek, de egyben az egészség tökéletes forrása is. Megnövelt vitamin-, ásványianyag-, aminosav-, nyomelem-, lipid- és esszenciális zsírsav tartalommal rendelkezik, a tökéletesen adagolt műanyag ampulláknak köszönhetően könnyen szállítható.

Miért vegyük be a Junior Tonic-ot a gyermekek napi étrendjébe?

 • Segít növelni a gyermekek immunitását

 • Megakadályozza a megfázást és az influenzát

 • Javítja a fizikai és intellektuális teljesítményt

 • Energiát ad és küzd a fáradtság ellen

 • Serkenti a gyermekek neuropszichés fejlődését
Tudjon meg többet a Junior Tonicról – a gyermekek szövetségeséről az immunitás, a memória és a vitalitás érdekében

Hogyan kell beadni a méh tonikokat?

Felnőtteknek a Méhész Tonikot és a Királyi Tonikot, gyerekeknek a Junior Tonikot ajánljuk.

A méh tonik 2 éven aluliak számára nem ajánlott.

A méh tonikokat lehetőleg reggel, étkezés előtt 20-30 perccel kell beadni.
A szokásos ajánlott adag gyermekeknek 1 ampulla/nap, felnőtteknek 1-2 ampulla/nap.

A méh tonik egész évben korlátozás nélkül fogyasztható. Szobahőmérsékleten tartják őket, így nagyon könnyen szállíthatók és beadhatók, bárhol is van.

Ezért, ha olyan kezelést keres, amely növeli az immunitást, az ApiLand méhészeti termékek a legjobb és legtermészetesebb választás. Függetlenül attól, hogy a Beekeeper's Tonic, a Royal Tonic vagy a Junior Tonic mellett dönt, az eredmények nem maradnak el. Észre fogja venni, hogy családja ritkábban vagy egyáltalán nem fog megfázni, és gyorsabban túl lesz a megfázáson és az influenzás epizódon. Ezenkívül a méh tonikok leküzdik a fáradtságot és a stresszt, javítják az energiaszintet és a koncentrációs képességet, valódi segítséget jelentenek a munkahelyen vagy az iskolában a napi feladatok sikeres megbirkózásában.

Rendeljen most ApiLand méh tonikokat családja egészségéért és vitalitásáért!

Előző cikk Nyers Apiland hegyi virágpor: Szépség a bőrnek, hajnak és körmöknek
Következő cikk Méhpempő, az egészségért és a szépségért