Ugrás a tartalomra
Tonicele apicole, energizante naturale

Méh tonikok, természetes energizálók

Sokan még mindig nem tudják, mi a különbség a nyers és a szárított pollen között. Ha néhány évtizeddel ezelőtt hazánkban még csak száraz virágpor volt ismert, ma végre hozzájuthatunk a jóval előnyösebb nyers pollenhez. A szárítással a pollen nyilvánvalóan elveszíti tulajdonságait, nem tudja érintetlenül megőrizni azokat a hatóanyagokat és alapelveket, amelyek a nyers virágporra jellemzőek. Sőt, ez minden természetes növényi termék esetében előfordul.

Igaz, hogy a száraz virágport könnyebben tárolható, és a tárolási költségek is alacsonyabbak, de ezek kereskedelmi előnyök. Ahhoz, hogy a virágpor minden jótékony hatását kihasználhassuk, sokkal jobb nyersen fogyasztani. Miért "drágább" a nyers pollen? Először is azért, mert hidegen, fagyasztóban tárolják. Nagyon kevés vizet tartalmaz, nem fagy meg, így tulajdonságait sértetlenül megőrzi. Ezért mind a méhészeknek, mind a forgalmazóknak és a végső fogyasztóknak fagyasztóval kell rendelkezniük a tartósítás érdekében.

Egy másik kevésbé ismert, de egyre keresettebb méheledel a méhpempő . A románok eddig csak azt a liofilizált méhpempőt ismerték. Most azonban cégünk, az Apiland tiszta, nyers, sokkal előnyösebb méhpempőt hoz piacra. Csakúgy, mint a virágpor esetében, a tiszta és nyers méhpempő is megőrzi minden tulajdonságát, ami a kaptárban található. Tudnunk kell, hogy ez a méhpempő a királynő tápláléka egész életében, és a méhek tápláléka élete első napjaiban. Annyira tápláló táplálék, hogy a királynő tízszer tovább élhet, mint egy közönséges munkásméh, így hosszú életet és védelmet biztosít a betegségek ellen. Ezenkívül támogatja a királynőt abban a különleges erőfeszítésben, hogy naponta több mint ezer tojást rakjon le. Ezért a tiszta és nyers méhpempő rendkívüli tonik – nem véletlenül nevezték az ókori görögök „az örök fiatalság forrásának”...

A nyers méhpempőt hűtőszekrényben tároljuk. Ha szobahőmérsékleten szeretnénk tartani, akkor mézzel keverve megtehetjük. Itt fontos a két komponens aránya, mégpedig 5%, azaz 5 gramm méhpempő 100 gramm mézben. Ezt az arányt betartva a méz megvédi a méhpempőt, amely még szobahőmérsékleten sem veszíti el tulajdonságait.

Cégünk, az Apiland kizárólag minőségi méhészeti termékeket gyárt és forgalmaz, amelyek nagyon hasznosak a szervezet számára, így a nyers pollen és a méhpempő természetesen portfóliónk alaptermékévé vált. Ezen kívül a sietőknek, akiknek esetleg nincs idejük minden reggel bevenni a nyers virágport vagy méhpempőt, egy egyedi termékünk is van, a méhészeti tonik, a Méhész tonik .

Ez egy igazi elixír, az energia és az egészség igazi koktélja, amely az egész munkanaphoz ad lehetőséget, és lehetővé teszi számunkra, hogy szembenézzünk a fizikai kihívásokkal és stresszel, amelyben élünk. A méhész tonik mézben oldott méhpempőt , de nyers virágport és propoliszt is tartalmaz. A terméket ampullák formájában adják ki - egy ampulla tartalma elegendő a felnőtt számára szükséges napi energiaadaghoz.

De ez a méh tonik más módon is segít nekünk. Azáltal, hogy megszabadul a stressztől, segít abban, hogy jobban aludjunk, jobban tudjunk pihenni éjszaka. Az éjszakai pihenés pedig a másnapi tökéletes testi-lelki formában tükröződik. A méhpempő emellett sokat segít a memória fejlesztésében is, mert a méhpempő 10-HDA-savat és acetilkolint, egy nagyon fontos neurotranszmittert tartalmaz.

Próbálja ki az ÖKO méhész Tonikot – az öko méhészeti termékek koktélját!

Egy másik méh tonik , amelyet cégünk gyárt , a Royal Tonic . Tiszta méhpempőt , mézet és ginzenget tartalmaz. Az ázsiaiak által "az élet gyökerének" becézett ginzeng nagyon jó alapanyag az egészséghez. Külön fogyasztva a ginzeng kissé kesernyés ízű, de itt mézben oldva édes, kellemes ízű a Royal Tonic.

A méhészeti termékekkel kapcsolatban azt is tudnunk kell, hogy sokszor az árusítók nem a legjobb minőséget kínálják nekünk. Ilyen például a nyáron az utak szélén árusított méz. Minőségétől függetlenül számos eredeti tulajdonságát elveszíti, mivel a napon állva 40 Celsius fok fölé melegszik. Ha ezt a küszöböt átlépjük, a méz minősége sokkal gyengébb, sőt mérgezővé is válhat. Ezért jó, ha mindig minőségi méhészeti termékeket választunk, hogy teljes mértékben élvezhessük rendkívüli tulajdonságaikat. Cégünk termékei a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, hisz hiszünk abban, hogy csak így tudjuk megnyerni és megtartani partnereinket, vásárlóinkat.

Tudjon meg többet a Bee Tonicsról – az elit immunitás, vitalitás és memória napi adagjáról

Cecilia Caragea, a kommunikáció és a márkaépítés szakértője a „Tehetség és erőfeszítés” című műsorban (Trinitas TV) beszélt a minőségi méhészeti termékekről, valamint a méherősítők egészségre és szépségre gyakorolt ​​előnyeiről.

Előző cikk Nyers vadrózsa virágpor – a csodálatos illatok és kellemes aromák szimfóniája
Következő cikk Nyers Apiland hegyi virágpor: Szépség a bőrnek, hajnak és körmöknek