Ugrás a tartalomra
Top 3 apicole pentru copii

A legjobb 3 méhész gyerekeknek

A közösségbe való belépés nem lehet ok pánikra a szülők számára. A gyerekek legtöbbször kitartóbbnak bizonyulnak, mint gondolnánk. Azonban nézze meg, mit tehet annak érdekében, hogy megelőzze a kicsi megbetegedését.

Olvasási idő: 6 percA közösségbe való visszatéréssel a gyermek számtalan olyan tényezőnek van kitéve, amelyek veszélyeztetik az egészségét. És ez nem feltétlenül rossz. A különféle vírusokkal és baktériumokkal való érintkezés során a szervezet ellenanyagokat hoz létre, amelyekkel felveszi a harcot, és amikor ismét a gyermek szervezetébe kerülnek, nagyon rövid időn belül felismerik és semlegesítik.

A gyermek immunrendszerének azonban erősnek kell lennie ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjon cselekedni. Ha már megbizonyosodott róla, hogy nyugodtan alszik, egészségesen táplálkozik, hidratált, és minél több időt tölt a szabadban, akkor már csak egy dolog van hátra: megismertesse a méhészeti termékekkel.Íme a legjobb méhészeti termékek gyermeke immunitása érdekében:

1. Junior tonik

100%-ban természetes vitaminok és ásványi anyagok koktélja, kifejezetten gyermekek számára készült, ez a Junior Tonic legjobb meghatározása. Nem teljes azt állítani, hogy erősíti az immunrendszert, mert ha egy kicsit megnézzük az összetevőit, sokkal több jótékony hatást fedezünk fel.

 

Mit tartalmaz a Junior Tonic?

 

  • Tiszta méhpempő - minden méh tápláléka élete első napjaiban, és a királynő egész életében élvezi előnyeit. Ez az egyetlen természetes forrása az acetilkolinnak – egy erős neurotranszmitternek, amely a koncentrációért és a memóriáért felelős. A 10 HDA sav biztosítja erős gomba-, vírus- és antibakteriális tulajdonságait, és természetesen csak a méhpempőben található meg. Az aminosavakban, ásványi anyagokban és nyomelemekben, lipidekben és esszenciális zsírsavakban gazdag B-vitamin komplexben az író növeli a fizikai és szellemi erőfeszítésekkel szembeni ellenállást, javítja az általános energiaszintet, segít megelőzni a megfázás és az influenza megbetegedését.
  • Nyersméz - antioxidánsok és fitonutriensek forrása, nélkülözhetetlen a szervezet optimális fejlődéséhez. A virágtól függően változik, de a virágeredettől függetlenül a nyers méznek erőteljes energizáló, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális hatása van.
  • Propolisz – erős természetes fertőzésellenes gyógyszerként működik, a propolisz a fiatalabbak szövetségese a megfázás és az influenza elleni küzdelemben. Védi a légutakat, és ez legyen az első gyógymód, amelyhez fordulni kell, ha a kicsinek vörös és begyullad a torka. Azt is meg kell említeni, hogy elősegíti az időnként a parkban való játékból származó sebek gyógyulását és gyógyulását :)
  • Nyers pollen - ideális az immunitás és az emésztőrendszer számára. Külön figyelmet érdemel, ezért a következőkben részletesebben elemezzük.
  • Narancslé - tökéletesen kiegészíti a Junior Tonic összetételét, gazdag vitaminokban és tápanyagokban. Ne felejtsük el, hogy olyan extra ízt ad hozzá, amely még a legnagyobb falánkokat is meggyőzi, hogy vegyék be a következő ampulla méhtonikot.

Infografix-tonik-junior2. Nyers vadrózsa és alma virágpor

A méhek munkája nagy elismerést érdemel, különösen, ha a virágporból, nektárból, enzimekből, mézből és saját váladékukból előállított nyers virágporra gondolunk. Ily módon egy rendkívüli táplálékot kapunk, amely számos előnnyel járhat a szervezetben.

A nyers pollen összetételének 25%-át fehérje képviseli, ez azt jelenti, hogy pollenből sokkal több fehérjét tudunk asszimilálni, mint húsból, tojásból vagy tejtermékből.

 

A nyers vadrózsa és alma pollen C- és A-vitaminban, foszforban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, antioxidánsokban, káliumban, vasban és flavonoidokban gazdag. Hozzájárul a kalcium felszívódásához – ez a probléma, amellyel sok gyermek szembesül, és amely sok gondot okoz a szülőknek.

A nyers vadrózsa és az alma virágporának számos jótékony hatása van, de emlékezzünk arra a tényre is, hogy szabályozza a bélrendszeri áthaladást, küzd a székrekedés ellen – egy másik gyakran előforduló betegség a gyermekek körében, jó vérszegénység és fenntartja a szervezet egyensúlyát.

Meg kell jegyezni, hogy a méhektől gyűjtött nyers pollen, amelyet entomofilnek is neveznek, különbözik a szél által szállított pollentől, anemofil, amely gyakran allergiát okoz.3. Legelő mézben

A mézben lévő legelő a legelő őrlésével és nyers mézben való feloldásával nyert termék.

Valószínűleg ismeri a mézet, de mi a legelő?

A legelő a méhek alapvető tápláléka, ezért hívják "méhkenyérnek", és még könnyebben emészthető, mint a virágpor. Miután a méhek összegyűjtötték a virágport, a mézzel és saját enzimeikkel együtt bejuttatják a méhsejt sejtjeibe. Ott 3 hónapos erjedés után a méhek által hozzáadott anyagok, mikroorganizmusok, a kaptárban magas hőmérséklet és páratartalom hatására a pollen legelővé válik.

Gazdag vitamin-, esszenciális aminosav- és ásványianyag-tartalma miatt a mézharmat legelő segít megelőzni és kezelni a vérszegénységet. Emellett fontos szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, és kiegészíti a kevésbé egészséges táplálkozásból adódó hiányosságokat.Több méhészet gyerekeknek

 

A nyers méz nem hiányozhat gyermeke napi étrendjéből . Adj neki egy teáskanálnyit reggelire egy szelet kenyérre vagy joghurtba, egy kis gyümölccsel együtt. Vagy ami még jobb, hadd harapjon bele egy finom méhsejtbe .

Ne felejtse el elmondani neki, hogyan alkotnak a méhek egy igazi erődöt, amelyet a propolisz segítségével megvédenek minden behatolótól (penészgombák, mikrobák, vírusok és baktériumok). védelmi pajzsként.Egy gyerek évente akár 8-10 alkalommal is megfázhat. Nem mindenki, de sokan kerülnek ilyen helyzetbe.

Magyarázd el gyermekednek, honnan származnak méhészeti termékek, mennyi erőfeszítést tesznek a méhek az egészség megőrzéséért, és biztosan szeretni fogja mind a történetet, mind a méhek édes ízét.

Források:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4707740/

https://www.sensiblu.com/articole/immunitatea-copiilor-cum-ajutam-sistemul-munitar-al-celor-mici

https://health.clevelandclinic.org/how-to-boost-your-kids-immunity-heading-into-the-new-school-year/

https://www.parents.com/health/cold-flu/cold/boost-childs-immunity/

https://www.healthline.com/health/propolis-an-ancient-healer#healing-compounds

https://diversificare.ro/alimente/2013/02/polen-un-super-aliment/

https://www.apiland.ro/blog/post/desensibilizare-in-cazul-alergiei-la-polen-remedii-apicole.html

Előző cikk Méhészeti termékek – Alapvető szuperételek egészségünk számára