Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Un elixir al sanatatii: Laptisorul de matca

Az egészség elixírje: méhpempő

A méhpempő segít egyensúlyba hozni szervezetünket, mivel az immunitás természetes serkentője!

Az emberi test állandóan keresi az egyensúlyt, mert folyamatosan támadások érik! A méhpempő segít helyreállítani a szervezet harmonikus működését, általános immunerősítő, kivételes antibiotikum, vírus- és gombaölő.

A méhek számos jótékony termékkel látnak el bennünket, amelyek közül a méz a legismertebb, de egyre keresettebb a méhpempő , a propolisz , a legelő vagy a nyers poli- vagy egyvirágú pollen.

A kaptárban a királynő az egyetlen, akit egész életében méhpempővel etettek. Valójában a lárva királynővé válik a méhpempővel való differenciált táplálás révén. Ennek a csodatápnak köszönhetően sokkal nagyobbra nő, mint egy munkásméh, és 40-50-szer tovább él, mint egy közönséges méh, figyelemre méltó erőfeszítésre képes, mert naponta 1000 tojást tojik.

A méhpempő számos hatását egykor intuitívan sejtették, és a mai tudomány nem tesz mást, mint megerősíti őket.

Bio anyatej A méhpempő valóban egy különálló vegyület, amely egy sor nagyon hasznos mikrotápanyagot tartalmaz szervezetünk számára. A vitaminokon (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12), ásványi anyagokon (kalcium, magnézium, kálium, foszfor, vas stb.), a 8 esszenciális aminosav, fehérje és enzimek mellett 10 HDA-savat is tartalmaz, amely hatékonyan küzd a baktériumok és vírusok ellen. Így a méhpempő az immunrendszer általános erősítője, kivételes antibiotikum, vírus- és gombaölő. Ez a pantoténsav fő forrása, amely a természetben megtalálható (B5-vitamin).

A méhpempő az idők során támogatta a stressz, a fáradtság, a tónus-, az energiahiány megszüntetését, az alvás természetes szabályozását, a termékenység növelésének természetes gyógymódjának számít.

A méhpempő természetes szövetségesként bizonyította hatékonyságát az arthrosis kezelésében, a vérnyomás és a koleszterin természetes szabályozásában, cukorbetegség esetén kiegészítő bevitelként alkalmazzák.

Természetes támogatója a test vagy a bőr korai öregedési folyamata elleni küzdelemnek – lévén a bőr és a haj kozmetikai receptjeinek összetevője.

tiszta-ökológiai-izoterm-tejsavós fejő A méhpempő a memória és a koncentráció serkentésére szolgál. Ezek a memóriával kapcsolatos hatások az acetilkolinnak köszönhetők, amely vegyület nagyon fontos szerepet játszik az idegimpulzusok továbbításában. A méhpempő pedig az egyetlen természetes acetilkolinforrás. Ennek a vegyületnek köszönhetően úgy tűnik, hogy késlelteti a szörnyű állapotot, nevezetesen az Alzheimer-kórt, amelyben a beteg fokozatosan elveszíti emlékezetét és racionális gondolkodási képességét, ugyanakkor hozzájárul a megfázás megelőzéséhez, felgyorsul. sebek, égési sebek és bizonyos bőrbetegségek gyógyulására, a varikózus fekélyek hegesedésére.

Az Apiland a legjobb minőségű természetes méhpempőt szállítja. Itt is részesülhet a méhpempő és más méhészeti termékek különleges akcióiból. Ezeket kihasználva kezdheti el a méhpempő kúráját, amely energikusabbá és erősebbé tesz.

A legjobb hatás érdekében minőségi méheket kell választania!

A méhészeti termékekkel kapcsolatos további információkért, részletekért a 0371.78.00.78-as telefonszámon érdeklődhetnek.

Meghívjuk Önt, hogy hallgassa meg Cecilia Caragea kommunikációs tanácsadó beszédét a Jó reggelt, házigazdák (Antena Satelor) műsorban. Az oszlopot az Apiland támogatja.

Előző cikk Tiszta méhpempő
Következő cikk Méhpempő - a leghatékonyabb természetes kiegészítő a memória és a maximális koncentráció érdekében a vizsgákon