Ugrás a tartalomra

Adatvédelem

Személyes adatok adatvédelmi szabályzata

Az ApiLand nagyra értékeli ügyfeleit, és elkötelezett amellett, hogy mindig tiszteletben tartja a magánélethez való jogukat.

A 679/2016/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet előírásai szerint az egyének védelméről a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad áramlása tekintetében az ApiLand SRL, amelynek székhelye Nagybányán van, Bd. Unirii sz. 29, Máramaros megye, J24/550/2002 Cégjegyzékben szereplő rendelési szám, RO14934030 egyedi azonosító, köteles biztonságos körülmények között és kizárólag a meghatározott célból kezelni az Önről részünkre megadott személyes adatokat.

ANSPDCP értesítési száma: 36223

Az SC APILAND SRL az alábbi célokra gyűjt adatokat ügyfeleitől:

  • A cég tevékenységi céljának teljesítése, azaz online és call-center termékek kereskedelme.
  • Ezen adatok megadása, amelyek a társaságunk tevékenysége során elkészített iratok pontosságának biztosításához szükségesek, az ügyfél kötelezettségét képezik.
  • A felhasználók tájékoztatása a webhelyen lévő fiókjuk állapotáról www.apiland.ro .
  • Felhasználók tájékoztatása a leadott megrendelések állapotáról (helyzetéről).
  • Kereskedelmi, termék- és szolgáltatáspromóció, marketing, reklámtevékenység - ajánlatok, promóciók, reklámüzenetek, média, hírlevelek, ajándékkuponok, üdvözlőlapok vagy egyéb speciális üzenetek küldése.
  • Online kereskedelemmel, online vásárolt termékek kiszállításával kapcsolatos tevékenységek, adminisztrációs tevékenységek (vásárolt termékek számlázása, termékek futárszolgálaton keresztül történő kiküldése stb.).

Amikor az Ön személyes adatait gyűjtik:

  • Amikor létrehoz egy fiókot a webhelyen www.apiland.ro .
  • A rendelés teljesítésekor (a rendelés sikeres kézbesítéséhez szükséges adatok).
  • A honlapon található űrlapok kitöltése, hírlevélre való feliratkozás, egyes dokumentumok e-mailben történő letöltése esetén.
  • Amikor kapcsolatba lép az ApiLand oldallal a közösségi hálózatokon.
  • Amikor részt vesz az ApiLand által szervezett versenyen.
  • Amikor felveszi velünk a kapcsolatot, hogy további információkat kérjen rendelés leadása vagy reklamáció esetén.

Milyen személyes adatokat gyűjtenek Önről?

  • Ha létrehozott egy fiókot a www.apiland.ro oldalon a rendelés leadásához az Ön nevét, születési idejét, szállítási és/vagy számlázási címét, e-mail címét és telefonszámát gyűjtik.
  • A prémium szolgáltatás nyújtása érdekében feljegyzéseket vezetünk a megrendelések, telefonbeszélgetések, javaslatok vagy panaszok eredményeként kapott preferenciáiról.
  • Az online kínált szolgáltatások elemzése és minőségének javítása érdekében adatokat tárolunk az oldalon végzett tevékenységéről www.apiland.ro .
  • A webböngészőn keresztül gyűjtött információk Cookie-k. Oldalunkon tájékozódhat róluk bővebben Cookie-kra vonatkozó szabályzat .

Személyes adatait csak akkor kérjük és gyűjtjük, ha ez szükséges vagy az Ön érdeke, és javíthatja az online vásárlási élményt. Az ApiLand vállalja, hogy nem gyűjti az adatokat az adatgyűjtés céljához szükségesnél hosszabb ideig.

Milyen jogai vannak a személyes adatok gyűjtésével kapcsolatban?

  • Leiratkozás az e-mailben kapott információkról akár az egyes e-mailek alján található "Leiratkozás" gombbal, akár telefonon vagy írásban.
  • Hozzáférés az Önről tárolt személyes adatokhoz.
  • Az Önről gyűjtött adatok helyesbítése, ha azok helytelenek, hiányosak vagy elavultak.
  • Kérheti a direkt marketing leállítását (egyes csatornákon vagy az összes csatornán keresztül).
  • Az adatgyűjtéshez és -feldolgozáshoz való hozzájárulás visszavonásának joga.
  • E jogok gyakorlásához kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot írásban a B SC APILAND SRL címen, Nagybányán, Strada Mărgeanului, No. 3 B, Irányítószám 430014 , Máramaros megye , a 0371 78 00 78 telefonszámon. vagy az e-mail címre [email protected] .

E-mail címének megadásával és személyes adatainak kitöltésével a www.apiland.ro weboldalon Ön kifejezetten és félreérthetetlenül hozzájárul ahhoz, hogy ezen információk az SC ApiLand SRL adatbázisába kerüljenek, és a jövőben a fent említett célokra feldolgozzák és felhasználhatók legyenek, a társaság egyéb kötelezettségei nélkül.

Az Ön adatait az SC ApiLand SRL használja; nem adják ki harmadik félnek, és nem adják át külföldre.

Személyes adatait a következő címzettekkel közölhetjük:

  • Gyors futár – rendelések kézbesítésére.
  • Partnereinknek, akikkel együtt dolgozunk, hogy a legjobb online kereskedési szolgáltatásokat nyújtsuk – csak akkor, ha megfelelnek az Általános Adatvédelmi Szabályzatnak is.
  • Személyes adatait az Ügyészség, a Rendőrség, a Bíróság és más felhatalmazott állami szervek részére is átadhatja, a jogszabályi rendelkezések alapján és keretein belül, valamint kifejezett megkeresésre.

Az SC ApiLand SRL garantálja a regisztrációs űrlapot kitöltők személyes adatainak bizalmas kezelését.

Jelen Személyes Adatkezelési Tájékoztató elolvasásával Ön tudatában van a 679/2016. számú törvény által biztosított alábbi jogok biztosításának: a tájékoztatáshoz való jog; az adatokhoz való hozzáférés joga; az adatokba való beavatkozás joga; az egyéni döntés hatályának mellőzéséhez való jog; az igazságszolgáltatáshoz való jog; tiltakozáshoz való jog – személyes adatainak kezelése ellen tiltakozás és az adatok részleges vagy teljes törlésének kérelmezése.

E jogok gyakorlásához dátummal ellátott, aláírt és írásbeli kérelmet nyújthat be az SC APILAND SRL-hez Nagybánya, Strada Mărgeanului, No. 3 B, irányítószám 430014 , Máramaros megye.

Ha bármely adata hibás Önről, kérjük, mielőbb jelezze felénk. Felveheti velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen vagy telefonon a címen 0371 78 00 78 .

Biztonságos fizetési megoldások

A weboldalon található termékek/szolgáltatások - www.apiland.ro a Mobil Pay által kínált online fizetési megoldásokon keresztül értékesítik. Annak elkerülése érdekében, hogy az Ön adatait harmadik felek megszerezzék és visszaéljék:

  • A Mobil Pay garantálja az informatikai rendszerek biztonságát.
  • A bankkártya adataira vonatkozó információk (kártyaszám, lejárati dátum stb.) nem kerülnek továbbításra és tárolásra az SC ApiLand SRL szerverein vagy a Mobil Pay szervereken.
  • A Visa vagy MasterCard kártyákkal történő fizetés 3D Secure rendszere esetén a kártyájával kapcsolatos adatok közvetlenül a Visa vagy MasterCard rendszerbe kerülnek, és ha a kártyáját a 3D Secure rendszerben tanúsított bank bocsátotta ki, az engedélyezés. Ez csak az Ön által ebben a rendszerben történő azonosítás után történik meg - az ATM-tranzakciók PIN kódjához hasonló, csak Ön által ismert titkos kód/jelszó megadása után.

Bármilyen kísérlet egy másik felhasználó személyes adataihoz való hozzáférésre vagy a webhely tartalmának módosítására, vagy az oldalt futtató szerver teljesítményének befolyásolására az oldal megtévesztésére irányuló kísérletnek minősül, és bűnvádi eljárást indít az érintett ellen. vagy akik megpróbálták ezt a tényt.

Az ApiLand nem hirdet SPAM-et. Minden olyan felhasználó/ügyfél, aki kifejezetten megadta e-mail címét a www.apiland.ro weboldalon törölheti az adatbázisunkból.

Ez az oldal biztonsági intézkedéseket alkalmaz az ellenőrzésünk alatt álló információk elvesztése, megváltoztatása vagy visszaélése ellen. Az SC ApiLand SRL nem vállal felelősséget a webhelyet kialakító és üzemeltetett szoftver hibáiból eredő információvesztésért. Nem vállalunk felelősséget az oldalt tároló szerver biztonsági hibáiért sem.

További információkért, értesítésekért és támogatásért forduljon hozzánk az [email protected] e-mail címen vagy telefonon a címen 0371 78 00 78 .