Sari la conținut
ApiLand la Târgul de Mărțișor, MegaMall București

ApiLand la Târgul de Mărțișor, MegaMall București

Vine primăvara! Ne pregătim să ne înveșmântăm sufletele în timp frumos, soare mult și voie bună, să purtăm îmbrăcăminte veselă și colorată, să ne bucurăm de zile lungi, de cer albastru și copaci înfloriți. Însă, odată cu revenirea naturii la viață, vine și perioada în care suntem și noi mai mult predispuși răcelilor sau altor diferite afecțiuni de primăvară.

Produsele apicole sunt un aliat de nădejde în ceea ce privește imunitatea organismului, vă puteți baza cu încredere pe ele, așadar, noi ne-am gândit să venim în întâmpinarea acestor pregătiri de primăvară ale organismului, participând, în perioada 26 februarie – 8 martie, la Târgul de Mărțișor organizat la Mega Mall București.

La standul ApiLand vă așteptăm cu o degustare cu produse apicole, vă invităm să faceți cunoștință cu trei dintre produsele noastre – miere de tei, păstură în miere, polen crud de trandafir sălbatic. Vă vom povesti despre beneficiile produselor apicole, despre modul în care le puteți utiliza, despre cum vă puteți folosi de produsele noastre crude, pure și sănătoase pentru a vă fortifica și imuniza organismul.

Pentru toți cei care ne vizitează standul în această perioadă am pregătit și vouchere de reduceri la cumpărături, astfel, pentru orice comandă care depășește 100 lei, beneficiați de o reducere de 30 lei. Aceste vouchere sunt valabile pentru comenzile pe care le primim atât telefonic la numărul - 0371 78 00 78, online - apiland.ro, cât și prin email - [email protected].

Vă așteptăm cu mare drag să vă oferim un mărțișor dulce și sănătos!

Mega Mall București, perioada 26 februarie 2016 - 8 martie 2016!

Articolul anterior Cum sa-ti cresti vanzarile magazinului naturist cu pana la 20% cu produse apicole