Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie

Despre noi

Suntem un brand 100% românesc și îți propunem cea mai variată gamă de produse apicole din România. Misiunea noastră este să promovăm valorile terapeutice ale produselor apicole, în special ale celor românești, pentru ca acestea să se bucure de aprecierea corectă a consumatorilor.

Povestea ApiLand începe în 2002 din dorința de a oferi noi perspective în domeniul nutriției. Cui? Tuturor persoanelor care îmbrățișează stilul de viață sănătos bazat pe consumul produselor neprocesate, crude, exact așa cum ni le oferă natura. Dacă te regăsești în descriere, ești de-al nostru și îți urăm bun venit în comunitatea ApiLand.

Prezentarea echipei ApiLand

În spatele brandului ApiLand ne găsești pe noi, o mână de oameni care muncim în deplinul respect al naturii și al albinelor. Știm că produsele apicole nu trebuie să lipsească din dieta alimentară și te ghidăm în alegerea apicolelor care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Echipa noastră de Call Center abia așteaptă să îți ureze bun venit în comunitatea ApiLand, iar apoi să-ți ofere suportul de care ai nevoie pentru a rămâne cu noi. 

Echipa de Marketing te ține la curent cu ce se întâmplă în stup și are grijă să îți împărtășească informații valoroase despre produsele apicole pe care le comanzi din magazinul nostru online. Irina, Andra și Manu te invită pe Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, Pinterest sau Linkedin să descoperi subiecte interesante din lumea albinelor, dar și să te informezi despre beneficiile pe care produsele apicole ți le pot oferi. Ocazional, îți trimit vești despre promoții direct în căsuța ta de e-mail.

Băieții din departamentul de Achiziții au expertiza necesară pentru recunoașterea produselor apicole de calitate. Ei asigură continuitatea selecționării calitative a tuturor produselor din catalogul ApiLand, cunosc perioada de recoltare a fiecărui polen în parte și identifică originea florală a acestora după aspect, colorit și gust.

De altfel, Remus și George cunosc bunele practici ale apiculturii blânde și tehnologiile apicole, și ajută apicultorii să-și dezvolte pasiunea. De ani buni îi îndrumă cu succes spre practicarea apiculturii eco/bio.

Controlul calității produselor ApiLand se află sub supravegherea colegelor noastre, Etelka și Mihaela. Ele urmăresc fiecare pas al procesului tehnologic, analizează calitatea materiilor prime și se asigură că din depozitul ApiLand ies doar produse conforme standardelor specifice nișei noastre. 

Coletele tale vor fi pregătite de Crina, Monica sau Bogdan. Ei sunt cei mai îndemânatici colegi și îți pregătesc comanda cu drag de fiecare dată.

Crina e sufletul grupului, mereu voioasă, atentă și cu chef de muncă și face echipă bună cu Bogdan și Monica. 

Te invităm să faci cunoștință și cu fetele de la contabilitate: Magda și Simona. Lor le plac cifrele, rapoartele, sunt harnice și riguroase.

Departamentul financiar ApiLand e pe mâini bune.

Management

E timpul să-l cunoști și pe fondatorul ApiLand, Ovidiu Bodea care, împreună cu soția lui, Reka, asigură bunul mers al lucrurilor în cadrul companiei. Ei manageriază cea mai importantă resursă pe care ApiLand o are - ECHIPA.

ApiLand în media

ApiLand - finalista proiectului Made in Romania inițiat de Bursa de Valori București

Este imposibil să duci un business pe drumul succesului fără ajutorul și susținerea unei echipe. Faptul că am ajuns printre finaliștii proiectului Made in Romania inițiat de Bursa de Valori București se datorează oamenilor din spatele ApiLand! Oameni frumoși, buni, harnici, prietenoși, profesioniști!

Abonează-te la BZZ-letter