Sari la conținut
Digestie echilibrată şi armonie în organism

Digestie echilibrată şi armonie în organism

Polenul crud de trandafir sălbatic ApiLand

Polenul crud de trandafir salbatic de la ApiLand, denumit și îngerul păzitor al colonului și al imunității, tonifică și fortifică organismul, combate oboseala cronică și redă energia.

Ce este trandafirul sălbatic?

Cistus este cea mai cunoscută specie din familia Cistaceae, familia trandafirilor sălbatici. Genul său numară peste 20 de specii de plante și numerosi hibrizi cultivați. Numele de Cistus provine din cuvantul grec kistos, care înseamnă "tufă veșnic verde". Datorită faptului că florile tuturor acestor specii seamană cu ale trandafirului de gradină, ele sunt cunoscute sub numele de trandafir de stancă, trandafir de rocă sau trandafir sălbatic. Acest tip de polen este de culoare portocaliu deschis și cu gust dulce-acidulat.

Un tranzit intestinal greoi sau constipaţia este o problemă pe care toţi am întâlnit-o la un moment dat.

Cea mai cunoscută cauză pentru problemele tranzitului intestinal, este lipsa de fibre şi lichide combinate cu o viaţă sendentară şi stresul. Pentru a evita aceste probleme vă sfătuim să încercaţi polenul crud de trandafir sălbatic.

Polenul crud de trandafir sălbatic conține carotenoide si lactofermenți, a căror acțiune este benefică pentru floră și mucoasa intestinală, stimulează activitatea întregului tub digestiv, reglând tranzitul intestinal și prevenind inflamațiile colonului. Flavonoizii facilitează absorbția de calciu.

Polenul Crud de Trandafir Sălbatic APILAND dinamizează atât mucoasa, cât și flora intestinală. Între carotenoidele și lactofermenții care se găsesc în acest tip de polen există o sinergie puternică, ce ajută la detoxifiere, reglarea tranzitului intestinal și la prevenirea inflamațiilor colonului.

În plus, Polenul Crud de Trandafir Sălbatic previne degenerarea neuronilor, încetinește procesul de îmbătrânire, scade nivelul colesterolului, limitează pierderile de calciu, fiind totodată un excelent tonic, energizant și anti-anemic. Conține un complex de minerale ce combat stările de oboseală, suprimă surmenajul fizic și intelectual, aducând un flux de energie și prospețime în organism. Cu ajutorul vitaminei E, carotenoidelor și fitosterolilor, Polenul Crud de Trandafir Sălbatic suplinește nevoia crescută de micronutrimente și antioxidanți ce survine în urma unor eforturi prelungite sau violente, protejând, în același timp, țesutul muscular. Acțiunea polenului este potențată și accelerată de o alimentație bogată în fructe și legume.

Printre efectele acestui polen putem enumera următoarele:

Eliminarea grăsimilor

- scade nivelul colesterolului

- reduce depozidete de grăsime datorită vitaminei B3

Ajută la absorbtia si fixarea calciului in organism

- datorită lactofermenților și masei de antioxidanți, carotenoide, polifenoli, vitamina E.

Protecția mucoasei intestinale

- previne infalamațiile colonului

- dinamizează mucoasa

- echilibrează flora intestinală

- ajută la reglarea tranzitului intestinal

- datorită vitaminei B3, carotenoidelor, și mai ales probioticelor curățătoare restructurează flora intestinală.

În concluzie, pentru un echilibru digestiv armonios vă recomandăm cure de minim 7 săptămâni, de 2 ori pe an, dar poate fi consumat pe durata întregului an, fără restricții.

Pentru orice informaţii şi detalii legate de produsele stupului, puteţi suna la numărul de telefon 0371.78.00.78

Articolul anterior 9 metode de a deosebi mierea cruda de cea contrafacuta