Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
Un adevarat cocktail de vitamine si energie cu miere si polen crud

Un adevarat cocktail de vitamine si energie cu miere si polen crud

Polenul crud reprezinta un aliment natural complet, echilibrant, energizant si revitalizant in care se regasesc toti micronutrientii esentiali pentru sanatatea noastra, care lipsesc din alimentele moderne, rafinate si supraprocesate. El este un antioxidant si detoxifiant natural al organismului ce permite evitarea imbatranirii premature a organismului. El imbunatateste considerabil activitatea creierului, creste capacitatea de concentrare si elimina oboseala cronica, combate starile de slabiciune si anemiile, nevrozele, stresul, surmenajul, neurastenia si depresiile. Un foarte bun intaritor al inimii, el este eficient in majoritatea bolilor circulatorii, fiind benefic si in cazul afectiunilor respiratorii si in refacerea florei intestinale.

Polenul crud poate fi asociat in mod benefic cu mierea cruda, o excelenta sursa de energie care ofera o combinatie unica de beneficii nutritionale, recomandata ca alimentatie dietetica copiilor, benefica in tratarea bronsitelor cronice, a afectiunilor cardiace, reumatismale si digestive, in cazul afectiunilor ficatului sau ale cailor respiratorii, pentru tratarea insomniilor si a senilitatii.

Iata insa o combinatie cu adevarat irezistibila, atat prin gust si prezentare cromatica, cat mai ales prin ansambul binefacerilor pe care ni le ofera.

Reteta cu fructe, miere si polen crud 1 Reteta cu fructe, miere si polen crud 2 Reteta cu fructe, miere si polen crud 3

Atat polenul crud, cat si mierea pot fi asociate cu succes majoritatii fructelor. Impreuna cu bananele, coacazele rosii si fructele de kiwi obtinem insa o salata de fructe cu un aspect cu adevarat seducator si un gust proaspat, racoritor si delicios. In plus, acest admirabil cocktail de vitamine, minerale si principii active esentiale ne confera o energie de invidiat, fiind insa si satios, astfel ca reprezinta un aliat pretios in curele de slabire. Cu el putem da jos rapid kilogramele in plus, pastrandu-ne in acelasi timp in cea mai buna forma. Scapam de retentia de apa, ne detoxifiem intregul organism, ne reglam tensiunea arteriala si colesterolul, ne asiguram o adevarata protectie cardiovasculara si gastrointestinala, a ficatului si a colecistului, precum si a rinichilor. Scapam de oboseala, de migrene si stres, de depresii, nevroze si insomnii.

Reteta cu fructe, miere si polen crud 4 Reteta cu fructe, miere si polen crud 5

Cu o vedere de invidiat, cu sistemul osos intarit si cu problemele articulare si reumatismale ameliorate, ne putem pregati de sezonul estival plini de energie si in cea mai buna forma fizica si psihica!

Articolul următor 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păstură