Sari la conținut
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
Laptisorul de matca, bun pentru memorie

Laptisorul de matca, bun pentru memorie

Puterea de concentare, memoria si randamentul intelectual sunt puternic afectate de alimentatia defectuoasa, poluare, surmenaj si stres. Acestea au devenit astazi probleme majore nu numai pentru varstnici, ci si pentru tineri.

Una dintre principalele substante implicate in buna functionare a sistemului nervos este acetilcolina, primul neurotransmitator descoperit. Acetilcolina este indispensabila functionarii creierului, maduvei spinarii si restului sistemului nervos. Avem nevoie de aceasta ca sa nu ne diminuam capacitatea intelectuala si capacitatea de concentrare.

Singura sursa naturala de acetilcolina o reprezinta laptisorul de matca. Astfel, spre deosebire de orice alt produs, laptisorul de matca este atat eficient, cat si lipsit de orice fel de efecte secundare. Mai mult, el are o serie intreaga de alte beneficii pentru intregul nostru organism.

Astazi, este demonstrat ca laptisorul de matca combate in mod eficient pierderile de memorie, anxietatea, iritabilitatea si dificultatile de a ne exprima gandurile. Laptisorul de matca ne asigura un plus de concentrare, crescandu-ne capacitatile intelectuale. In acelasi timp, el previne si ne protejeaza in fata bolilor degenerative precum boala Alzheimer.

Tocmai de aceea va recomandam cure periodice cu laptisor de matca de calitate, asa cum este laptisorul de matca Apiland.

Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa alegeti apicole de calitate!

Pentru orice informatii si detalii legate de produsele apicole, puteti suna la numarul de telefon 0371.78.00.78.

Va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in cadrul emisiunii "Buna dimineata, gospodari" (Antena Satelor). Rubrica este sustinuta de Apiland.

Articolul anterior Produsele apicole - Superalimente esentiale pentru sanatatea noastra