Sari la conținut
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie

Miere de Manuka - aliatul unui organism puternic

Mierea de Manuka este un produs natural care conține o combinație distinctă de oligozaharide, aminoacizi și numeroși compuși polifenolici și substanțe derivate din plante. În contrast cu majoritatea tipurilor de miere, care obțin proprietăți antibacteriene în principal prin prezența peroxidului de hidrogen, mierea de Manuka se remarcă prin activitatea non-peroxidică (NPA), rezultată din concentrația crescută de metilglioxal (MGO) generată din dihidroxiacetonă (DHA) prezentă în nectarul Manuka. Cu cât nivelul de MGO este mai înalt, cu atât capacitatea antimicrobiană a produsului este mai puternică.

Se recomandă consumul a 3-4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până când simptomele se ameliorează sau dispar, însoțit de adoptarea unei diete echilibrate. Pentru a obține rezultate optime, aceasta ar trebui consumată cu 30 de minute înainte de mesele principale ale zilei.

Miere de Manuka naturală - eficientă împotriva multor afecțiuni

Mierea de Manuka naturală se recomandă în caz de febră, bronșită cronică, sinuzită cronică, arsuri la nivelul stomacului, dureri de gât, inflamații ale mucoasei nazale, gastroenterită, inflamații ale gingiilor, afecțiuni ale țesuturilor de susținere ale dinților, astm și stări de oboseală. Aceasta are proprietăți antimicrobiene puternice, inclusiv capacitatea de a elimina bacteria Helicobacter Pylori, cunoscută ca principală cauză a ulcerelor stomacale. De asemenea, mierea de Manuka acționează eficient împotriva cariilor dentare și ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene. Pentru consum, poate fi savurată oricum îți dorești: direct din borcan cu lingurița, adăugată în smoothie-uri, ceai sau iaurt. Pe site-ul nostru găsești și lăptișor de matcă, miere de albine crudă sau tonice apicole.