Sari la conținut
🐝Toate comenzile plasate în această perioadă vor pleca din stup începând cu data de 8 ianuarie 2025.
🐝Toate comenzile plasate în această perioadă vor pleca din stup începând cu data de 8 ianuarie 2025.

Miere și Propolis

Miere Salcâm - 500g

Ce este mierea crudă? Datorită proprietăților sale curative, mierea crudă a fost folosită încă din timpuri străvechi atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. Însă, pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea trebuie să fie consumată în forma ei pură, neprelucrată. Mierea crudă sau mierea vie este mierea nepasteurizată, aflată în starea ei naturală așa cum a fost extrasă din stup, fără a fi încălzită, conținând particule de polen și ceară. O altă caracteristică a mierii crude este că, dupa un timp, aceasta începe să cristalizeze, lucru rar întâlnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea crudă conține enzime, vitamine, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive naturale. Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 - 40 grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Beneficiile mierii crude de salcâm Apiland: Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe. Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută. Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor. Mierea crudă de salcâm este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți Calmează tusea, având proprietăți antiseptice Combate oboseala Înlătură astenia și nevrozele Diminuează aciditatea gastrică Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă de salcâm ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă de salcâm ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole:9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 40,00 lei - Preț vechi 40,00 lei
Preț vechi 40,00 lei
40,00 lei
40,00 lei - 40,00 lei
Preț curent 40,00 lei
Miere Salcâm - 1kg

Ce este mierea crudă? Datorită proprietăților sale curative, mierea crudă a fost folosită încă din timpuri străvechi atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. Însă, pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea trebuie să fie consumată în forma ei pură, neprelucrată. Mierea crudă sau mierea vie este mierea nepasteurizată, aflată în starea ei naturală așa cum a fost extrasă din stup, fără a fi încălzită, conținând particule de polen și ceară. O altă caracteristică a mierii crude este că, dupa un timp, aceasta începe să cristalizeze, lucru rar întâlnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea crudă conține enzime, vitamine, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive naturale. Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 - 40 grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Beneficiile mierii crude de salcâm Apiland: Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe. Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută. Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor. Mierea crudă de salcâm este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți Calmează tusea, având proprietăți antiseptice Combate oboseala Înlătură astenia și nevrozele Diminuează aciditatea gastrică Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă de salcâm ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă de salcâm ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole:9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.    

Preț vechi 71,00 lei - Preț vechi 71,00 lei
Preț vechi 71,00 lei
71,00 lei
71,00 lei - 71,00 lei
Preț curent 71,00 lei
Miere Salcâm ECO - 500g

Ce este mierea crudă? Datorită proprietăților sale curative, mierea crudă a fost folosită încă din timpuri străvechi atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. Însă, pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea trebuie să fie consumată în forma ei pură, neprelucrată. Mierea crudă sau mierea vie este mierea nepasteurizată, aflată în starea ei naturală așa cum a fost extrasă din stup, fără a fi încălzită, conținând particule de polen și ceară. O altă caracteristică a mierii crude este că, dupa un timp, aceasta începe să cristalizeze, lucru rar întâlnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea crudă conține enzime, vitamine, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive naturale. Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 - 40 grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Beneficiile mierii crude de salcâm Apiland: Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe. Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută. Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor. Mierea crudă de salcâm este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți Calmează tusea, având proprietăți antiseptice Combate oboseala Înlătură astenia și nevrozele Diminuează aciditatea gastrică Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă de salcâm ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă de salcâm ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole:9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 45,00 lei - Preț vechi 45,00 lei
Preț vechi 45,00 lei
45,00 lei
45,00 lei - 45,00 lei
Preț curent 45,00 lei
Miere Salcâm ECO - 1kg

Ce este mierea crudă? Datorită proprietăților sale curative, mierea crudă a fost folosită încă din timpuri străvechi atât ca un produs alimentar cât și ca un medicament. Însă, pentru a nu-și pierde calitățile sale excepționale, mierea trebuie să fie consumată în forma ei pură, neprelucrată. Mierea crudă sau mierea vie este mierea nepasteurizată, aflată în starea ei naturală așa cum a fost extrasă din stup, fără a fi încălzită, conținând particule de polen și ceară. O altă caracteristică a mierii crude este că, dupa un timp, aceasta începe să cristalizeze, lucru rar întâlnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea crudă conține enzime, vitamine, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive naturale. Pentru a-și păstra toate proprietățile benefice, mierea nu trebuie încălzită la o temperatură peste cea normală a stupului, de aproximativ 35 - 40 grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Beneficiile mierii crude de salcâm Apiland: Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac. Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe. Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută. Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor. Mierea crudă de salcâm este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți Calmează tusea, având proprietăți antiseptice Combate oboseala Înlătură astenia și nevrozele Diminuează aciditatea gastrică Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă de salcâm ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă de salcâm ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole:9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 79,00 lei - Preț vechi 79,00 lei
Preț vechi 79,00 lei
79,00 lei
79,00 lei - 79,00 lei
Preț curent 79,00 lei
Miere de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ - 250g

Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină.     Beneficiile mierii de Manuka UMF 10+ | MGO 263+ Textura moale, catifelată și nuanța strălucitoare ascund aroma specifică și fină a mierii de Manuka cu UMF™ 10+. Această miere poate da o senzație de furnicătură la înghițire, indicator al factorului ridicat al mierii de manuka. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 263 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este ideală pentru tratarea răcelii, gripei, durerilor în gât, asteniei, migrenelor și infecțiilor respiratorii. Datorită proprietăților curative și efectelor antivirale puternice, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este de un real ajutor la fiecare schimbare de sezon, când organismul este supus adaptării la noile condiții climatice și sistemul imunitar este slăbit. În același timp, puterea antibacteriană a mierii este suficient de mare pentru a trata diverse infecții bacteriene.   Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, mierea de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.   Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni   Ingrediente: 100% miere de Manuka UMF™ 10+ | MGO 263+ originară din Noua Zeelandă   Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui   Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.   Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 125,00 lei - Preț vechi 125,00 lei
Preț vechi
125,00 lei
125,00 lei - 125,00 lei
Preț curent 125,00 lei
Miere de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ - 500g

Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină.     Beneficiile mierii de Manuka UMF 10+ | MGO 263+ Textura moale, catifelată și nuanța strălucitoare ascund aroma specifică și fină a mierii de Manuka cu UMF™ 10+. Această miere poate da o senzație de furnicătură la înghițire, indicator al factorului ridicat al mierii de manuka. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 263 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este ideală pentru tratarea răcelii, gripei, durerilor în gât, asteniei, migrenelor și infecțiilor respiratorii. Datorită proprietăților curative și efectelor antivirale puternice, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este de un real ajutor la fiecare schimbare de sezon, când organismul este supus adaptării la noile condiții climatice și sistemul imunitar este slăbit. În același timp, puterea antibacteriană a mierii este suficient de mare pentru a trata diverse infecții bacteriene.   Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, mierea de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr.   Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni   Ingrediente: 100% miere de Manuka UMF™ 10+ | MGO 263+ originară din Noua Zeelandă   Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui   Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.   Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 240,00 lei - Preț vechi 240,00 lei
Preț vechi
240,00 lei
240,00 lei - 240,00 lei
Preț curent 240,00 lei
Miere Manuka MGO 250+ - 250g

Ce este mierea de Manuka? Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical. Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 153,00 lei - Preț vechi 153,00 lei
Preț vechi
153,00 lei
153,00 lei - 153,00 lei
Preț curent 153,00 lei
Miere Manuka MGO 250+ - 500g

Ce este mierea de Manuka? Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical. Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 293,00 lei - Preț vechi 293,00 lei
Preț vechi
293,00 lei
293,00 lei - 293,00 lei
Preț curent 293,00 lei
Miere Manuka MGO 250+ - 1kg

Ce este mierea de Manuka? Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical. Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.

Preț vechi 570,00 lei - Preț vechi 570,00 lei
Preț vechi 570,00 lei
570,00 lei
570,00 lei - 570,00 lei
Preț curent 570,00 lei