Suplimente accelerare metabolism
Vitamine și minerale naturale pentru accelerarea metabolismului
Filtre
Ce este polenul crud? Polenul crud este un aliment de mare valoare care aduce, efectiv, ameliorări ale stării de sănătate, fie și numai datorită conținutului său important de antioxidanți, care protejează celulele de oxidarea radicalilor liberi. Polenul crud este un aliment complet ce conține multe elemente nutritive pe care produsele de origine animală nu le conțin. Polenul conține 22 de aminoacizi, 18 vitamine, 25 de minerale, 59 de elemente de bază, 11 enzime și co-enzime, 14 acizi grași, 11 carbohidrați și aproximativ 25% din compoziția sa este reprezentată de proteine. Polenul crud este mai bogat în proteină vegetală decât multe surse animale, fiind considerat cel mai complet nutrient natural. De aceea, acesta este o sursă excelentă de proteine pentru vegetarieni și pentru cei care țin post, conținând mai mulți aminoacizi decât ouăle, carnea sau orice tip de lactate. Beneficiile polenului crud de măr*: Protejează împotriva infecțiilor microbiene Întărește și protejează miocardul Îmbunătățește metabolismul general Ajută la creșterea nivelului de energie Polenul crud de măr este o veritabilă sursă de energie pentru organism și un aliat important al metabolismului general. Conținutul său bogat în nutrimente stimulează și susține acest proces, atât de important pentru sănătatea organismului. Consumul polenului crud de măr ajută sistemul imunitar să apere organismul de infecțiile microbiene. Conținutul bogat în polifenoli, îi oferă o mare putere antioxidantă. Pe lângă toate acestea, polenul crud de măr contribuie la întărirea și protecția miocardului. Polenul crud de măr e disponibil în cantități limitate pentru că perioada de cules este foarte scurtă. Administrarea polenului crud de măr: Polenul crud de măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de măr: Polenul crud de măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
1 Recenzie
Ce este polenul crud?Polenul este o pulbere fină, în general de culoare galbenă, pe care albina o culege din flori și o prepară cu puțină miere și salivă, formând grăuncioare. Există două tipuri de polenuri: anomofile, cele purtate de vânt, și entomofile, cele purtate de insecte. Albinele nu recoltează polenuri purtate de vânt deoarece acestea conțin anumite substanțe toxice, fiind responsabile și de alergiile pe care unii oameni le au la polen. În schimb, polenul cules de albine este foarte nutritiv. Ca să înțelegem mai bine proprietățile deosebite ale polenului, ar trebui să analizăm scopul pentru care albinele îl recoltează. Pentru albine, polenul crud reprezintă sursa lor de proteine, vitamine și alți micronutrienți, atât de importanți chiar și pentru sănătatea noastră. Energia familiei de albine și puterea lor de apărare depind de calitatea polenului pe care acestea îl recoltează. De asemenea, trântorii consumă polen pentru a le oferi putere și fecunditate.Polenul crud este considerat un aliment natural complet și reprezintă o sursă importantă de energie și pentru organismul uman. În polenul crud se regăsesc o gamă largă de vitamine, atât liposolubile: A (și provitamina A), D, E, F, cât și hidrosolubile: C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H). Astfel, polenul crud suplinește cu succes carențele alimentare datorate alimentației moderne sărăcite de vitamine, fiind considerat un polivitaminizant natural, din care corpul își extrage exact doar ce și cât are nevoie.Beneficiile polenului crud de salcie și măr*: Tonifiază, fortifică și energizează organismul Protejează retina și cristalinul Întărește sistemul imunitar Reglează flora intestinală și metabolismul Polenul crud de salcie și măr aduce o stare de energie și vitalitate în organism prin aportul bogat de vitamine, minerale și nutrienți pe care îl conține. Este bogat în luteină și zeaxantină, astfel protejează retina și cristalinul. Polenul crud de salcie și măr întărește sistemul imunitar, reglează flora intestinală și metabolismul, fiind și un bun detoxifiant. Acesta are o puternică acțiune antioxidantă și de combatere a radicalilor liberi.Administrarea polenului crud de salcie și măr:Polenul crud de salcie și măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.Doza uzuală recomandată:Copii - 1 linguriță/zi (5 g)Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de salcie și măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.Polenul crud de salcie și măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. Polenul crud de salcie și măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.Deși se păstrează la congelator, polenul crud de salcie și măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut!Polenul crud de salcie și măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.Polenul crud de salcie și măr ECO este un produs ecologic certificat de Ecocert.Polenul crud de salcie și măr ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
1 Recenzie
Ce este polenul crud?Polenul este o pulbere fină, în general de culoare galbenă, pe care albina o culege din flori și o prepară cu puțină miere și salivă, formând grăuncioare. Există două tipuri de polenuri: anomofile, cele purtate de vânt, și entomofile, cele purtate de insecte. Albinele nu recoltează polenuri purtate de vânt deoarece acestea conțin anumite substanțe toxice, fiind responsabile și de alergiile pe care unii oameni le au la polen. În schimb, polenul cules de albine este foarte nutritiv. Ca să înțelegem mai bine proprietățile deosebite ale polenului, ar trebui să analizăm scopul pentru care albinele îl recoltează. Pentru albine, polenul crud reprezintă sursa lor de proteine, vitamine și alți micronutrienți, atât de importanți chiar și pentru sănătatea noastră. Energia familiei de albine și puterea lor de apărare depind de calitatea polenului pe care acestea îl recoltează. De asemenea, trântorii consumă polen pentru a le oferi putere și fecunditate.Polenul crud este considerat un aliment natural complet și reprezintă o sursă importantă de energie și pentru organismul uman. În polenul crud se regăsesc o gamă largă de vitamine, atât liposolubile: A (și provitamina A), D, E, F, cât și hidrosolubile: C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H). Astfel, polenul crud suplinește cu succes carențele alimentare datorate alimentației moderne sărăcite de vitamine, fiind considerat un polivitaminizant natural, din care corpul își extrage exact doar ce și cât are nevoie.Beneficiile polenului crud de salcie și măr*: Tonifiază, fortifică și energizează organismul Protejează retina și cristalinul Întărește sistemul imunitar Reglează flora intestinală și metabolismul Polenul crud de salcie și măr aduce o stare de energie și vitalitate în organism prin aportul bogat de vitamine, minerale și nutrienți pe care îl conține. Este bogat în luteină și zeaxantină, astfel protejează retina și cristalinul. Polenul crud de salcie și măr întărește sistemul imunitar, reglează flora intestinală și metabolismul, fiind și un bun detoxifiant. Acesta are o puternică acțiune antioxidantă și de combatere a radicalilor liberi.Administrarea polenului crud de salcie și măr:Polenul crud de salcie și măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.Doza uzuală recomandată:Copii - 1 linguriță/zi (5 g)Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de salcie și măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.Polenul crud de salcie și măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. Polenul crud de salcie și măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.Deși se păstrează la congelator, polenul crud de salcie și măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut!Polenul crud de salcie și măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
Ce este polenul crud? Polenul crud este un aliment de mare valoare care aduce, efectiv, ameliorări ale stării de sănătate, fie și numai datorită conținutului său important de antioxidanți, care protejează celulele de oxidarea radicalilor liberi. Polenul crud este un aliment complet ce conține multe elemente nutritive pe care produsele de origine animală nu le conțin. Polenul conține 22 de aminoacizi, 18 vitamine, 25 de minerale, 59 de elemente de bază, 11 enzime și co-enzime, 14 acizi grași, 11 carbohidrați și aproximativ 25% din compoziția sa este reprezentată de proteine. Polenul crud este mai bogat în proteină vegetală decât multe surse animale, fiind considerat cel mai complet nutrient natural. De aceea, acesta este o sursă excelentă de proteine pentru vegetarieni și pentru cei care țin post, conținând mai mulți aminoacizi decât ouăle, carnea sau orice tip de lactate. Beneficiile polenului crud de măr*: Protejează împotriva infecțiilor microbiene Întărește și protejează miocardul Îmbunătățește metabolismul general Ajută la creșterea nivelului de energie Polenul crud de măr este o veritabilă sursă de energie pentru organism și un aliat important al metabolismului general. Conținutul său bogat în nutrimente stimulează și susține acest proces, atât de important pentru sănătatea organismului. Consumul polenului crud de măr ajută sistemul imunitar să apere organismul de infecțiile microbiene. Conținutul bogat în polifenoli, îi oferă o mare putere antioxidantă. Pe lângă toate acestea, polenul crud de măr contribuie la întărirea și protecția miocardului. Polenul crud de măr e disponibil în cantități limitate pentru că perioada de cules este foarte scurtă. Administrarea polenului crud de măr: Polenul crud de măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud de măr: Polenul crud de măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud de măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud de măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud de măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Polenul crud de măr ECO este un produs ecologic certificat de Ecocert. Polenul crud de măr ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.