Suplimente imunitate
Vitamine și minerale naturale pentru imunitate
Filtre
- Acnee (2)
- Adhd (0)
- Alergie (2)
- Alopecie (0)
- Alzheimer (0)
- Anemie (2)
- Anorexie (3)
- Artrita (0)
- Astenie (2)
- Astm (0)
- Astm Bronsic (2)
- Balonare (2)
- Bronsita (0)
- Colesterol (0)
- Constipatie (4)
- Depresie (0)
- Diabet (0)
- Eczeme Si Micoze (2)
- Energie (0)
- Fertilitate (0)
- Imunitate (4)
- Imunitate Copii (10)
- Inima (0)
- Insomnii (0)
- Memorie Si Concentrare (0)
- Menopauza (0)
- Nervii Periferici (0)
- Osteoporoza (2)
- Pancreas (0)
- Par (0)
- Parkinson (0)
- Raceala Si Gripa (0)
- Sportivi (2)
- Steatoza Hepatica (2)
- Stres (0)
Ce este polenul crud? Polenul crud, unul dintre cele mai pure și complete alimente, este un adevărat miracol al naturii, ce își demonstrează pe deplin numeroasele virtuți terapeutice. În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. De aceea, polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman. Polenul crud reprezintă una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, iar mare parte dintre ele sunt sub formă de aminoacizi, care se absorb direct, fără eforturi din partea organismului. Tocmai de aceea, polenul crud reprezintă o sursă excelentă de proteine vegetale, mai ales pentru vegetarieni sau pentru cei ce țin post. Beneficiile polenului crud poliflor*: Ajută la creșterea nivelului de energie Diminuează stările de oboseală cronică Întărește sistemul imunitar Contribuie la regenerarea florei intestinale Previne osteoporoza Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al polenului crud poliflor provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei. Polenul crud poliflor aduce un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic, vitaminizant, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență. De asemenea, diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea. Polenul crud poliflor contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, polenul crud poliflor suplinește carențele alimentare și previne osteoporoza. În medie, polenul poliflor conţine: proteine 23,7%, lipide 4,8%, glucide 27,8%, apă 7-11%, fibre solubile şi insolubile 13-14%. Este de reținut faptul că proteinele se găsesc în polen în proporţie mai mare decât în carne, iar bogăţia de aminoacizi a polenului o întrece de trei ori pe cea a oului, a brânzei şi a cărnii. În polen se găsesc circa 100 de enzime, co-enzime şi pro-enzime. Unele dintre cele mai apreciate antioxidante sunt vitaminele A şi E, care se găsesc în mari cantităţi în polenul crud. Dar o şi mai intensă acţiune antioxidantă o conferă polenului flavonoidele din compoziţia sa. Din acest punct de vedere, 30g de polen echivalează cu consumul a peste un kilogram de broccoli. Administrarea polenului crud poliflor: Polenul crud poliflor poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud poliflor poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud poliflor: Polenul crud poliflor se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud poliflor rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud poliflor nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud poliflor poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
4.86 / 5.0
22 Recenzii
Ce este polenul crud? Polenul crud, unul dintre cele mai pure și complete alimente, este un adevărat miracol al naturii, ce își demonstrează pe deplin numeroasele virtuți terapeutice. În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. De aceea, polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman. Polenul crud reprezintă una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale, iar mare parte dintre ele sunt sub formă de aminoacizi, care se absorb direct, fără eforturi din partea organismului. Tocmai de aceea, polenul crud reprezintă o sursă excelentă de proteine vegetale, mai ales pentru vegetarieni sau pentru cei ce țin post. Beneficiile polenului crud poliflor*: Ajută la creșterea nivelului de energie Diminuează stările de oboseală cronică Întărește sistemul imunitar Contribuie la regenerarea florei intestinale Previne osteoporoza Gustul surprinzător, foarte plăcut și parfumat al polenului crud poliflor provine dintr-o mare varietate de plante din zonele pure, nepoluate, de deal și de munte ale Transilvaniei. Polenul crud poliflor aduce un surplus de energie în organism, este un excelent antianemic, vitaminizant, fiind indicat îndeosebi persoanelor ce trăiesc în mediul urban care, datorită ritmului de viață agitat, sunt supuse la diverse forme de stres, sau persoanelor aflate în convalescență. De asemenea, diminuează oboseala cronică, redă optimismul și vitalitatea. Polenul crud poliflor contribuie la regenerarea florei intestinale, având un rol demn de luat în considerare în tratamentul bolii Crohn sau al colitelor ulceroase. Datorită conținutului bogat în vitamine B, proteine și minerale, polenul crud poliflor suplinește carențele alimentare și previne osteoporoza. În medie, polenul poliflor conţine: proteine 23,7%, lipide 4,8%, glucide 27,8%, apă 7-11%, fibre solubile şi insolubile 13-14%. Este de reținut faptul că proteinele se găsesc în polen în proporţie mai mare decât în carne, iar bogăţia de aminoacizi a polenului o întrece de trei ori pe cea a oului, a brânzei şi a cărnii. În polen se găsesc circa 100 de enzime, co-enzime şi pro-enzime. Unele dintre cele mai apreciate antioxidante sunt vitaminele A şi E, care se găsesc în mari cantităţi în polenul crud. Dar o şi mai intensă acţiune antioxidantă o conferă polenului flavonoidele din compoziţia sa. Din acest punct de vedere, 30g de polen echivalează cu consumul a peste un kilogram de broccoli. Administrarea polenului crud poliflor: Polenul crud poliflor poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei. Doza uzuală recomandată: Copii - 1 linguriță/zi (5 g) Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni. Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud poliflor poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Mod de păstrare a polenului crud poliflor: Polenul crud poliflor se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Polenul crud poliflor rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți. Deși se păstrează la congelator, polenul crud poliflor nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut! Polenul crud poliflor poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Polenul crud poliflor ECO este un produs ecologic certificat de Ecocert. Polenul crud poliflor ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăProdusele apicole - indicate sau nu în cazul diabetului? Vezi recomandările specialiştilorRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
8 Recenzii
Ce este polenul crud?Polenul crud este un medicament natural ce conţine aminoacizi esenţiali, minerale, vitamine, enzime şi numeroase alte substanţe cu efecte deosebit de importante în menţinerea sănătăţii. Tratamentele naturiste cu polen crud sunt recomandate pentru numeroase probleme de sănătate, de la afecţiuni digestive (constipaţie, diaree, enterocolită), boli cardiovasculare (hipertensiune, insuficienţă cardiacă), probleme renale, afecțiuni hepatice, dezechilibre hormonale, imunitate scăzută, depresie, oboseală cronică, precum şi contra căderii părului şi refacerea unghiilor fragile.Polenul crud este de real folos în pregătirea și întărirea sistemului imunitar atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ținând cont că sezonul rece începe, de obicei, cu oscilații de temperatură și că aportul de vitamine și minerale din fructele și legumele proaspete începe să se reducă, o cură cu polen crud reprezintă un mijloc natural pentru a susține buna funcționare a organismului. Astfel, polenul crud ne poate feri de răceli, viroze și alte afecțiuni ale sistemului respirator. Beneficiile polenului crud de trandafir sălbatic și măr*: Protejează de infecții microbiene Întărește sistemul imunitar Facilitează absorbția de calciu în organism Combate constipația Polenul crud de trandafir sălbatic și măr are un conținut bogat de vitamine C, A, fosfor, minerale, oligoelemente, antioxidanți, potasiu, fier și flavonoide ce facilitează absorbția de calciu. Acesta susține și întărește sistemul imunitar, ținând departe de organism infecțiile microbiene. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr este și un foarte bun antianemic, reglează tranzitul intestinal și combate constipația, menținând o stare de echilibru în organism.Administrarea polenului crud de trandafir sălbatic și măr:Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.Doza uzuală recomandată:Copii - 1 linguriță/zi (5 g)Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.Mod de păstrare a polenului crud de trandafir sălbatic și măr:Polenul crud de trandafir sălbatic și măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.Deși se păstrează la congelator, polenul crud de trandafir sălbatic și măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut!Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
4.67 / 5.0
6 Recenzii
Ce este mierea crudă? Termenul de ”miere crudă” sau ”miere vie” este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită. Mierea crudă ApiLand este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care-i conferă calitățile nutritive și beneficiile. Mierea crudă este o sursă de sănătate pentru organism, proprietățile sale curative și cosmetice fiind apreciate și recunoscute de specialiști. Nici un aliment nu este perfect, însă mierea crudă se apropie mult de acest atribut datorită conținutului bogat de substanțe nutritive și antioxidanți. Însă, pentru a nu-și pierde din beneficii, mierea trebuie consumată în forma ei pură, fără a fi procesată termic sau chimic. Dacă este încălzită la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius, mierea își pierde o mare parte din proprietățile terapeutice. Procesul de cristalizare este natural, fiind o dovadă certă a faptului că mierea nu a fost prelucrată termic. Dacă o preferi în stare lichidă, o poți topi în baie de apă încălzită până la maximum 40 de grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Mierea crudă are diferite arome și variate culori în funcție de florile din care provine, însă indiferent de originea florală, mierea crudă are puternice efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene. În plus, fiecare sortiment în parte are calitățile sale specifice. Beneficiile mierii crude poliflore: Deși există în rândul consumatorilor o falsă impresie că mierea crudă polifloră este de o calitate inferioară comparativ cu alte sortimente de miere, acest lucru nu este adevărat. În realitate, medicii apiterapeuți și specialiștii o recomandă ca fiind o miere ”completă”, datorită faptului că aceasta este obținută din nectarul mai multor specii de plante, îmbinând puterea terapeutică a acestora. Tocmai de aceea, mierea crudă polifloră este mai bogată în vitamine și săruri minerale decât mierea monofloră. Mierea crudă polifloră conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici și hormoni, glucoză și fructoză. Mierea crudă polifloră are un gust aromat și foarte dulce care poate să difere în funcție de florile din care provine. Culoarea poate să varieze de la galben deschis până la oranj sau maro cu reflexe rubinii de chihlimbar. Mierea crudă polifloră este recomandată în special copiilor și vârstnicilor, având o mulțime de efecte benefice sănătății. Mierea crudă polifloră are proprietăți antiseptice, antibacteriane și antiinflamatorii, întărind totodată sistemul imunitar. Mierea crudă polifloră este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Stimulează pofta de mâncare - mai ales la copii, datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale Echilibrează procesul de digestie - previne indigestia sau constipația. În plus, are o acțiune diuretică, stimulând eliminarea toxinelor din organism Acționează benefic asupra ficatului și a inimii - îmbunătățește circulația sanguină și menține ficatul bine hrănit, asigurând o rezervă optimă de glicogen necesară organismului Stimulează creșterea producției de globule roșii din sânge și implicit crește nivelul de hemoglobina datorită conținutului mare de fier Combate oboseala fizică și psihică Previne demineralizarea oaselor și stimulează creșterea acestora datorită nivelului crescut de calciu Stimulează vindecarea rănilor, arsurilor și cicatricelor - se aplică miere crudă pe bandajele folosite COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă polifloră ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă polifloră ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole: 9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii 11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
Ce este păstura în miere? Cu o concentrație de 30% păstură, acest produs are un gust dulce și plăcut, care este agreat și de către copii. Păstura în miere este un produs obținut prin măcinarea păsturii și dizolvarea acesteia în miere crudă. Păstura, denumită popular ”Pâinea albinelor”, este un produs natural, rezultat prin fermentarea polenului în condiții naturale, în stup. Citește mai multe despre Păstura de albine Apiland Beneficiile păsturii de albine în miere*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura în miere ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura de albine în miere este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura în miere ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase. Compoziția păsturii de albine în miere: păstură 30%, miere crudă polifloră. Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Mierea crudă este un aliment complet, foarte bogat în minerale, vitamine, enzime, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive benefice pentru stimularea sistemului imunitar. Modul de păstrare a păsturii de albine în miere: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii în miere: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minimum 1 linguriță pe zi Adulți: minimum 1 lingură pe ziPăstura în miere este recomandată copiilor peste 12 luni. Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă pe zi, adică aproximativ 3 grame pe zi. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze. Păstura în miere ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert.Păstura în miere ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu. Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
4 Recenzii
Ce este păstura în miere? Cu o concentrație de 30% păstură, acest produs are un gust dulce și plăcut, care este agreat și de către copii. Păstura în miere este un produs obținut prin măcinarea păsturii și dizolvarea acesteia în miere crudă. Păstura, denumită popular ”Pâinea albinelor”, este un produs natural, rezultat prin fermentarea polenului în condiții naturale, în stup. Citește mai multe despre Păstura de albine Apiland Beneficiile păsturii de albine în miere*: Ajută la detoxifierea organismului Protejează ficatul și tubul digestiv Reduce colesterolul din sânge Previne și tratează anemiile Întărește sistemul imunitar Păstura în miere ApiLand este un excelent adjuvant în detoxifierea organismului, ajută la reducerea colesterolului din sânge, fiind indicat persoanelor care suferă de ateroscleroză. Este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, ce fac din acesta un produs apicol desăvârșit. Păstura de albine în miere este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv, precum și celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză. De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură și în afecţiuni ale prostatei, ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei. Păstura în miere ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţelor provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase. Compoziția păsturii de albine în miere: păstură 30%, miere crudă polifloră. Deşi are o compoziţie asemănătoare polenului, păstura are proprietăți chiar mai valoroase decât acesta datorită conţinutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E şi K, acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenți, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Mierea crudă este un aliment complet, foarte bogat în minerale, vitamine, enzime, antioxidanți puternici și alte substanțe nutritive benefice pentru stimularea sistemului imunitar. Modul de păstrare a păsturii de albine în miere: bine închisă, la temperatura camerei (15-20 °C), ferită de umezeală și căldură. Administrarea păsturii în miere: Se recomandă consumul în cure de minim 6 săptămâni, dar poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții. Doza uzuală recomandată: Copii: minimum 1 linguriță pe zi Adulți: minimum 1 lingură pe ziPăstura în miere este recomandată copiilor peste 12 luni. Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă pe zi, adică aproximativ 3 grame pe zi. Consumul de păstură este indicat copiilor, pâinea albinelor suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie dezechilibrată. În unele situaţii, doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut. Datorită procesului de fermentare, păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile acesteia să se altereze. Păstura în miere ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre păstură găsești în următoarele articole:Păstura - terapie cu zeci de beneficii. Vezi recomandările Dr. Ștefan Stângaciu. Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăDetoxifiere naturală după sărbători cu Păstură de albine ApiLand7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăPăstura ApiLand, un produs apicol de excepție Păstura - Hrana albinelor, benefică pentru om Păstura *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
6 Recenzii
Ce este mierea crudă? Termenul de ”miere crudă” sau ”miere vie” este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită. Mierea crudă ApiLand este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care-i conferă calitățile nutritive și beneficiile. Mierea crudă este o sursă de sănătate pentru organism, proprietățile sale curative și cosmetice fiind apreciate și recunoscute de specialiști. Nici un aliment nu este perfect, însă mierea crudă se apropie mult de acest atribut datorită conținutului bogat de substanțe nutritive și antioxidanți. Însă, pentru a nu-și pierde din beneficii, mierea trebuie consumată în forma ei pură, fără a fi procesată termic sau chimic. Dacă este încălzită la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius, mierea își pierde o mare parte din proprietățile terapeutice. Procesul de cristalizare este natural, fiind o dovadă certă a faptului că mierea nu a fost prelucrată termic. Dacă o preferi în stare lichidă, o poți topi în baie de apă încălzită până la maximum 40 de grade Celsius. Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie. Mierea crudă are diferite arome și variate culori în funcție de florile din care provine, însă indiferent de originea florală, mierea crudă are puternice efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene. În plus, fiecare sortiment în parte are calitățile sale specifice. Beneficiile mierii crude poliflore: Deși există în rândul consumatorilor o falsă impresie că mierea crudă polifloră este de o calitate inferioară comparativ cu alte sortimente de miere, acest lucru nu este adevărat. În realitate, medicii apiterapeuți și specialiștii o recomandă ca fiind o miere ”completă”, datorită faptului că aceasta este obținută din nectarul mai multor specii de plante, îmbinând puterea terapeutică a acestora. Tocmai de aceea, mierea crudă polifloră este mai bogată în vitamine și săruri minerale decât mierea monofloră. Mierea crudă polifloră conține vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor – ajută la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici și hormoni, glucoză și fructoză. Mierea crudă polifloră are un gust aromat și foarte dulce care poate să difere în funcție de florile din care provine. Culoarea poate să varieze de la galben deschis până la oranj sau maro cu reflexe rubinii de chihlimbar. Mierea crudă polifloră este recomandată în special copiilor și vârstnicilor, având o mulțime de efecte benefice sănătății. Mierea crudă polifloră are proprietăți antiseptice, antibacteriane și antiinflamatorii, întărind totodată sistemul imunitar. Mierea crudă polifloră este eficientă în ameliorarea și tratarea diferitelor afecțiuni: Stimulează pofta de mâncare - mai ales la copii, datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale Echilibrează procesul de digestie - previne indigestia sau constipația. În plus, are o acțiune diuretică, stimulând eliminarea toxinelor din organism Acționează benefic asupra ficatului și a inimii - îmbunătățește circulația sanguină și menține ficatul bine hrănit, asigurând o rezervă optimă de glicogen necesară organismului Stimulează creșterea producției de globule roșii din sânge și implicit crește nivelul de hemoglobina datorită conținutului mare de fier Combate oboseala fizică și psihică Previne demineralizarea oaselor și stimulează creșterea acestora datorită nivelului crescut de calciu Stimulează vindecarea rănilor, arsurilor și cicatricelor - se aplică miere crudă pe bandajele folosite COMPOZIȚIE: miere 100% naturală Țara de proveniență: RomâniaMierea este recomandată copiilor peste 12 luni. De reținut! O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/glucoză. Mierea crudă polifloră ApiLand este un produs ecologic certificat de Ecocert. Mierea crudă polifloră ApiLand este atestată de catre Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Mai multe informații despre beneficiile mierii crude ApiLand găsești în următoarele articole: 9 metode de a deosebi mierea crudă de cea contrafăcutăSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastră6 Idei de mic dejun sănătos pentru copii 11 Reţete cu produse apicole pentru o alimentaţie sănătoasă 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăMierea crudă de la ApiLand 5 remedii naturale cu miere Mierea, un cadou al naturii Mierea *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
5.0 / 5.0
2 Recenzii
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante. Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională). Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă. Majoritatea tipurilor de miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Cu cât nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină. Beneficiile mierii de Manuka UMF 10+ | MGO 263+ Textura moale, catifelată și nuanța strălucitoare ascund aroma specifică și fină a mierii de Manuka cu UMF™ 10+. Această miere poate da o senzație de furnicătură la înghițire, indicator al factorului ridicat al mierii de manuka. Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 263 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este ideală pentru tratarea răcelii, gripei, durerilor în gât, asteniei, migrenelor și infecțiilor respiratorii. Datorită proprietăților curative și efectelor antivirale puternice, mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+ este de un real ajutor la fiecare schimbare de sezon, când organismul este supus adaptării la noile condiții climatice și sistemul imunitar este slăbit. În același timp, puterea antibacteriană a mierii este suficient de mare pentru a trata diverse infecții bacteriene. Administrare: Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat. Pentru eficiență maximă, mierea de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. Consumă mierea după bunul plac, cu lingurița direct din borcan, adaug-o într-un smoothie, în ceai sau iaurt. Echilibrează citricele sau oțetul într-un sos de salată sau îndulcește orice vrei cu mierea de Manuka SuperLife UMF 10+ | MGO 263+. Mierea de Manuka trebuie utilizată cu moderație în cazul diabetului și evitată complet în caz de alergie. ! Mierea de Manuka este recomandată copiilor peste 12 luni Ingrediente: 100% miere de Manuka UMF™ 10+ | MGO 263+ originară din Noua Zeelandă Mod de păstrare: La temperaturi sub 25°C, ferită de razele soarelui Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului. Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
Ce este mierea de Manuka? Dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras în mod deosebit atenţia lumii medicale datorită proprietăților sale antibacteriene neobișnuite. Puterea vindecătoare a mierii de Manuka se datorează unui compus, dihidroxiacetona care se regăsește în concentrații foarte mari în florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda. Mierea de Manuka posedă o activitate antibacteriană ce nu poate fi regăsită în niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetări, printre care și studiile făcute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelandă. Spre deosebire de mierea crudă obișnuită, mierea de Manuka are un conținut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanță activă, ceea ce o califică pentru utilizare în scop medical. Cercătările au descoperit că mierea de Manuka are proprietăți foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate. Despre MGO™, factorul unic al mierii de Manuka MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare. MGO™ este marcă înregistrată și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă. Astfel avem: Mierea MGO™ 100+ Nivel de întreținere Este indicată pentru susținerea sistemului imunitar în afecțiuni ușoare și de scurtă durată (răceli, dureri de gât etc.) Mierea MGO™ 250+ Nivel util Este indicată pentru tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea MGO™ 400+ Nivel extra cu activitate ridicată Se recomandă mai ales în cazul afecțiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior și care sunt rezistente la tratamente. Mierea MGO™ 550+ Nivel superior cu activitate foarte ridicată Se recomandă în cazurile unor infecții foarte rezistente. Atenție: Vă recomandăm să folosiți factorul potrivit necesităților d-voastră. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic, când nu este necesar, poate duce în anumite cazuri la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.Beneficiile Mierii de Manuka MGO™ 250+* Mierea de Manuka are în mod natural un conţinut bogat în Metilglioxal (MGO™), substanţă responsabilă pentru efectul antibacterian al acestui produs apicol. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din acest tip de miere este de MGO™ 250+, adică minim 250mg/kg. Mierea MGO™ 250+ este indicată pentru susținerea sistemului imunitar și tratarea infecțiilor cu microorganisme bacteriene și fungice. Se recomandă un tratament cu 3-4 lingurițe de miere pe zi urmat de un tratament de menținere cu 1 linguriță pe zi. Mierea de Manuka este eficientă în ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate: Imunitate: dureri de gât, febră, gripă și răceală, bronșită cronică, astm, sinuzită cronică, migrene, alergii, astenie, îmbunătățirea somnului, neutralizarea PH-ului, afte, sănătatea ochilor Sistem digestiv: aciditate și reflux gastric, arsuri la stomac, bacteria Helicobacter Pylori (responsabilă de majoritatea ulcerelor stomacale), afecțiuni gastro intestinale, paraziți intestinali, gastroenterită Afecțiuni bacteriene: infecții cu stafilococ auriu, reducerea inflamațiilor, candidă, efect antibiotic, potențează acțiunea radioterapiei în tratarea unor forme de cancer, rinită, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, miros neplăcut al gurii, eliminarea plăcii dentare Îngrijire externă: eczeme, dermatite, psoriazis, arsuri de gradul I și II, leziuni, cicatrici, plăgi chirurgicale infectate, afecțiuni parodontale, gingivită, efect anticarii, ulcerații ale pielii, foliculită de la epilare sau bărbierit, înțepături insecte, herpes, iritație scutec Tratament cosmetic: riduri, acnee, puncte negre, căderea părului, păr uscat, mătreață. Administrare: Uz intern: 3 -4 lingurițe pe zi dimineața și seara, înainte de masă. Nerecomandat copiilor mai mici de 12 luni. Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresă Uz cosmetic: ca ingredient în diverse măști cosmetice pentru față și păr. În general, recomandăm consumul de produse apicole copiilor peste 12 luni.Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros, sub 25°C.Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare. Descoperă mai multe informații despre Mierea de Manuka de la ApiLand în următoarele articole:Mierea de Manuka - tratament naturist împotriva stafilococului auriu7 aspecte esenţiale de care să ţii cont când cumperi miere de ManukaSuperalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăÎntrebări și răspunsuri despre mierea de ManukaMierea de Manuka, cel mai puternic aliat al unei imunități de fierProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier8 Probleme ale pielii pe care mierea de Manuka le amelioreazăTratament naturist pentru Helicobacter pylori cu miere de Manuka Mierea de Manuka - 7 beneficii ale acesteia pe care trebuie să le cunoști *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.
Ce este polenul crud?Polenul crud este un medicament natural ce conţine aminoacizi esenţiali, minerale, vitamine, enzime şi numeroase alte substanţe cu efecte deosebit de importante în menţinerea sănătăţii. Tratamentele naturiste cu polen crud sunt recomandate pentru numeroase probleme de sănătate, de la afecţiuni digestive (constipaţie, diaree, enterocolită), boli cardiovasculare (hipertensiune, insuficienţă cardiacă), probleme renale, afecțiuni hepatice, dezechilibre hormonale, imunitate scăzută, depresie, oboseală cronică, precum şi contra căderii părului şi refacerea unghiilor fragile.Polenul crud este de real folos în pregătirea și întărirea sistemului imunitar atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ținând cont că sezonul rece începe, de obicei, cu oscilații de temperatură și că aportul de vitamine și minerale din fructele și legumele proaspete începe să se reducă, o cură cu polen crud reprezintă un mijloc natural pentru a susține buna funcționare a organismului. Astfel, polenul crud ne poate feri de răceli, viroze și alte afecțiuni ale sistemului respirator. Beneficiile polenului crud de trandafir sălbatic și măr*: Protejează de infecții microbiene Întărește sistemul imunitar Facilitează absorbția de calciu în organism Combate constipația Polenul crud de trandafir sălbatic și măr are un conținut bogat de vitamine C, A, fosfor, minerale, oligoelemente, antioxidanți, potasiu, fier și flavonoide ce facilitează absorbția de calciu. Acesta susține și întărește sistemul imunitar, ținând departe de organism infecțiile microbiene. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr este și un foarte bun antianemic, reglează tranzitul intestinal și combate constipația, menținând o stare de echilibru în organism.Administrarea polenului crud de trandafir sălbatic și măr:Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.Doza uzuală recomandată:Copii - 1 linguriță/zi (5 g)Adulți - 1 lingură/zi (15 g).Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.Mod de păstrare a polenului crud de trandafir sălbatic și măr:Polenul crud de trandafir sălbatic și măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.Deși se păstrează la congelator, polenul crud de trandafir sălbatic și măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. De reținut!Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.Polenul crud de trandafir sălbatic și măr ECO este un produs ecologic certificat de Ecocert.Polenul crud de trandafir sălbatic și măr ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural. Important! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.Fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficienței, biodisponibilității și siguranței corespunzătoare.Mai multe detalii despre polenul crud găsești în următoarele articole:Superalimente esenţiale pentru sănătatea noastrăRemedii apicole pentru astenia de primăvară și rinita alergicăPolenul crud - tratament naturist pentru alergia la ambrozieProdusele apicole - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fierCe este polenul crud și la ce este bun?4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță 7 rețete de mic dejun sănătos cu miere, polen și păsturăDigestie echilibrată şi armonie în organism Polenul crud monoflor, pentru sănătate și vigoare *Informațiile sunt prezentate cu cele mai bune intenții, sunt publicate cu scop informativ și nu pot substitui sfaturile sau prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Mai multe detalii aici.