Passer au contenu
CADEAU EN NID D'ABEILLE avec du miel pour toute commande d'au moins 299 lei
CADEAU EN NID D'ABEILLE avec du miel pour toute commande d'au moins 299 lei
Energie într-o aromă delicată

Energie într-o aromă delicată

Energie într-o aromă delicată.

În anul 2015, stupul ApiLand, a introdus pe piața românească lăptișorul de matcă PUR și CRUD cu aromă de MANGO.

După cum știm deja, lăptişorul de matcă este o substanţă binecuvântată între toate produsele stupului, beneficiile sale fiind incomparabile.

Lăptișorul de matcă PUR este sursa de ACID 10 HDA (acid 10-hidroxidecanoic), care mărește rezistența naturală a organismului. În plus, conține vitamine (B1,B2,B3,B6,B7,B8,B9, în principal B5- acidul pantoteni sau "vitamina antistres”) și ACETILCOLINĂ – mediator în procesul de transmitere a influxului nervos.

Cele mai frecvente efecte sunt cele legate de îmbunătăţirea aspectului pielii, de creşterea rezistenţei la infecţiile virale, de scăderea tensiunii arteriale, în caz de hipertensiune, de creşterea tensiunii arteriale, în caz de hipotensiune, de scăderea nivelului colesterolului sanguin, de ameliorarea simptomatologiei, în caz de anemie şi arterioscleroză şi, în general, de o considerabilă ameliorare a stării de sănătate în cazul bolilor cronice şi incurabile.

Lăptişorul de matcă administrat oral timp de 7 săptămâni, prin administrare sublinguală în doze de 1g zilnic, are efect tonic şi stimulent, cu un pregnant efect euforizant la oamenii sănătoşi.

Pe lângă aceste beneficii remarcabile, lăptişorul de matcă a rezolvat cele mai multe dintre problemele de sănătate ale utilizatorilor. În multe cazuri era vorba de afecţiuni cronice sau recurente, pentru care alte tratamente nu dăduseră rezultatele dorite, aşa că oamenii care au folosit lăptişor de matcă au considerat aceste efecte ca fiind miraculoase.

Lăptișorul de matcă pur cu aromă de mango este un produs apicol care îmbină beneficiile lăptișorului de matcă pur cu aroma și beneficiile fructului mango, făcându-l prietenos pentru copii, ușor de asimilat de către organism. Acest produs conține lăptișor de matcă pur în proporție de 99.967%, aroma de mango - 0.03%, și aromă de citrice în proporție 0.003%.

Recipientul în care vine propus acest produs este de 30g cu pompiță dozatoare, extrem de ușor de utilizat. Prin apăsare se eliberează 1gr, doza zilnică.

Nu există contraindicaţii la consumul de lăptişor de matcă cu aromă de mango. Acesta poate fi consumat de toată lumea, la orice vârstă (copii, adolescenţi, adulţi, persoane vârstnice), oricare ar fi problemele lor de sănătate, fără nici un risc, ba chiar din contră!

Un alt avantaj al consumului de lăptişor de matcă împreună cu alte produse: foarte des, acesta atenuează efectele secundare ale anumitor medicamente, uneori extrem de greu de suportat de organismele obosite, surmenate şi saturate.

Fără probleme, se pot face cure de o lună, două, trei, cu sau fără pauze între ele... sau se poate mări numărul de cure făcute într-un an. Oprirea se va face de la sine, în ziua în care organismul revitalizat va da semnele sănătăţii regăsite.

Poate exista un oarecare deranj cu ocazia consumării, aşa cum am văzut, datorat acidităţii sale naturale, dar acesta nu este patologic. Pentru toţi aceia consideră că gustul lăptişorului de matcă este mult prea astringent, există alternativa și anume lăptișorul de matcă pur și crud cu aromă de mango ApiLand.

Este extrem de indicat la copii şi adolescenţi în creştere, lăptișorul crud și pur ApiLand cu aromă de mango ajută împotriva carenţelor induse de regimul alimentar din zilele noastre, prea des axat pe hamburgeri, cartofi prăjiţi, îngheţată şi băuturi acidulate..etc.

În concluzie, pentru un stil de viață sănătos, nu uitați să consumați doza zilnică recomandată de lăptișor de matcă, care este o adevărată mină de sănătate!

Pentru orice informaţii şi detalii legate de produsele stupului, puteţi suna la numărul de telefon 0371.78.00.78

Article précédent 4 produits apicoles incontournables dans vos bagages de vacances