Ugrás a tartalomra
Invingeti depresia si anxietatea cu ajutorul laptisorului de matca pur

Győzd le a depressziót és a szorongást a tiszta méhpempő segítségével

A depresszió az egész testet érintő betegség, amely hatással van a testre, az idegrendszerre, a hangulatra, a gondolatokra és a viselkedésre. Befolyásolja azt a ritmust, amelyben valaki alszik vagy eszik, mit érez az ember önmagával kapcsolatban, és ahogyan reagál és gondolkodik a körülötte lévő emberekről és dolgokról. A depressziós emberek visszahúzódnak és elrejtőznek a társadalom elől. Elveszítik érdeklődésüket a körülöttük lévő dolgok iránt, és képtelenek átélni az örömöt. Krónikusan fáradtak, alvászavaraik vannak (álmatlanság vagy túlzott alvás), étvágyváltozások (túl keveset vagy túl sokat esznek), fejfájást, hátfájást, emésztési problémákat, nyugtalanságot, ingerlékenységet, szorongást, érdeklődés vagy öröm elvesztését tapasztalják a dolgok iránt. amelyek általában örömet okoznak, az értéktelenség érzését és az alacsony önbecsülést vagy önbecsülést. Számukra a dolgok meddőnek, értéktelennek tűnnek, és az idő lassan telik. Szomorúságot, sőt kétségbeesést tapasztalnak, sokan a halálra gondolnak, vagy akár öngyilkosságot is fontolgatnak.

A tiszta méhpempő antidepresszáns hatású, még az orbáncfűnél is erősebb, és így mentes a jelentősebb káros hatásoktól. A tiszta méhpempőt szedő depressziós vagy depressziós-szorongó betegek fokozatosan visszanyerik mentális és pszichés tónusukat, az étvágy és az alvás normalizálódik, az aszténiás állapotok megszűnnek. Bár ennek a méhészeti terméknek a pontos hatásmechanizmusa még nem ismert, a legtöbb kutató hajlamos azt hinni, hogy hatása alatt az agykéreg ismét elkezdi kiválasztani és megfelelő mennyiségben leadni a szervezetben azokat a neurotranszmittereket, amelyek optimizmus és pszichomentális tónust váltanak ki.

A méhpempő ebben a helyzetben általában valóban hasznos. Természetesen az életmóddal kapcsolatos problémákat meg kell szüntetni. Az étrend gondatlansága szintén a depresszió egyik fő oka. Természetesen vannak más orvosi okok is, azonban a legtöbb esetben a táplálkozás vagy az étrend befolyása nagyon fontos. Az egyén gyakran édességek, csokoládé, sütemények, sütemények, harapnivalók (zsemle, chips stb.) rabja. Távolítsa el étrendjéből a finomított élelmiszereket, a cukrot, a lisztet, a kukoricát és az alkoholt. A liszt olyan fehérjét tartalmaz, amely egyes embereknél negatívan befolyásolja az agy megfelelő működését, fáradtságot és depressziót egyaránt okozva. Az alkoholfogyasztás egy másik fő ok. A cukorhoz hasonlóan az alkohol is elpusztítja az agy számára oly szükséges tápanyagok széles körét, és közvetlen mérgező hatással van az agysejtekre. Az alkoholtartalmú italok még kis mennyiségben is agysejtek millióit pusztítják el.

A stressz a depresszió egyik fő okozója is azáltal, hogy kimeríti a szervezetben a létfontosságú anyagokat, például vitaminokat, ásványi anyagokat és hormonokat.

Krónikus depresszió esetén a méhpempő biztonságos és hatékony kiegészítő. Fogyassz nyerstejet a szellemi erő növelésére és a hiányosságok pótlására. Máshol ritkán található tápanyagokat biztosít: neurotranszmittereket, például acetilkolint, valamint genetikai anyagot, RNS-t (ribonukleinsav) és DNS-t (dezoxiribonukleinsav). Az acetilkolin, amely tiszta méhpempőt tartalmaz, egy olyan vegyület, amely az idegimpulzusok átvitelében játszik szerepet, mind a központi idegrendszerben, mind a perifériás idegrendszerben, és jelentős hatással van rá.

A tiszta méhpempővel végzett kezelésre a szervezetnek gyorsnak kell lennie. Vannak 30 napos kúrák, amelyek során naponta 2-4 gramm nyers méhpempőt vesznek be, utána legfeljebb 1-2 hét szünetet tartanak, majd folytatható a kezelés.

Előző cikk Tiszta méhpempő, a fáradtság és a stressz természetes gyógymódja
Következő cikk Tiszta méhpempő – Az immunitás szövetségese!