Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén

Hogyan fizetek?

Fizetési módok

1. Fizetés utánvéttel (utánvéttel)

Ha a termékekért a kiszállításkor szeretne fizetni, akkor a pénztárnál utánvétet kell választania. A futár a visszatérítés beérkezéséről igazolást állít ki, amely igazolást helyettesít az adóbevétellel.

2. Online fizetés bankkártyával

A www.apiland.ro weboldal maximális biztonsági feltételek mellett teszi lehetővé az online kártyás fizetést. Fizetéskor válassza az online kártyás fizetést, majd töltse ki a MobilPay által generált fizetési űrlapot.

kártyás fizetés

Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro kártyákat fogadnak el. Az online kártyás tranzakciókért nem számítanak fel további díjat

Az online tranzakciók biztonsága érdekében a www.apiland.ro weboldal használja a MobilPay szolgáltatásokat.

A weboldalon található termékek/szolgáltatások - www.apiland.ro a Mobil Pay által kínált online fizetési megoldásokon keresztül értékesítik. Annak elkerülése érdekében, hogy az Ön adatait harmadik felek megszerezzék és visszaéljék:

  • A Mobil Pay garantálja az informatikai rendszerek biztonságát.
  • A bankkártya adataira vonatkozó információk (kártyaszám, lejárati dátum stb.) nem kerülnek továbbításra és tárolásra az SC ApiLand SRL szerverein vagy a Mobil Pay szervereken.
  • A Visa vagy MasterCard kártyákkal történő fizetés 3D Secure rendszere esetén a kártyájával kapcsolatos adatok közvetlenül a Visa vagy MasterCard rendszerbe kerülnek, és ha a kártyáját a 3D Secure rendszerben tanúsított bank bocsátotta ki, az engedélyezés. Ez csak az Ön által ebben a rendszerben történő azonosítás után történik meg - az ATM-tranzakciók PIN kódjához hasonló, csak Ön által ismert titkos kód/jelszó megadása után.

További információkért, értesítésekért és támogatásért forduljon hozzánk az [email protected] e-mail címen vagy telefonon a címen 0371 78 00 78 .