Sari la conținut
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
2020 - anul care ne aduce majoratul. De 18 ani suntem alaturi de tine, iubitor al produselor apicole

2020 - anul care ne aduce majoratul. De 18 ani suntem alaturi de tine, iubitor al produselor apicole

Pentru ApiLand, luna octombrie a fost mereu una specială. Este luna aniversară iar acesta este cel de-al 18-lea an de activitate pe care îl sărbătorim alături de voi. Privind retrospectiv, nu putem decâtne bucurăm de frumoasa evoluție și să privim cu încredere spre viitor căci avem planuri mari cu și pentru voi - comunitatea de iubitori ai produselor apicole.

Vorbind despre activitate, ne face plăcere să ne amintim și să trasăm în linii mari cele mai frumoase realizări al celui de-al 18-lea an de activitate:

Dezvoltarea gamei de produse ecologice Apiland

Ne îndreptăm împreună către un consum mai responsabil și apreciem valoarea produselor bio. Calitatea este în continuare centrul preocupărilor noastre și ne dorim să vă oferim posibilitatea de a consuma produse provenite din culturi ecologice. Tocmai de aceea am ales să dezvoltăm gama de produse ECO lansând două noi variante de tonice apicole: Tonicul Regal ECO și Tonicul Junior ECO.

Alegând consumul produselor ecologice reducem semnificativ expunerea organismului nostru la pesticide, ne îmbunătățim calitatea vieții și susținem totodată sănătatea planetei și a mediului înconjurător. Mai mult decât atât, contribuim la dezvoltarea unui mediu sigur și curat în care albinele își desfășoară activitatea fără riscuri.

Tonice apicole eco

Noutăți în gama Manuka Health

Gama Manuka Health se dezvoltă și ea. Anul acesta am adus un nou produs în atenția voastră: Miere de Manuka antibacteriană pentru răni. Acest produs conține miere de Manuka 100% medicinală și sterilizată pentru utilizare sigură și eficientă pe zgârieturi și răni deschise. Este ideală totodată pentru toate rănile minore precum tăieturi, julituri, arsuri, răni cutanate, escare, ulceratii ale pielii și acnee.

Miere de Manuka Antibacteriana ApiLand


Proiecte sociale - Proiecte speciale

Mereu ne-a plăcut să dăm o mână de ajutor acolo unde a fost nevoie. Considerăm ca este de datoria noastră să venim în sprijinul celor care contribuie la dezvoltarea societății iar în acest an am decis să susținem proiecte a căror atenție se îndreaptă în special spre copii:

  • MagicHome - un proiect care vine în sprijinul copiilor cu afecțiuni oncologice și a familiilor acestora. Este casa în care părinții copiilor bolnavi de cancer se pot odihni atunci când scaunul de spital devine neîncăpător pentru durerea strânsă în jurul lor - un proiect privat care susține spitalele de stat.

Am fost mai mult decât bucuroși să susținem acest proiect și să participăm la inaugurarea căminului magic.

  • Liver Research Club în proiectul numit The oxygen Club care are ca scop dotarea spitalelor din România cu aparatură medicală destinată oxigenoterapiei, pentru a facilita situația cauzată de pandemia Covid-19.

Apiland sponsorizeaza liver research club

  • Asociația Esperando - un centru de recuperare pentru copii cu dizabilități, fondat din dorința unor părinți și a unui profesor de Cultură Fizică Medicală de a lucra zi de zi pentru recuperarea, educarea și integrarea acestor copii în societate,

  • Asociația Autism Baia Mare - din 2008 aceasta asociație asigură terapie personalizată și urmărește evoluția copiilor cu autism din Maramureș, Satu Mare și Sălaj. Obiectivul echipei asociației este îmbunătățirea condiţiilor de viaţă şi adaptabilitate socială a copiilor cu tulburări de dezvoltare, în vederea creşterii calităţii vieţii acestora şi a familiilor lor.

  • Mândrie Maramureșeană - evenimentul care pune în valoare portul popular maramureșean pornind de la 3 concepte: tradiție, cultură, spiritualitate.

Apiland si mandrie maramureseana



  • Club sportiv Ypsilon - Înot - care promovează sportul de performanță în rândul tinerilor care nu activează în forme organizate sau în unitățile școlare de profil.


  • WildCats - club de baschet particular care dorește să promoveze baschetul în randul copiilor școlari pentru a-i ajuta să crească și să se dezvolte sănătos.


wildcats si apiland



Lumea Albinelor - Educație prin joc

Din dorința de a conecta copiii cu beneficiile produselor apicole, am creat pentru ei un nou joc educativ, “Lumea Albinelor”. Acesta cuprinde 33 de cărți ce dezvăluie curiozități despre viața din stup. Este un joc de grup care înveselește întreaga familie.

Știm că e mai ușor să-ți convingi copilul să consume produse apicole oferindu-i în același timp ocazia de a descoperi minunata lume a albinelor. Tocmai de aceea adăugăm gratuit acest joc la fiecare comandă de Tonic Junior.

Lume Albinelor



Doza săptămânala de umor - caricaturi cu substrat

În ApiLand avem timp pentru toate: să înregistrăm comenzi, să pregătim colete, să răspundem apelurilor telefonice și mesajelor primite pe chat, să fim activi pe facebook, instagram și whatsapp, să scriem noi articole pe blog, să lansăm produse noi și să vă asigurăm multe zâmbete și voie bună la început de săptămână. În colaborare cu binecunoscutul caricaturist Costel Pătrășcan, aducem în fața dumneavoastră firicele umoristice cu tâlc. Urmăriți-ne pe pagina de Facebook și începeți zilele de marți cu o doză de umor sănătos.

Caricaturi Apiland

Echipa ApiLand - prezentă la datorie în timp de pandemie

Primăvara acestui an a fost o lovitură neașteptată pentru toată lumea. La fel și pentru noi. Coronavirusul, sau mai bine spus, măsurile care au fost luate de la începutul pandemiei ne-au speriat și pe noi puțin, însă am reușit să ne menținem sănătoși, să ne continuăm activitatea și să onorăm comenzile păstrând standardele calității serviciilor.

Cele mai comandate produse în timpul stării de urgență au fost Tonicele Apicole, Laptisorul de Matca Pur, Mierea de Manuka și Tinctura de Propolis.

Atentie!

Doi medici români au testat tinctura de propolis pe pacienții infectați cu Covid 19 și au observat că starea acestora s-a ameliorat în cateva zile. Schema de tratament a inclus 3 ml tinctură de propolis de 3 ori pe zi în primele 3 zile iar în urmatoarele 11 zile li s-au administrat cate 2 ml tinctură de propolis de 2 ori pe zi. După cele 14 zile de tratament, Covid 19 a fost negativat. Detaliile testului le găsești aici.




operatori apiland



De 18 ani prezenți pe piața românească

Săptămâna aceasta împlinim 18 ani de activitate. 18 ani de când am ales să credem în puterea produselor apicole. 18 ani în care am muncit zi de zi pentru a vă asigura servicii de calitate. 18 ani cu sănătate pe care alegem să îi sărbătorim alături de voi.

În semn de mulțumire, între 9 - 18 octombrie vă oferim 18% reducere la toate produsele de pe site, inclusiv cele din gama Manuka. V-am pregătit și un concurs cu 3 câștigători. Află aici ce poți câștiga.

Ne bucurăm nespus de mult de fiecare membru din comunitatea HapiLand pentru că sunt bucurii care nu se pot trăi altundeva decât într-o comunitate de iubitori ai produselor apicole. Suntem recunoscători . Fără voi, nu ne-ar fi ieșit lucrurile așa de bine.

Fii parte din comunitatea iubitorilor de produse apicole!
Abonează-te la BZZ-letter

Articolul anterior 4 produse apicole de nelipsit din bagajul de vacanță