Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
Apicole cu dragoste

Apicole cu dragoste

E februarie, luna declarată a iubirii. Toți avem oameni dragi aproape. Că e vorba de copii, soți, părinți, bunici sau prieteni, fiecare dintre noi avem sufletele pline de drag pentru oamenii din apropierea noastră. Îi iubim pe oamenii dragi în fiecare zi a vieții noastre, ne sunt importanți, îi respectăm și le purtăm de grijă, însă această lună marcată de sărbători a iubirii e un prilej potrivit pentru a rupe puțin rutina de zi cu zi și a aduce un plus de emoție în viețile noastre. Cadourile pe care le oferim sunt mărturii de dragoste, o hrană afectivă prin care-i onorăm pe cei apropiați cu timp, creativitate, atenție. Cel mai frumos cadou pe care-l putem oferi oamenilor dragi suntem noi înșine, grija noastră, implicarea noastră, sentimentul de siguranță și de apropiere.

Sănătatea este aspectul cel mai important al vieții noastre. Când suntem sănătoși putem să ne trăim viața la capacitate maximă, să ne valorificăm potențialul, să ne bucurăm de oameni și natură, să visăm și să ne facem planuri. Sănătatea noastră și a celor din jur nu e un bun pe care-l posedăm, ci o grijă care trebuie să ne preocupe mereu, pentru a ne apăra de diferite afecțiuni și a ne putea menține într-o formă bună, tonică și plină de energie.

Produsele apicole nu înlocuiesc o alimentație sănătoasă, ci o completează. Așa cum gesturile frumoase făcute cu ocazia sărbătorilor lunii februarie nu suplinesc lipsa de atenție din restul anului, ci doar oferă un plus de emoție și drag. Un plus de atenție pentru imunitatea organismului nostru promovăm și noi în luna februarie, perioadă în care suntem mai sensibili la acțiunea factorilor externi de stres, oboseală sau a diferitelor afecțiuni cu care ne confruntăm în anotimpul rece.

Pachetul promoțional pe care l-am pregătit pentru această lună e un cadou potrivit pentru oricare dintre persoanele dragi care vă sunt aproape, fiind format dintr-un borcănel de lăptișor de matcă pur și o cutie cu polen crud de trandafir sălbatic, produse care oferă un supliment de forță și vitalitate organismului, întărindu-i imunitatea.

Lăptișorul de matcă este un produs fascinant, componenta lui principală, acidul 10-HDA este un excelent antiviral, antibacterian și antifungic, alături de acetilcolina, element esențial în transmiterea influxului nervos, are gust acrișor și astringent, o culoare gălbuie și consistență cremoasă. Poate fi consumat ca atare, cu lingurița dozatoare, cu o cantitate mică de apă, sau în combinație cu alte produse apicole, cum ar fi mierea sau polenul. Sunt recomandate cure de câte șase săptămâni, copiilor administrându-li-se câte o,5 gr. pe zi (o jumătate de linguriță dozatoare), iar adulților 1-2 gr. pe zi.

Polenul crud de trandafir sălbatic este un excelent fortifiant și energizant, potrivit în mod special pentru combaterea oboselii. Este un aliment viu care are în compoziție lactofermenți care ajută la refacera florei intestinale. Nu are restricții de administrare, poate să fie consumat cu încredere pe tot parcursul anului, însă sunt recomandate cure de câte șase - șapte săptămâni, de două ori pe an. Se păstrează la congelator, nu îngheață, copiilor li se administrează câte o linguriță pe zi, iar adulților câte o lingură.

În luna februarie, păstrați-vă oamenii dragi aproape și imunitatea fortificată.

APICOLE CU DRAGOSTE

Articolul anterior Lăptișorul de matcă pur - Aliatul imunității tale!
Articolul următor Pachet ”Primăvară cu sănătate”