Sari la conținut
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
Comenzile din campania aniversară suferă întârzieri la procesare și livrare | Îți mulțumim pentru răbdare!
ApiLand - Cel mai de încredere stup

ApiLand - Cel mai de încredere stup

ApiLand – cel mai de încredere stup

Am început în anul 2002 prin comercializarea polenulului câtorva apicultori anumitor magazine şi persoane fizice, oferind produse la o calitate superioară ceea ce ne diferenţiază şi în ziua de astăzi de restul colaboratorilor.

Anii următori acestui început au dat rezultate extraordinare astfel că în prezent, ApiLand, mulţumită gamei foarte largi de produse, calităţii superioare dar şi profesionalismului, este cel mai prezent brand atât pe piaţa apicolă romanească cât şi cea externă.

ApiLand oferă o largă ofertă de produse apicole şi continuă să vă surprindă mereu cu produse noi:

  • Lăptișor de matcă PUR
  • Tonice apicole - Fiole cu laptișor de matcă și alte apicole esențiale - ApiLand a introdus pe piaţă tonicele apicole şi anume fiolele care conţin lăptişor de matcă şi alte ingrediente care ne ajută la stimularea activităţii cerebrale, ne tonifică şi ne energizează.
  • Polenuri Apicole CRUDE – ApiLand are cea mai largă gama de polenuri CRUDE precum:

Polenul Crud este un aliment VIU, care are în plus față de polenul uscat lactofermenți ce ajută la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice și antioxidanți.

Produsele noastre sunt în stare CRUDĂ, NEPRELUCRATE TERMIC ŞI PURE. Ceea ce înseamnă că încercăm să vă oferim produsele aşa cum ne sunt dăruite de către natură fără a le modifica proprietăţile.

Toate produsele oferite clientelei sunt analizate, de C.E.T.A.M - Centru de Studii Apicole din Moselle Franţa, pentru a vă putea garanta calitatea superioară şi pentru a vă dărui produsele la standarde înalte.

ApiLand este producător şi distribuitor de produsele apicole, are cea mai largă gamă de produse şi este e singura firmă din Romania autorizată de ANSVSA pentru achiziţii, depozitare, ambalare si vânzare a produselor apicole şi are certificarea Ecologica, prin Ecoinspect srl.

Produsele noastre, sunt promovate şi apreciate, atât în România cât şi în afara ţării, prin diverse canale, deoarece efectele acestor produse CRUDE, NEPRELUCRATE şi PURE au fost recunoscute de majoritatea clientelei.

Mulţumită campaniei de promovare ApiLand este cel mai cunoscut brand apicol în spaţiul public , atât Tv cât şi online. Această colaborare are ca scop aproprierea faţă de clientela noastră dar şi ajutarea clientelei în a avea un stil de viaţă cât mai sănătos.

Produsele ApiLand sunt recomandate de catre Bio - Romania, având statutul de produs ecologice şi produse naturale şi este unicul furnizor din România de Miere de Manuka Health

ApiLand colaborează cu o reţea de apicultori în toată România, care ne furnizează aceste incredibile produse ale spului şi prin urmare promovăm economia şi produsele româneşti.

Produsele Apiland le gasiţi în magazinul online dar şi la numărul de telefon 0371 78 00 78 unde o echipă profesionistă vă stă la dispoziţie oferindu-vă consultanţă, dar şi în magazinele colaboratorilor noştri.

Vă invităm să gustați Apicolele Apiland, de o savoare surprinzătoare și cu efecte uimitoare asupra sănătății!

Articolul anterior 7 motive să consumi polen crud ApiLand
Articolul următor Lăptișorul de matcă pentru diabet!