Sari la conținut
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
20% REDUCERE LA TONICE APICOLE --> în perioada 01-16 iunie
ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor

ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor

In 1 octombrie 2015, a fost Ziua Internationala a Vegetarienilor. ApiLand nu avea cum sa lipseasca de la evenimentul organizat cu aceasta ocazie! Bineinteles, am fost alaturi de cei care isi doresc un stil de viata sanatos si au ales sa fie vegetarieni, cu o prezentare si degustare de produse ApiLand.

Intalnirea organizata de Asociatia Vegetarienilor din Romania a fost una cu totul speciala, care a stat sub semnul lui "La Multi Ani!" Locul de intalnire a fost, de aceasta data, Connect Hub (Bd. Dacia, Nr. 99, et. 4, Bucuresti).

De aceasta data nu a fost proiectat un film documentar, ci a fost vorba de o mini-conferinta cu trei speakeri. Organizatorii au ales sa sarbatoreasca Ziua Internationala a Vegetarienilor printr-o "conferinta-interviu" care a avut tema "Cum am devenit vegetarian". Au raspuns la aceasta intrebare si la intrebarile care au venit din public trei personalitati din domenii foarte diferite intre ele, care au vorbit si despre aspectele frumoase ale vegetarianismului, dar si despre dificultatile intampinate.

Mademoiselle Coco, adica Anca Alungulesei, este binecunoscuta in comunitatea veganilor, fiind specialista in deserturi raw-vegane si in programe de detoxifiere si terapeutice care se bazeaza pe sucuri naturale din fructe si legume. De asemenea, ea este fondatoarea primei cofetarii si ceainarii raw-vegane din tara noastra, RawCoco, locul in care se gateste fara foc si numai din ingrediente naturale.

Tania Bordianu face sport, fiind antrenoare de fitness, spinning, aerobic, fitball si pilates, gateste sanatos si publica pe site-ul ei personal retete vegetariene, vegane si raw-vegane.

Numarul foarte mare de participanti a aratat ca subiectul de discutie ales este de mare interes, iar vorbitorii sunt cunoscuti de comunitatea vegetarienilor. Desigur, printre participanti s-au numarat si multe persoane care sunt interesate de subiect in general si vor sa se informeze direct de la sursa sau "vegetarieni incepatori". Conferinta a durat peste doua ore si a fost un mare succes.

Calin Turcanu este cunoscut sub numele de scena Mr. Cyfer si canta la chitara. A fost master of ceremony in clubul Big Mamou, a produs muzica si a cantat cu trupa Cyfer's Sin si cu trupa Trenul de Noapte. Insa el este si vegan convins, face sport, este interesat de holistica si de buddhism si stie multe lucruri despre detoxifiere. Ii place sa experimenteze mereu, asa ca a avut ce povesti!

Cu aceasta ocazie, compania noastra ApiLand a fost prezenta cu o degustare de produse apicole din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei. Am constatat cu bucurie ca multi dintre cei prezenti cunosteau deja buna parte dintre produsele noastre. Iar cei care le-au gustat pentru prima data ne-au marturisit - spre bucuria noastra - ca sunt incantati de gustul lor dulce si bun si le vor include in alimentatia lor zilnica.

Va asteptam cu drag la urmatoarele evenimente unde vom organiza prezentari si degustari, pentru a vedea ca sanatatea poate fi... dulce! Va asteptam sa descoperiti produsele noastre sanatoase si bune!

Impreuna cu Vel Pitar - Painea Graham si Republica Bio, compania noastra, ApiLand, sustine evenimentele organizate de Asociatia vegetarienilor din Romania, unde sunt invitati, bineinteles, nu doar vegetarienii, ci toti cei care isi doresc un stil de viata sanatos!

Daca va doriti o viata sanatoasa si sunteti in cautarea unui stil de viata armonios si credeti in puterea binefacatoare a produselor apicole, va asteptam pentru a va oferi consultanta de specialitate, pentru a sti ce apicole vi se potrivesc, pe www.apiland.ro sau la telefon 0371.78.00.78.

Articolul anterior Apiland, la Targul National al Mierii 2015
Articolul următor Totul despre imunitate