Sari la conținut
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
10% REDUCERE la întreaga gamă de păstura | 15-31 iulie
Apiland, la Targul National al Mierii 2015

Apiland, la Targul National al Mierii 2015

In acest week-end, Apiland a fost prezent la Targul National al Mierii 2015, de pe Platforma Apicola Baneasa (Bulevardul Ficusului, nr. 42, Bucuresti, Sector 1).

Ne-am bucurat de intalnirea cu consumatorii nostri fideli, dar si de vizita celor care doreau sa testeze si sa deguste pentru prima data produsele noastre si care s-au convins de gustul lor bun si de beneficiile lor pentru sanatate!

Compania noastra a introdus pe piata de la noi conceptul de apicole in forma lor pura si cruda, asa cum au fost ele recoltate de la stup - laptisor de matca pur si crud, polen crud, pastura (polen fermentat in cadrul proceselor naturale din stup), miere cruda (care nu a fost niciodata incalzita la peste 40 de grade Celsius) si cate si mai cate! Cu aceasta ocazie, toti aflati in cautarea unui stil de viata sanatos si a unor apicole de calitate, care nu au avut cum sa rateze acest targ, s-au convins de beneficiile apicolelor in forma lor pura si cruda.

Ne-am bucurat sa ne intalnim si promitem sa fim prezenti la cat mai multe evenimente cu oferte speciale la produsele Apiland, cu mostre si informatiile atat de necesare pentru promovarea apicolelor de calitate!

Articolul anterior ApiLand, partenerul evenimentului "Apicolele, in cultura lumii"
Articolul următor ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor